congresul PSDistilor, pariuri
![]() ![]() ![]() |
congresul PSDistilor, pariuri
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
saraca bunicuța ... acum e perfectă de statuie, mausoleu, s.a. să treacă tinerii șoimi, pionieri sau tsd-isti sa o pupe și sa se închine la ea ... uuufffff greu a fost ... în sfârșit după 15 ani de chin am scăpat ... a mai trecut o epoca ... uuurrrraaaa astazi este ziua în care România a ieșit în sfârșit din tranziție ... urmează epoca Năstase + Basescu ???
This post has been edited by luxcor: 22 Apr 2005, 08:46 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Analistii nostri de pe televiziuni previzionau (preziceau) ca The Old Man isi va face un partid nou. Asta daca nu incepe sa-l toace marunt pe noul presedinte in urmatorii 2 (4?) ani de mandat.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Asa cum bine au observat si Mil si LucVer, mult asteptata reforma din PSD se dovedeste a fi un fis.
Practic l-au facut pe nea Nelu, pe la spate. Sa fim seriosi, chestia cu discursul lui Geoana care i-a schimbat pe PSD-isti, e pentru "zvonaci" ca Cristoiu. Adica o basca de PSD-isti au plecat la Congres cu gindul "votam Bunicuta" si i-a schimbat Geoana despre care nici nu se stia ca va candida. Iar daca PSD-istii vroiau schimbarea, OK, votau Geoana, Oprescu, Ponta etc. Dar se vede bine ca nu. Ei au votat continuitate, l-au votat pe Nastase, care a pastorit si inmultit coruptii din PSD in ultimii 4 ani, l-au votat pe Manivela, care devine "stapinul Moldovei" (sic Hrebe), au votat pentru "propasirea coruptiei". Daca Ilici va ramine in istorie, ca omul care a acordat "azil politic", cadrelor din esalonul 2 si 3 din PCR, intr-un moment cind astia aveau kkt-ul in izmene de 10 kile, Nastase si Geoana, vor ramine, oamenii care au pus umarul la institutionalizarea si dezvoltarea coruptiei pe fata. Cit despre Geoana, a intrat pe usa din dos, va fi la cheremul "coruptilor", iar daca va crede ca in 2009 va fi Presedintele Romaniei, nu-i recomand decit sa vada de mai multe ori filmul alegerilor din iunie 2004. Daca va crede ,ca din pozitia de presedinte de partid insa inconjurat de aceeasi oameni, ca-l va bate pe Basescu se insala amarnic. Nastase a pierdut cu Base, tocmai datorita Oprisanilor, Mazaranilor, Manivelistilor, Hrebenciucilor.......Si pe linga toate acestea, mai trebuie sa recistige electoratul lui Nelu. Cam greu. Aaaa si sa nu uit, tot aud aici vorbindu-se despre Rus. OK, este, artizanul daramarii lui Ilici. Dar scuze, a pastorit un minister, ce a excelat prin coruptie la virf, nu la nivel de sectorist, chiar sub ochii si nasul lui. S'avem pardon, dar asta spune tot si despre acest Mesia al pSD-ului. |
--------------------
x
x
- x
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Mache, stai linistit ca alt partid ca PSD-u' nu mai pupa el! Poate doar la Partidul Pensionarilor!
This post has been edited by LucVer: 22 Apr 2005, 08:51 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai cica d'aia si-a depus Geoana candidatura in ultima ora, ca sa nu-i dea in vileag dosarul.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hehehe..v-am spus ca e la moda...Arunca astia acuma cu praf in ochi mama mama....
