LOGAN pentru VTM, dotari minime....??
![]() ![]() ![]() |
LOGAN pentru VTM, dotari minime....??
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut si succes,
masinile pentru vtm sint preparate special, iar aceste preparari sint foarte costisitoare si daca nu ai sponsori...slabe sperante ! practic masina este desfacuta si se inlocuiesc majoritatea elementelor de siguranta, directie, suspensii, frine, caroseria se ranforseaza pentru o mai mare securitate a "pasagerilor", cred ca se umbla si pe la motor si cutia de viteze... vindea cineva la bursa un smart roadster in care erau enumerate citeva modificari cu piese de la firme cu renume. uitasem: masina sa fie cit mai "usoara", adica sa se elimine tot ce este inutil in vtm...si, nu stiu sigur, o pompa de benzina cu debit marit. scuze. ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 13 May 2010, 15:20 |
--------------------
...
...
...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@2004: vezi c-ai gresit linku'
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
nu cred ca este obligatoriu sa modifici cutie motor, astea doar in cazul in care vrei sa ai sanse mai mari sa castigi........ eu ma refer la cerintele minime ca masina sa poata intra in competitie.....
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
deci pe aici nu stie mai nimeni......?
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
wallace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 April 10 From: Bucuresti ![]() |
La linkul ASTA gasesti cateva informatii, dar poti da la pagina de contact si ai acolo un numar de telefon.Poate stie el mai multe.
Succes! This post has been edited by wallace: 22 May 2010, 15:39 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference No woman will be ever truly satisfied cause no man would ever have a chocolate dick that ejaculated money.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:46 |