Intretinere
![]() ![]() ![]() |
Intretinere
komisacroS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 August 03 From: Bistrita ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
ii bine. Bine e sa pui ulei si in praguri si in usi. Ca la tratamentul anti(mai degraba pro)coroziv facut la tablaria din dacia, inclusiv SLZ...durata de viata a tablariei fara ajutor de genul mentionat mai sus, e scazuta.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
va dau cuvintul meu de onoare ca e prima oara in viata mea cind aud de ulei in lonjeroane........
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Incearca o tectilizare. Se face in service. Din ce stiu eu se face prin introducerea unui gen de parafina, incalzita in prealabil, in usi, praguri, lonjeroane.
Introducerea se face sub presiune cu ajutorul unui compresor. Costa in jur de 1.5M. Cei care au facut-o zic ca merita. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Mie la Meridian mi-au zis ceva de genul asta. Ca sa vin la ei si pentru 1mil si ceva (parca?) or sa-mi dea cu un fel de ceara prin usi, pe la aripi prin interior etc...
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
ilas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci culmea intretinerii ar fi :
-tectilizata pe dedesubt -antifonata pe dinauntru -polishata si ceruita pe dinafara - si cu blana pe motor Hihi, hai ca ma opresc ca am inceput sa rad de unu singur! De fapt mashinutzei cred ca i-ar place sa-i fac toate astea. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:39 |