Sa vezi acum discursuri d-alea ca schimbam facem dregem...Parerea mea e ca s-a ales o marioneta buna ptr. conducere...dar de fapt conduce tot tovarasu' ...deja iar mi se face scarba... Ptr. ca am zis ceva mai inainte legat de PD...si base...(repet..dupa mine TOTI sunt la fel de HOTI si nu "tin" cu nimeni) Deci referitor la base...v-ati pus intrebarea "De ce acum iese la rampa cu dosarul flota?" Acum cand are imunitate? ...si ce sa faca cu imunitatea? Pai daca macar afirma ca renunta la imunitate, atunci dute incolo ba piratule ca daca ajunge un presedinte sa fie anchetat ptr. una sau alta, ala nu merita sa fie presedintele unei tari...altu! Presedintele chiar trebuie sa fie "imun" ...dupa expirarea mandatului si gata...pana atunci ingheata procesul, si nu chema presedintele nici ca martor, nici ca invinuit, nici ca reclamant...justitia cu presedintele dupa mandat! Aaa..puteti spune ca "a fost chemat"...hehehe..cine e la conducere? D.A...si cine trage sforile acum? D.A. ...cand erau pesedei trageau sforile ei, acuma astialalti cu D.A. asa ca totul e o fatada ieftina... D-aia mie imi e scarba de politica, si foarte rar raspund si prin forum la topicuri cu politica...si inca o data repet...TOTI SUNT HOTI si ies la rampa cu tot felul de smecherii sa para mai tari si mai mari...A iesit si base cu flota, a iesit si tariceanu cu cota unica, acuma iese si geoana cu reforma partidului... Concluzia? PRAF IN OCHI! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe aceasta cale, doresc sa-i urez tovarasului Ion Iliescu, conducatorul nostru mult iubit, cale lunga si fara de intoarcere....
![]() Cat despre Geoana - nu-l subestimati. Pisicuta a dat de gustul sangelui inca de anul trecut, cand a fost pus la inaintare in fata unui pluton de executie. A avut tupeul sa o faca. A avut tupeul sa se ia in gura cu Iliescu si in lunile in care Nastase facea sluj si tremura din toate slaninele. Si a avut tupeul sa vina pe ultima turnanta, riscand sa-i apara dosarul in presa, si sa-i traga un sut in fund Bunicutei, exact cand aceasta si-l aseza mai comod pe perna facuta din fața lui Nastase. Deja i-au crescut coltisorii, are priza la public si ii da lectii lui Nastase oricand, pentru simplul fapt ca Geoana are cojones, iar Nastase NU. Geoana acum este peste Nastase, este peste baroni, si cea mai mare greseala pe care o vor face acesti baroni (care sunt orice, dar numai inteligenti nu) este sa-l considere o marioneta. Or eu unul nu cred ca dosarul domnului Geoana este atat de negru incat sa nu-si permita sa dea cu barda si sa ramana cu un PSD mai curat, mai uscat. Ceea ce-i si doresc. Ma intereseaza, ce-i drept, prea putin ce se intampla in PSD, insa asa cum avem nevoie de "desteptii" din DA, asa avem nevoie si de o opozitie normala. Si poate ca peste 10 de ani de acum incolo, cand o sa fie cu totii mosi, lucrurile o sa intre si la noi intr-o normalitate a coruptiei eficiente, de care vorbea bobo mai sus: adica la fel ca in Europa - fura, fura, dar si construiesc si progreseaza impreuna cu tara lor. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@LucVer
Sa stii ca sunt foarte linistit. ![]() Oricum, meciul pare a fi departe de final. Nici macar la pauza nu au ajuns. This post has been edited by Mache: 22 Apr 2005, 09:22 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(dantes @ 22 Apr 2005, 10:01) Deci referitor la base...v-ati pus intrebarea "De ce acum iese la rampa cu dosarul flota?" Acum cand are imunitate? ...si ce sa faca cu imunitatea? Pai daca macar afirma ca renunta la imunitate, atunci dute incolo ba piratule ca daca ajunge un presedinte sa fie anchetat ptr. una sau alta, ala nu merita sa fie presedintele unei tari...altu! Presedintele chiar trebuie sa fie "imun" ...dupa expirarea mandatului si gata...pana atunci ingheata procesul, si nu chema