Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
![]() ![]() ![]() |
Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
gino73 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 18 September 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1989
- GL 29 ADI [SIZE=7][FONT=Courier][COLOR=red][FONT=Geneva]Tinta: 0 accidente
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici una.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ba da, este o deosebire majora. Numele uneia incepe cu litera mica iar al celei de a doua cu litera mare...
This post has been edited by radian: 11 Dec 2011, 19:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
arctic are racire/incalzire (unele modele chiar clima bizonica), iar beko are doar incalzire in scaune.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
beko are ESP cu calgon.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Recomand!
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te lasa influentat de invidiosi. Markos are o masina de spalat Fuji, fara fierbere si stoarcere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
De fapt nu e Fuji, ci Fujiakis
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(gino73 @ 11 Dec 2011, 10:51) Masina mea de spalat a ajuns in ultimile clipe ale vietii, probabil va mai merge cativa ani, dar nu la mine. Am ajuns la faza in care trebuie sa aleg o noua masina de spalat. de aceea am sa incerc sa va cer sfatul, la cei care au deja un daewoo, merita? Am gasit asa ceva http://www.compari.ro/masini-de-spalat-c31...1021-p26523190/ si nu sunt hotarat cada sa o cumar sau nu. daca aveti bunavointa de a-mi acorda ceva sfaturi... ar fi binevenite. Nu sunt un fan Wirpool cu, care am avut necazuri, mai degraba Beko sau Daewoo Personal nu as mai alege inca odata Daewoo . Am experiente neplacute cu aceasta marca (poate sunt eu ghinionist) ... posibil sa nu (mai) fie intocmai firma DAEWOO cea pe care o stim cu totii . Cea pe care o am acum ... Indesit ... se comporta onorabil pana acum. Spala f bine. Ca o comparatie intre Daewoo si Indesit : rufele spalate cu Indesit chiar miros a dero si balsam dupa ce le scoate sotia din masina. Cand le scotea din Daewoo parca erau palate cu apa chioara ... nu miroseau a nimic. Concluziile le tragi singur. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
gabize |
![]()
|
Mai face Ariston masini de spalat? A mea are vreo 13-15 ani, si merge chiar bine, fara nicio interventie tehnica la activ. N-are figuri in cap, e electro-mecanica, da-si face treaba constiincios. Si are o medie de 2-3 spalari pe saptamana.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Face si sunt chiar ok. Taica-meu are una de vreo 5-6 ani cred, spala macar o data la 2 zile. Recent a cam inceput sa scartaie rulmentul, in rest totul e ok.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 11 Dec 2011, 20:27) Mai face Ariston masini de spalat? A mea are vreo 13-15 ani, si merge chiar bine, fara nicio interventie tehnica la activ. N-are figuri in cap, e electro-mecanica, da-si face treaba constiincios. Si are o medie de 2-3 spalari pe saptamana. ![]() This post has been edited by 4x4: 11 Dec 2011, 20:32 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() Chiar cu masina de spalat, nu m-am gandit sa-mi fac poze ![]() Da-i fac una, daca prezinta interes. Ariston LB1895XE. Nu mai e fotogenica la varsta ei, asa ca n-o fac de rusine ![]() This post has been edited by gabizegrean: 11 Dec 2011, 20:51 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 11 Dec 2011, 20:24) Ca o comparatie intre Daewoo si Indesit : rufele spalate cu Indesit chiar miros a dero si balsam dupa ce le scoate sotia din masina. Cand le scotea din Daewoo parca erau palate cu apa chioara ... nu miroseau a nimic. Concluzia? LA Indesit bagi si detergent in masina. Concluziile le tragi singur. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
gino73 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 18 September 07 From: Galati ![]() |
Am ales Beko, pana la urma. Dupa ce va spala o sa vad daca plang sau rad!
|
--------------------
Dacia
1410
1989
- GL 29 ADI [SIZE=7][FONT=Courier][COLOR=red][FONT=Geneva]Tinta: 0 accidente
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Multe rufe fara probleme!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
In principiu Beko = Arctic [...]
This post has been edited by ageana: 15 Dec 2011, 10:10 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mi-a cedat masina de spalat, e un whirlpool, am fost multumit de ea pana acum.
Problema ei este ca nu mai trece de la o functie la alta, se opreste si ca sa treaca la urmatoarea functie trebuie s-o ajuti din buton. Ma intereseaza daca stie cineva un service "cumsecade", adica sa nu ma coste juma' de masina. Acum masina este in repaus, a fost inlocuita, deci nu-i nicio graba. Daca nu ma costa mult, ma gandesc s-o repar si s-o donez. Daca ma cost mult reparatia...poate sa mai astepte. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un stidenmt amarat care nu are masina de spalat aici
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Stefane ai hacherit contu lu Catalin ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ideea e sa aflu estimativ un cost al reparatiei (daca se poate), ca sa-mi dau seama daca mai merita sau nu reparata.
Pana acum am schimbat doar burduful de la usa, era taiat si cand ajungea nivelul apei la taietura curgea pe afara. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
E clar ca s-a uzat blocul ala de comenzi, care-i electro-mecanic. Singura solutie ar fi sa gasesti altul identic sau compatibil.
19 Feb 2012, 22:20: QUOTE(C@talin @ 19 Feb 2012, 22:19) Macar ai trecut în anul doi? This post has been edited by Markos: 19 Feb 2012, 22:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ejti nebun cum dreaq sa rateze el un an pe banii babacilor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu merge sa pui la rover in vasul de expansiune rufele? cred ca le spala mai bine ca orice masina industriala.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
Asta ar mai lipsi, sa poarte chiloti apretati cu antigel.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu se apreteaza... cel mai bun caz devin alunecosi
Cu o mana cad de pe el si cu alta ii ridica ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:14 |