Alegere anvelope tip vara, Schimbarea celor montate in fabrica cu altele
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelope tip vara, Schimbarea celor montate in fabrica cu altele
alinakes |
![]()
|
||
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
||
--------------------
X
X
X
- X
|
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Conti. Nu doar cele de masina mi se par excelente, dar cand eram ciclist semi-profi am incercat pe bike tot felul de gume. Conti sunt de mare exceptie, mai ales pe ploaie.
This post has been edited by vic24: 8 Apr 2010, 12:04 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
Masina a venit cu anvelope Continental. Foarte bune si foarte multumit de ele.
Le-am schimbat la 30.000 km (uzura la limita maxima) si am pus Tigar Sigura. O alegere buna, pret competitiv, nu am sesizat diferente intre cele doua tipuri. Tigar-ul in schimb e o idee mai sus pe suprafete ude. Dupa 18.000 km cu ele sunt foarte multumit de comportamentul lor atat vara cat si iarna, pe zapada / noroi (atat cat se poate pentru niste anvelope de vara ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Continental EcoContact 3 -vara, foarte bune pe ploaie.
Continental TS810 - iarna Michelin imbatranesc prematur. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Masina mea a avut Continental EcoContact 3
Foarte multumit atat pe uscat cat si pe drum ud ![]() Acum are 52.000 km, inca utilizabile Vor suferi o schimbare cu acelasi tip ![]() Si sunt oarecum nedumerit de ce a scris danielliviu ![]() "Le-am schimbat la 30.000 km (uzura la limita maxima) ...." Uzura maxima asa repede ![]() This post has been edited by tonicelli: 8 Apr 2010, 18:06 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Clar, Michelin.
Imbatranesc ele dar nu mai repede de cinci ani, si nici dupa aceasta perioada nu am auzit sa "bubuie" una. Sunt convins ca au vazut si ei asta, prefera insa performanta, ( pe toata aceasta perioada) inaintea aspectului. Cred ca Michelin se adreseaza in special celor care "circula" si nu acelora care fac 20-30000km in 5 ani. Prefer oricand o anvelopa care obtine rezultatele realizate de Michelin inaintea uneia care de noua pune probleme. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am avut pe masina Matador MP12 (niste porcarii, daca ma intrebi pe mine) care au rezistat pe masina fix 7 ani
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Michelin.. acum am bridgestone si cu siguranta la anu le vand si imi pun michelin din nou. Bridgestone-ul pierde prea usor aderenta fata de Michelin. Consider ca am facut o investitie proasta.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
debica passio. Mi se par destul de bune, am de ceva vreme debica pe masina si sunt ok, fara galme si alte probleme
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
alinakes |
![]()
|
Ma intereseaza foarte mult si daca la o schimbare intre diferite marci ati observat o diminuare a sunetului in habitaclu (stiu ca tine mult de model si profilul anvelopei dar ca impresie).
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu pot sa ma exprim doar in cazul meu, bridgestone-ul sunt mult mai zgomotoase decat michelin-urile
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uite colegul un test aici..cu o dimensiune de logan...
ai tot ce vrei inclusiv zgomot de rulare.... dar este in germana... http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Somm...urcePageID=8772 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BZN @ 8 Apr 2010, 20:09) Clar, Michelin. Imbatranesc ele dar nu mai repede de cinci ani, si nici dupa aceasta perioada nu am auzit sa "bubuie" una. Sunt convins ca au vazut si ei asta, prefera insa performanta, ( pe toata aceasta perioada) inaintea aspectului. Cred ca Michelin se adreseaza in special celor care "circula" si nu acelora care fac 20-30000km in 5 ani. Prefer oricand o anvelopa care obtine rezultatele realizate de Michelin inaintea uneia care de noua pune probleme. Fratele meu are pe masina Logan dci Michelin. Tata pe Cee'd Michelin. 2 colegi de serviciu unu pe C4 si altul pe focus tot Michelin. Dupa 2 ani pe masini colegilor de serviciu le scartaie in draci cauciucurile in curbe. Toate cauciucurile imbatranite pe talon. Unul le-a si schimbat. Cauciucurile de pe masina fratelui meu pierd aderenta relativ repede dupa doar 15.000Km: si la demaraj si la frana - intra ABS-ul destul de repede, fata de cand erau noi. De asta nu-mi plac mie Michelin-urile. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Exista vreo restrictie de buget in alegerea pneurilor?