presedintele nici ca martor, nici ca invinuit, nici ca reclamant...justitia cu presedintele dupa mandat! Eu cred ca in continuare ca vorbesti fara sa fii in cunostiinta de cauza. Chiar de nici o culoare. Am mai spus mai sus ca deja a renuntat la o imunitate si a declarat si se cauta acuma sa vada cum se poate ca renunta si la asta sa fie anchetat ca sa se dovedeasca odata ca e nevinovat. Scuza-ma o fi facut masinatiuni, nu zic ba, da' mi se pare destul de clar ca nu a facut nimic de care sa ii fie rusine lui in dosarul Flota!Aaa..puteti spune ca "a fost chemat"...hehehe..cine e la conducere? D.A...si cine trage sforile acum? D.A. ...cand erau pesedei trageau sforile ei, acuma astialalti cu D.A. asa ca totul e o fatada ieftina... This post has been edited by Valentine: 22 Apr 2005, 09:36 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 22 Apr 2005, 09:09) Geoana acum este peste Nastase, este peste baroni, si cea mai mare greseala pe care o vor face acesti baroni (care sunt orice, dar numai inteligenti nu) este sa-l considere o marioneta. Maddan, tu chiar crezi ca Geoana a cistigat, asa, ca-l place lumea? Ca oamenii aia din teritoriu, n-au tinut cont de sfaturile lui Hrebe, Cozminca, Miki etc. si-au zis, gata fratilor, votam schimbarea, votam Geoana. Pai scuza-ma, dar in teritoriu, coruptia e in floare, in teritoriu avem Ion Vasile, Oprisan, Radu Mazare etc. Astia-s bossi, astia au facut legea acolo, astia au adus voturi si pe linga ei au crescut altii si altii, care sunt esalonul 2 si 3 si care sunt asa nu pentru merite ci pentru faptul ca s-au adaptat sistemului, au pupat mina "Nasului" si care au votat la Congres. Geoana a ajuns presedinte, pentru ca asa au vrut "familiile" si e o iluzie sa credem ca se va da la ei. Iar daca o va face, va pierde. In teritoriu, nu exista cultura de partid, ci cultura de interes propriu. Se da Geoana la Oprisan, no problem va zice Portofel, ma duc la altii sau...."daca e barbat, sa vina sa candideze la Pres PSD Vrancea". Reformarea PSD este ffff. complexa si grea. Vor trebui sa darime toate aceste structuri din teritoriu, adusi oameni noi. Insa aceasta miscare ar face ca PSD-ul sa nu conteze pentru eventuale alegeri anticipate sau pentru alegerile din 2008. Si sigur......nu se va vrea asa ceva si atunci Geoana va fi dependent in continuare de baronii locali. E un partid prea mare si are nevoie de multi bani ca sa-si pastreze imaginea. Il vezi tu pe unul ca Ponta, in Vrancea de ex, sa zica "vrei afacerea asta, doneaza la partid", "vrei sa fie inspector general, inscrie-te, in PSD" etc. NU. Nelu nu a creat un sistem ci a pastrat un sistem, d.p.d.v, organizatoric si disciplinar pentru ca a fost constient ca fara acest sistem nu ar avea cum sa "stapineasca" Romania. Acest sistem intre timp s-a dezvoltat, ramificat, imbirligat. Sa vii acum sa-l darimi, este ca si cum ti-ai taia craca. This post has been edited by bomicabomic: 22 Apr 2005, 09:52 |
--------------------
x
x
- x
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
bomica, cred ca te inseli cand zici ca toti "greii" au sustinut votarea lui ilici.
si acum, cu ilici, nu e bine, fara ilici - e fas. fratilor, asa nu ajungem nicaieri. haideti sa vedem ce se intampla, cum vor evolua lucrurile. pentru ca schimbare exista, indiscutabil. geoana nu mi se pare o marioneta totala. s-a descurcat bine de tot patru ani in state ca ambasador - si nu o spun doar eu, iar ca ministru de externe si-a jucat bine cartea. indiferent de ce jocuri isi inchipuie "teritorialii" ca vor face prin geoana, este indiscutabil ca s-a ridicat capacul la oala, si acum e liber la spumiera. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
DECI...posibil sa vorbesc in necunostinta de cauza, dar nu e cazul sa afirme unul sau altu asta despre mine...doar combate ideea si gata..
