Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
![]() ![]() ![]() |
Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai ce nea bion asta e marca care sa aiba durata de viata ? e pe viata
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca si Matizu`. Cine si-a luat e pe viata ca bani pentru alt auto ioc
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Prime impresii:
a ) despre firma de unde am luat: - livrarea s-a efectuat in timpul stabilit si au urcat masina de spalat pana in casa, loc in care au desigilat-o si au facut test de functionare + garantie. O mare bila ALBA. b ) despre masinade spalat: - foarte silentioasa (aproape ca nu se aude) in comparatie cu cea veche. - nu se misca deloc la centrifugare (unii ziceau ca "fuge" prin casa ![]() - spala foarte bine. LE: acu stau si ma gandesc daca pot da undeva masina de spalat (cea veche) sa imi mai recuperez din bani (si asa nu prea mai am ce face cu ea) . This post has been edited by ionut.tanase: 16 Apr 2010, 11:59 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce m-ar interesa? oricum spala mama sau prietena mea
![]() daca ar fi sa aleg dupa firma, intre BEKO si Whirlpool ar fi |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce sa faci cu ea la fier vechi....
ca are vreo 3/4 kile... greutatea cuvei e de piatra.... stai ..poate o vinzi pe asta de o suta de ori la astia de pun borduri... This post has been edited by b76bgaarh: 16 Apr 2010, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 16 Apr 2010, 12:57) - foarte silentioasa (aproape ca nu se aude) in comparatie cu cea veche Deci nu se aude nici macar claxonul? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Apr 2010, 12:01) corect, doar e Daewoo, eu le-am zis, da ei batman batman. tu bagi Calgon la a ta? 16 Apr 2010, 13:40: QUOTE(ionut.tanase @ 16 Apr 2010, 11:57) - nu se misca deloc normal, doar e un Daewoo ![]() This post has been edited by Markos: 16 Apr 2010, 13:40 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 16 Apr 2010, 12:57) LE: acu stau si ma gandesc daca pot da undeva masina de spalat (cea veche) sa imi mai recuperez din bani (si asa nu prea mai am ce face cu ea) . Da-i un PM lu' Dragoselul, el a scos 500.000 pe un frigider de 23 de ani, masina ta e doar putin arsa, sigur obtine mai mult. This post has been edited by corbex: 16 Apr 2010, 19:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ma intereseaza masina de spalat, da' ziceai ca a luat foc: ce marca era?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Dracu s-o ia ... Din cate imi aduc aminte scrie ceva de genu "Washer Dryer 900" .
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Babababababba... era washer dryer sau hair dryer? Ca daca era hair dryer si l-ai bagat intr-o cada plina cu apa si rufe, am o vaga banuiala de ce ti-a luat foc.
This post has been edited by Marty: 16 Apr 2010, 20:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
din denumire se deduce clar ca dracia aia spala si usca la 900 rpm.
i-ai facut vreo remapare? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
blueicon |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 30 March 07 ![]() |
Salut!
Vreau si eu sa cumpar un Daewoo dwd-m1031 masina de spalat,nu masian de sosea, si nimeni nu m-a lamurit daca are rezistaenta de incalzit apa sau se leaga la apa calda si la apa rece. Din cei care au cumparat imi poate raspunde cineva? Stima! |
--------------------
Dacia
LGN
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si masinile care se leaga la apa calda si apa rece au rezistenta de incalzit apa. Toate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu am inteles niciodata de ce ai vrea sa se alimenteze cu apa calda. Nu e mai bine sa se alimenteze cu apa rece si s-o incalzeasca ea pana la cat e necesar? Adica daca apa calda are 60 de grade, eu dau program de 40 de grade, ce se intampla cu masina? Amesteca? Sau pleaca cu rece si incalzeste pana la 40?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Amesteca. In plus, apa calda de la retea e mai ieftina decit cea incalzita electric. Spalarea dureaza mai putin (se sare peste incalzire). Nu la toate programele trage si apa calda si apa rece.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
blueicon |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 30 March 07 ![]() |
Tocmai asta vreau si eu,sa-si incalzeasca apa.Dar stiu ca erau daewoo cu bule care nu aveau rezistaenta.Din manual nu reiese nimic ..e destul de ambiguu in sensul ca se poate conecta la pa calda ,dar depinde de model ,bla bla bla,iar la magazin nimeni nu mi-a putut confirma sau infirma
|
--------------------
Dacia
LGN
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
nue bre
![]() ![]() Si odata ce are apa calda si rece nu mai are rezistenta. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
daca are prespalare cu fierbere (90-95 grade), atunci sigur are rezistenta, pentru ca in nici o retea apa nu se livreaza la 95 de grade, decit daca s-au imbatat aia de la punctul termic.
In orice caz, eu am cu dubla alimentare, si are si rezistenta. Nu e DaeWoo, dar daca ei zic ca e masina de spalat, trebuiesc crezuti, tot asa cum ii credeti cind spun ca Tico e masina de mers pe drum ![]() This post has been edited by corbex: 26 May 2010, 11:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Alea fara rezistenta erau acum mult prea multi ani, ca sa mai conteze. Normal ca si incalzeste, poti sa stai fara griji.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
bulele de aer simuleaza fierberea.poti saspeli cu apa rece cu bulesi iese ca spalatu cu apa fierbinte
![]() teoretic . Deci acumadacavrei o masina care saincalzeasca cauta alta marca.cu hublou de altfel.doar alea fac asta. io vb de modelu cuincarcare pesus, daca ai centraladai apa calda de 95 de grade ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 26 May 2010, 11:51 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
A? Oricum e cu hublou asta de care zice el, vezi linku'. Nu cred ca mai exista ce ai tu C@taline.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
e nu
![]() 26 May 2010, 12:59: QUOTE(corbex @ 26 May 2010, 12:47) In orice caz, eu am cu dubla alimentare, si are si rezistenta. Nu e DaeWoo, dar daca ei zic ca e masina de spalat, trebuiesc crezuti, tot asa cum ii credeti cind spun ca Tico e masina de mers pe drum ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 26 May 2010, 11:59 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:14 |