Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
![]() ![]() ![]() |
Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
1. cica doar la incarcare maxima.
2. compenseaza cu varf si indesat la consumul de curent. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Un albalux 7 nu te coafeaza? Musai sa aibe cuva storcatorului din inox.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
o masina de spalat normala consuma pana in 50 de litri de apa.
aia parca e cascada niagara, nu masina de spalat. si vad ca de consumul de curent, tac malc. oricum, nu are cum sa fie mult mai redus, masinile cu incarcare frontala si cele cu superioara cam au consumuri apropiate. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Are, ca-i spalare cu bule, nu frecare intre ele in tambur.
Vaz si eu acum ca nu scrie consumul de curent. In magazin scrie. 0.11 kwh . Alea normale incep consumurile pe la 0.8. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am avut in Libia d-asta cu alimentare separata de apa, parca tot Woo cu Fuzzy Logic. Faza e ca puteai sa combini apa astfel: calda, rece sau combinata. Pla temperaturi! In plus de asta, apa fierbinte era atit de fierbinte incit daca nu erai atent si bagai mina sub jetul direct de afa fierbinte, ti se decalcifiau dracu' oasele. IN plus de asta, ala de la spalatoria unde duceam camasile la calcat se plingea incontinuu de cit de mototolite veneam cu ele. Deci as tinde sa zic pas.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Whirlpool. Oricare iti place sau ii place ei.
Recomand! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
De 2 ani folosesc asa ceva, sumt multumit de cum spala, recomand...
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cioby, cam asa ceva am si eu acasa, cred c-are vreo 4 ani. Nici o plingere la adresa ei, d-aia am si zis ca m-as orienta spre un W/pool.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu daca ai bagat-o pe lista, ca-s pe zmartfon si nu stau sa deschid sase link-uri ca adorm, da' unei matusi i-am recomandat una d-asta acum vreun an si e foarte multumita de ea.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu tot Whirlpool am, mai exact asta http://www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_s...lpool_AWO_55135
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Marty |
![]()
|
Azi am fost cu gagica-mea sa-si ia masina de spalat. A ales un Daewoo DWD M 1241. E clasica dar are si tehnologie cu bule. Pret: 903 lei, la reducere-n Metro.
Tinind cont de faptul ca eu am insistat pentru Daewoo, cucoanele avind alte doleante (Gorenje sau LG), ziceti-mi daca-i cazu' sa ma umflu-n pene sau e cazu' sa dispar din raza vizuala? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de-acum esti prieten pe viata cu argon, macar atat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
A initiatorului topicului s-a stricat deci eu as fi mers pe LG.
![]() Markose, da' a zis omu' ca si-a luat masina de spalat nu frigider Logan. ![]() This post has been edited by Merced: 26 Jun 2011, 22:31 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Acuma (cat e noua) poti sa te dai mascul feroce. Cand se defecteaza fa-te ca mai ai de schimbat un amortizor la matsa
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Este O.K daca o folosesti pe programul clasic, fara tehnologia cu bule, care sincer este doar Marketing !
P.S Daca erau asa "minunate" bulele, oare nu le introduceau in echiparea de serie si ceilalti producatori de electrocasnice ? This post has been edited by Ampt: 26 Jun 2011, 22:39 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
G I M |
![]()
|
I-ai cerut sfatul lui argon cand ti-ai luat-o?
Multi kmp de rufe spalate fara probleme. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@marty g
gorenje sunt foarte bune la capitolu tabla. stiu ca poate parea hilara afirmatia, dar sunt oameni care din motive de spatiu sunt fortati sa o tina in baie.......ai mei parinti au una de 1 an de zile si sunt foarte multumiti de ea (din fericire o tin pe un mic holisor).......acum cum este si norocul tau. adevarul este ca nu prea mai conteaza . e foarte greu de diferentiat o marca de alta.....e ca si cum te-as pune sa alegi intre berea skol, timisoreana, bergenbier, ciuc si golden brau...... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
Eu nu beau bere.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Asta asa...in principiu nu? Ca daca e buna.....:
"Deja mi-am luat mai multe pungi de floricele si citeva sticle de Chimay, sa pot savura in voie panarama de maine seara." ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Marty |
![]()
|
AM zis ca nu beau, nu ca nu cumpar.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
se spala la par cu ea, cica regenereaza firul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La cit par are, eu cred ca-l bea, totusi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ampt @ 26 Jun 2011, 23:37) Este O.K daca o folosesti pe programul clasic, fara tehnologia cu bule, care sincer este doar Marketing ! P.S Daca erau asa "minunate" bulele, oare nu le introduceau in echiparea de serie si ceilalti producatori de electrocasnice ? Le introduceau daca nu era o idee protejata de drepturile de proprietate. Cei care le au si cu care am vorbit mi-au spus ca-s foarte ok, mai ales ca nu prea le trebuie apa calda. In ce priveste Gorenje, eu nu prea am inteles foarte bine care e smenozeala cu ele. Toti din bransa (de reparat masini spalat) mi le-au laudat, ca ar fi bine facute, ca bune etc, insa experientele mele personale cu 2 bucati (una de vreo 14 ani si una de vreo 5) nu sunt foarte favorabile. Nu-s silentioase, nu-s economice (nici la curent si nici la consumul de apa), nu prea le merg programele cum trebuie, nu au fost foarte rezistente in timp. Este adevarat insa ca la nici una din ele nu am schimbat vreo electrovalva sau rulment, ceea ce la indesitul meu de vreo 7 ani, mai putin folosit decat cele la care fac referire, am schimbat si una si alta. Am constatat ca actualmente majoritatea covarsitoare a producatorilor au cuve gen duraprop (plastic) nu din inox, lucru nasol daca trebuie sa schimbi rulmentul (sau rulmentii, dupa caz), ca-l schimbi cu tot cu cuva. Din ce am vazut in ultimul timp, mi s-au parut foarte bine finisate LG-urile (inclusiv niste balamale solide), care au si o gama de direct drive, mai silentioase. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu deschid topic separat, sint deja prea multe, as intreba aici.
