FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, doar FCU
![]() ![]() ![]() |
FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, doar FCU
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Attached thumbnail(s) ssn.jpg ( Size: 42.04k ) Number of downloads: 435 |
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Arhi e fac Craiova. Baga-l cu 2% din actiuni.
Zici ca fanii au 33% din club si 1 membru in CA? ![]() This post has been edited by corbex: 28 Jan 2015, 14:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
un membru din 3.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oooo, esti membru fondator! La mai mare!
Si printul Duda e fan Craiova. Nu-i spui ca te urinezi pe mormintul monarhiei. Il iei la sentiment cu balonul rotund. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
1995
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
haha...
multi... Suntem vreo 500... dar suntem la inceput. Or sa mai vina cand vom avea echipa... Nu sunt membru fondator. Sunt doar sustinator... This post has been edited by skija: 28 Jan 2015, 15:55 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu "craiovist" cand eram elev.
Acum habar n-am daca mai exista echipa aia. Mi se pare prea incurcata situatia. Mititelu nu e interlopu ala cu ochelari de soare? Sau il confund cu altcineva? Anyway...200 de lei pe an mi se pare enorm pentru ceva egal cu zero. Ca sa merite sa aiba suporteri, o echipa trebuie sa aiba palmaresul si cel putin un centru de juniori sau tineret ca pe vremuri. Asta ca sa fii sigur care macar un trecut si un viitor. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Trecut are sigur...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
HAI CRAIOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
skija, unde au sediul in Bucuresti? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
cum cine?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stai nu te enerva, cine are palmaresul?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
1. Palmaresul e intr-o societate a lui mititelu
2. ASSN nu are sediu in Bucuresti, dar suntem online... 3. Markos... Nu suntem FC Scuipa Bucuresti, da? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ce s-a ales si de Universitatea Craiova. Pacat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-a ales?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Mda, am vazut poza de aici, fata de interlop, cel mai probabil si cazier
2. QUOTE Am făcut o convenție cu suporterii în care le-am propus să strîngă în 3-4 ani un anumit număr de membri în Asociația Suporterilor, 30-40.000 de persoane, și le voi da 51% din acțiuni. Nu vreau nici un ban. Dar nu pot să le dau acest procent așa, deodată. Sau mai pe limba romana, daca se gasesc patrujdămii dă fraieri sa dea 200 de lei pe an, timp de 4 ani, adica fo șapte milioane de euro, le dau io moca juma de actiuni la o echipa de liga a (om vedea care)3. Patrujdămii de suporteri platitori n-ar strange nici Steaua pe praful asta. Iar in Craiova nici nu stiu daca sunt cu totul 40.000 de gospodarii. 4. QUOTE Dar am eu un loc în Craiova unde vreau să construiesc două terenuri de antrenament. Chiar în martie voi începe realizarea acestora. Sînt două situații aici: dacă vom juca în Liga a II-a căutăm un stadion în alt oraș, dar dacă vom reîncepe din Liga a patra vom evolua pe terenurile mele și voi adăuga 1.000 de locuri la ele. Really? 1000 de locuri la 40.000 de suporteri? Cool! This post has been edited by Ake: 30 Jan 2015, 00:12 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
E un superproiect. Skijă s-a orientat bine..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
daca ma incordez un pic ajung eu singur sa iau 51%. Ca "skija" e un concept. E o stare de spirit. E echivalentul a 40.000 de olteni.
Da' nu ma incordez... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
mulțumim!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Daca mai ai incredere macar 1% in Mititelu esti naiv rau, ca sa ma exprim elegant...
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
UXE |
![]()
|
N-auzi ca banii nu trec pe la mititelu...
Nu? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Rubrica "1 banc" e in alta parte. Cum era vorba aia: "Nu ma face sa râd, că am buzele crăpate"
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Skija, ce mai e nou?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
nou e ca ne-am apucat de treaba. Strangem bani. Mititelu e chiar panicat si lasa pe umerii ASSN tot ce tine de finantare si acareturi. El se ocupa doar cu inscrierea in Liga a IVa si se apuca de adus jucatori si staff tehnic, ca na.. se pricepe cel mai bine...
Pana una alta ne trebuiesc bani... si vom avea echipa in liga a IV-a in proportie de 90% |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
yoncv |
![]()
|
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
skija |
![]()
|
ma straduiesc...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
editie.ro, ziarul lu' A.M. publica o inregistare audio cu SIMAN...
ROTARU/SIMAN vs MITITELU in care asta il santajeaza pe mititelu... interesant modul in care se vorbeste... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:07 |