Dopul de sub pedala de acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Dopul de sub pedala de acceleratie
verygood |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 26 September 02 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
2007
- B-64-ZCZ
|
|||
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
si eu la gti-ul meu aveam, si cred ca este un limitator de cursa, care nu are legatura cu vitezele astronomice, ci doar limiteaza cursa ca sa nu intinzi cablul peste limita admisibila ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine ce e dopul de plastic de sub acceleratie? Am un amic care sustine sus si tare ca acel dop e pus ca sa limiteze cumva cursa pedalei si ca daca nu ar fi acesta ai putea atinge viteze de nedescris. Eu unul nu inghit aceasta explicatie dar totusi sunt curios la ce foloseste. Tot amicul asta mi-a spus ca la Nova lui nu are asa ceva.
Merci din ce a zis prietenul tau reiese ca el cu nova lui atinge" viteze de nedescris" cat despre giumbuslucul ala de platic nu cred ca are vreun rol bine determinat decat sa fie "podea"/"blana" ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Da, este numai un limitator de cursa a pedalei ca altfel fara el risti sa rupi pirghia aia care comanda potentiometrul injectiei.
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu dop din ala la Nova GTi, si l-am scos imediat dupa cumparare ca era amplasat strimb si ramanea agatata pedala de acceleratie in el cind o calcam la f... (o calcam si atit...) :oops: ...
Am mers fara el 4 ani jumate si 80000 de km si nu s-a rupt nici o clapeta ... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Eu am zis " risti " sa rupi etc. Poti sa nu o rupi. Dar vezi ca oricum pedala raminea agatata la fund, bine ca E7J are limitator de turatie, ca daca raminea agatata la fund cind stai la stop ai fi dat turometrul peste cap - CEEA CE INCERC EU DE CIND AM CUMPARAT MASINA SI NU AM REUSIT !!!!!!
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
o mentiune: parghia actioneaza clapeta de aer care implicit misca si un potentiometru.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou dop d'ala de plastic au si Berlinele si inca si mai nou (poate doar pt mine) au limitator de turatie. Ca tot le-au scos turometrul din economie macar sa nu omoare oamenii motorul.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
baieti, v-ati gindit ca "dopul" ala ar putea fi o intaritura ca sa nu rupeti mocheta de la prea mult cox ????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte, dupa vremea cand aveam oltcit am gasit asa ceva si acolo, probabil e pus sa nu intinzi prea mult cablul :?
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE probabil e pus sa nu intinzi prea mult cablul :? Eu as fi zis ca e pus acolo ca SA NU INTINZI PREA MULT COARDA !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:04 |