Daca NU eu mi-as lua niste ContiPremiumContact 2 Daca DA niste ContiEcoContact3 (oferta de la Dacia la 209 lei/anvelopa). Cu EcoContact a venit masina. Au 4 ani si 47.000 km si se prezinta foarte bine (fara galme, fara vibratii in mers, adancime profil inca buna) si sunt foarte multumit de comportamentul lor pe uscat si ploaie. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 9 Apr 2010, 19:12) Fratele meu are pe masina Logan dci Michelin. Tata pe Cee'd Michelin. 2 colegi de serviciu unu pe C4 si altul pe focus tot Michelin. Dupa 2 ani pe masini colegilor de serviciu le scartaie in draci cauciucurile in curbe. Toate cauciucurile imbatranite pe talon. Unul le-a si schimbat. Cauciucurile de pe masina fratelui meu pierd aderenta relativ repede dupa doar 15.000Km: si la demaraj si la frana - intra ABS-ul destul de repede, fata de cand erau noi. De asta nu-mi plac mie Michelin-urile. Si atunci de ce sunt cotate ca anvelope premium? Imi vine greu sa cred ca dupa 2 ani apar problemele astea. Atunci de celelalte marci ce sa mai vorbim? A, daca au fost exploatate necorespunzator, da. Eu am avut pe Ambition Michelin si am numai cuvinte de lauda. Poate conteaza, erau "made in Italy". |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
dunlop sport 01, sunt cele mai bune din univers.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
BZN |
![]()
|
Ai vrut sa fii peste... Carlsberg.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BZN |
![]()
|
D-aia ma mir. Pe C4, Focus si Kia nu cred ca au ajuns cele romanesti.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Michelin as alege si eu, mie mi se par destul de silentioase.
This post has been edited by bobo77: 9 Apr 2010, 21:06 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
alinakes |
![]()
|
QUOTE(DMP @ 9 Apr 2010, 19:14) Exista vreo restrictie de buget in alegerea pneurilor? Daca NU eu mi-as lua niste ContiPremiumContact 2 Daca DA niste ContiEcoContact3 (oferta de la Dacia la 209 lei/anvelopa). Cu EcoContact a venit masina. Au 4 ani si 47.000 km si se prezinta foarte bine (fara galme, fara vibratii in mers, adancime profil inca buna) si sunt foarte multumit de comportamentul lor pe uscat si ploaie. Exista un buget , dar nu am vrut sa influentez statistica in ideea ca poate topicul va fi util si mai tarziu cand preturile se vor schimba in piata anvelopelor! QUOTE(BZN @ 9 Apr 2010, 20:19) Si atunci de ce sunt cotate ca anvelope premium? Imi vine greu sa cred ca dupa 2 ani apar problemele astea. Atunci de celelalte marci ce sa mai vorbim? A, daca au fost exploatate necorespunzator, da. Eu am avut pe Ambition Michelin si am numai cuvinte de lauda. Poate conteaza, erau "made in Italy". Cum ne dam seama de locul de fabricatie al anvelopelor ?! Ar trebui sa avem incredere in ce spune vanzatorul ?! Care este garantia ca un model este produs in Italia/Spania/Germania ?! Fac putin pe GicaContra acum dar sunt curios ! @ madhorsefuzzy - Sunt curios daca au schimbat aceste anvelope cu unele de iarna cand a fost cazul sau daca au mers in continuare cu ele si iarna ! Sunt foarte interesat de aderenta (nu am ABS pe Logan) asadar informatiile sunt binevenite. Normal ca ma intereseaza siguranta dar si confortul, din cauza asta intreb si in legatura cu zgomotul de rulare ! This post has been edited by alinakes: 12 Apr 2010, 10:05 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Scrie pe ele.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
alinakes |
![]()
|
Colegul Manuel are dreptate.
Daca nu scrie "Made in ... " putem afla dupa acel cod DOT. Atasez un document word cu ceva informatii gasite pe internet ! Una peste alta trebuie sa cautam fiind deja informati asupra datelor tehnice. Attached File(s) ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alinakes |
![]()
|
Argon stiu ca ABS-ul nu compenseaza anvelopele proaste !
Am Barum din fabrica pe masina si cam stiu ce "bune" sunt ! Cum este primul schimb de anvelope si cum am de gand sa trec la situatia anvelope vara / anvelope iarna este clar ca acum caut o evolutie in sens pozitiv. Deci caut ceva peste marcile din "partea de jos a clasamentului" dar nici sa sar calul cu preturi de anvelope de F1 ! Nu scriu modelele spre care m-am orientat pentru ca nu vreau sa intram in discutie "model x" vs "model y" ci vreau sa vad daca nu cumva am scos ceva din calcul. Daca nu cumva din experientele celor de pe aici pot gasi altceva decat m-am gandit. De exemplu ce mi-ai recomandat tu nu luasem in calcul ca model ci doar ca marca in poll ! Si totodata topicul poate fi interesant si pentru altii care poate cauta altceva si atunci aici gasesc o sursa de inspiratie sau poate acele argumente care te pot ajuta la a lua o hotarare. This post has been edited by alinakes: 12 Apr 2010, 11:44 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
argon |
![]()
|
atunci mergi la reprezentanta Dacia si ia-ti Continentalurile cu 200 ron bucata all inclusive si ai impacat si capra si varza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ia orice care nu e eco... cele eco sunt f dure pt a micsora consumul de combustibil.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Apr 2010, 18:54) De fapt sunt facute in Polonia, dar ce sa facem... ne bagam si noi in seama, nu? ![]() Si oricum, la pretul lor (160 de lei) daca tin 3 ani este mai mult decat suficient. In Mangalia, la pretul asta luam Debica (facute tot in Polonia) si Mador. This post has been edited by Iulikk: 13 Apr 2010, 22:12 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:32 |