Acuma...DACA tu spui ca a renuntat sau vrea sa renunte la imunitate, ca gest e un lucru laudabil si il apreciez DAR UN PRESEDINTE beneficiaza de imunitate..DE CE? Ptr. ca e cel mai mare si tare om in stat! Si nu poate fi judecat de nimic in timpul mandatului... Dupa mandat sa faca ce vrea...dar nu e normal ca un presedinte sa fie judecat!!! Ce Clinton a fost judecat pentru sexgate??? NU, a fost starnit scandal, iar daca vroiau sa-l judece, trebuia votat in congres!!! Asa si aici...NU vii tu ala mai cu mot si spui ca renunt la imunitate!! Se vede ca nu are stofa/"mutra" de presedinte...asta e... Si pentru a reveni la oile noastre cu pesedeul...Tot am banuiala ca sforile si conducerea o detine tot ilici...poate povestea cu tovarasu' a fost chiar o regizare buna...sau mai stiu eu ce! Pai vrei schimbare, schimba si pe bombonel ca de...iar Mitrea?? e cel mai mare hotoman !!! nu are rost sa mai dezbat pe tema lui! A fost un congres de fatada!!! Asa cum procedeaza toti "politicienii" nostri !! Asta e ...traim in romanica! This post has been edited by dantes: 22 Apr 2005, 09:45 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(adso @ 22 Apr 2005, 09:44) si acum, cu ilici, nu e bine, fara ilici - e fas. fratilor, asa nu ajungem nicaieri. haideti sa vedem ce se intampla, cum vor evolua lucrurile. pentru ca schimbare exista, indiscutabil. Stii care-i treaba, nu ma intereseaza ce se va intimpla, nu ma intereseaza "unde ajungem", nu ma intereseaza "daca e Ilici sau Geoana". Nu deloc. Ma lasa rece. N-am votat, n-am simpatiza cu FSN, FDSN, PDSR, PSD sau cum s-o mai numi si nici n-o voi face-o vreodata. Asa ca dinspre mine si daca se rupe si daca nu si daca se reformeaza si daca nu, tot aia este. Pai DIP, Nastase, Cozminca, Hrebe, Mitrea etc, ce sunt? Nu-s "greii". Ca intre timp s-au sucit asta tine de "familii". This post has been edited by bomicabomic: 22 Apr 2005, 09:59 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
Am si eu o intrebare. Noi discutam aici doar despre primele trei functii. Dar restul echipei din cine este alcatuita? Cine face parte din structura de conducere largita?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
adso |
![]()
|
|
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
azi ma simt mai bine, desi ales cu voturile oprisanilor si manivelelor dar si ale celor din transilvania, sper ca geoana sa ii curete rand pe rand: intai Vrancea, pe urma Constanta etc. etc. (poate ii da un telefon lui base sa "so pa ei" PNA-ul)...am citit si lista vicilor si fosile si fitile sunt mult mai putine, se pare ca finalmente Mitrea si Popescu s-au multumit doar cu postul de secretar...cand Mitrea dispare de acolo sa stiti ca Geoana a reusit.
Vicepresedintii alesi in urma unui congres-maraton de 18 ore, in ordinea numarului de voturi sunt: Ioan Rus (1032 voturi), + Rovana Plumb (985), 0 Titus Corlatean (927), + Mihai Tanasescu (745), + Ioan Mircea Pascu (717), - Corina Cretu (712), - Valer Dorneanu (639),+ Dan Nica (625), 0 Nicolae Vacaroiu (604), - Eugenia Godja (535) + Ilie Sarbu (533) 0 Am notat cu + pe cei care sunt pro Geoana cu - cei pro Mitrea cu 0 cei pro Nastase care in nici un caz nu sunt cu Mitrea. Sper ca Geoana si Nastase se vor uni sa il debarce pe Mitrea rapid de tot. Oricum am inteles din presa ca a facut munca de convingere din om in om...brava lui, dom' Geoana grija mare acum ca ati scos capul la lumina...si FELICITARI! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Pai imi exprim si eu bucuria, ca s-a spart un mit "Ilici"
![]() Iar cei care si-au schimbat preferinta la vot si doresc schimbarea PSD, la auzul cuvintului "tovarsu", ar trebui sa iasa in fata si sa recunoasca : Da, am fosti condusi de un comunist ! Da, PSD-ul este urmasul PCR! Da, noi de acum incolo, luam totul de la zero! This post has been edited by bomicabomic: 22 Apr 2005, 10:10 |
--------------------
x
x
- x
|
|
adso |
![]()
|
mil, mi-am permis sa modific foarte putin lista ta. \
Ioan Rus (1032 voturi), +++ Rovana Plumb (985), - Titus Corlatean (927), ++ Mihai Tanasescu (745), +++ Ioan Mircea Pascu (717), -- Corina Cretu (712), --- Valer Dorneanu (639),0 Dan Nica (625), - Nicolae Vacaroiu (604), -- Eugenia Godja (535) ??? Ilie Sarbu (533) - |
|
|
Mache |
![]()
|
Multumesc pentru informatii, Mil.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
2011
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mil si adso, e super lista voastra!