Se poate face tuning unei masini de spalat? Sa se obtina niste turatii in plus, niste leduri de semnalizare progra in executie, marireq vitezei la evacuarea apei, niste stickere cu marca masinii scrisa vizibil (daca e o marca cunoscuta, ca Deuu sau similara, altfel nu stiu daca se merita) si alte chestii care sa sporeasca confortul psihic al detinatorului. In sertarele alea se poate amenaja o caseta de bijuterii? Nu se poate sa nu se poata face ceva! Multumesc! This post has been edited by corbex: 28 Jun 2011, 22:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@klaus : Cateva replici de pe alte site-uri :
"Producatorii si comerciantii fac destule proclamatii de noutate/eficienta, etc. dar atunci cand sunt luate la bani marunti ( testare independenta cap-la-cap) nu iese chiar asa. Consumer Reports, o organizatie independenta care testeaza o groaza de produse de larg consum de la masini la fiare de calcat, referitor la masinile de spalat cu bule ei zic ca nu merita banii - nici dpv cat de bine spala, nici al economiei de apa/curent si nici al uzurii hainelor . Si in primele 10 modele recomandate sunt cateva de 700-800$ care-s la fel de bune ca si cele de 1400-1500$ ( toate sunt modele de capacitate mare "American size"). primul model pe lista lor e chiar un Kenmore ( brand facut de Whirlpool pt. lantul de magazine Sears care este unul dintre cele mai mari din lume pe electrocasnice) de 800$ iar al doilea un Samsung de 1400$ ( are argint si ciclu de spalare cu abur in plus). in final reiese ca Kenmore-ul mai simplu si ieftin spala mai bine si uzeaza hainele mai putin decat Samsung-ul mai sofisticat. Samsung-ul e insa mai silentios si vibreaza mai putin la stoarcere. la fel de bun e si un LG de 700$ dar in survey-ul anual al posesorilor acestei masini se semnaleaza probleme mai mari cu mucegai pe componentele de plastic/cauciuc decat la celelalte brand-uri." " FWIW, si eu stiam aceeasi chestie de Daewoo cu bule - ca uzeaza hainele vizibil mai tare (dracu' stie de ce, ca teoretic tehnologia lor cu bule ar trebui sa fie mai "prietenoasa" Liviu M Sep 13 2010, 08:49 AM "Da' senzatia noastra a fost ca si curata mai bine ca masinile pe care le-am avut pana la ea si dupa. Pana la urma e si normal, din moment ce cu mizeria pleaca si putin din haine." |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
gino73 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 18 September 07 From: Galati ![]() |
Masina mea de spalat a ajuns in ultimile clipe ale vietii, probabil va mai merge cativa ani, dar nu la mine.
Am ajuns la faza in care trebuie sa aleg o noua masina de spalat. de aceea am sa incerc sa va cer sfatul, la cei care au deja un daewoo, merita? Am gasit asa ceva http://www.compari.ro/masini-de-spalat-c31...1021-p26523190/ si nu sunt hotarat cada sa o cumar sau nu. daca aveti bunavointa de a-mi acorda ceva sfaturi... ar fi binevenite. Nu sunt un fan Wirpool cu, care am avut necazuri, mai degraba Beko sau Daewoo |
--------------------
Dacia
1410
1989
- GL 29 ADI [SIZE=7][FONT=Courier][COLOR=red][FONT=Geneva]Tinta: 0 accidente
|
|
corbex |
![]()
|
Cele mai bune masini de spalat de la Daewoo sint Tico si Espero.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gino73 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 18 September 07 From: Galati ![]() |
Ma gandeam ca Matizu....
merci de sfat.... |
--------------------
Dacia
1410
1989
- GL 29 ADI [SIZE=7][FONT=Courier][COLOR=red][FONT=Geneva]Tinta: 0 accidente
|
|
corbex |
![]()
|
Ia un Arctic de 800-1000 rotatii si n-o sa ai reclamatii!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:08 |