Bomi, ideea e urmatoarea: evident ca Geoana a fost adus de voturile si interesele altora, ale lupilor din partid. Istoria ne arata insa ca de foarte multe ori o marioneta s-a transformat in maestru papusar. Mai tineti minte ce-au patit comunistii vechi si duri cand l-au ales pe tanarul Ceausescu? Si ce usor credeau ei ca-l vor manevra? Ghinion! Nu stiu cat de inteligent este Geoana, cert este ca a reusit ceea ce nici macar Nastase n-a indraznit sa faca. Asta arata ca are cojones. Si oamenii cu cojones prind la poporul roman. Daca Geoana va creste in popularitate (si asta trebuie sa fie prima lui grija), in electoratul psd si in cel nehotarat, pesedeii isi vor modifica treptat atitudinea fata de el. Basescu a putut sa-l castreze pe Roman tocmai pentru ca era pe val. Si apoi a reusit sa se mentina pe val, desi numai popular in propriul partid n-a fost. Dar a prins la bobor, si asta a contat mai mult. In politica, pana una alta, nu doar baronii locali decid, ci poporul. Principala arma a unui politician nu sunt banii (vezi esecul lui Becali, Mitrut (sau cum il chema) sau altii cu bani), ci electoratul. Cu asta negociaza un politician sursele de finantare, iar nu invers. In aceasta greseala a cazut si pesedeul, si si-a luat-o! Desi sunt si voi fi intotdeauna impotriva ideilor pesediste - fie ele si veritabil de stanga - nu pot decat sa-mi doresc ca in tara asta sa se curete odata macar un pol politic de coruptia atotprezenta. DA-ul a reusit sa reduca nivelul de coruptie interna la un nivel relativ acceptabil. PSD-ul va reusi numai daca va sti sa contrabalanseze aceasta miscare a DA-ului cu o scadere dramatica a nivelului de coruptie din partid. Va pierde bani? No problem. Sunt destui patroni care nu agreeaza deloc modul de actiune al DA si care vor fi dispusi sa finanteze un pol politic mai echilibrat. Si nu acum, cand e nevoie de mana forte si de actiunile chiar excesive ale Basescului, ci peste patru ani, cand macar unele dintre capetele hidrei securisto-mafiote vor fi fost zdrobite. Singura sansa ca in Romania sa existe normalitate - imi pare rau s-o spun - este alternanta la putere la fiecare patru ani, intre cele doua poluri: liberal si socialist. Este absolut singura sansa, pentru ca in Romania si patru ani la guvernare sunt prea mult: romanii nu sunt capabili sa ramana mult timp in scaun fara sa se corupa pana in maduva oaselor! Este o parere pur personala. Si decat sa vad peste patru ani un liberalism corupt la putere, sau un socialism iliescian la putere, prefer sa vad o alternativa socialista de nivel european. Trei ani sunt destul pentru ca de-alde Geoana si ai lui sa reuseasca transformarea. Ajutati - culmea! - si de batele date de Basescu in capul baronilor PSD. Prabusirea polului socialist nu ar duce decat la dezastru, caci ar fi preluat imediat de polul nationalist. Si asta, sincer, nu cred ca vrea nici unul dintre noi! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
adica sa inteleg ca "greii" l-au bagat pe geoana in fata ptr. ca daca iesea tot iliescu se punea cu biciul pe ei si nu-si mai puteau face mendrele ? adica le-a fost rau pana acum ? asta n-o pot crede;
daca geoana se impune foarte bine, e un castig pentru toata lumea; daca nu, cum am mai spus: aceeasi marie cu alta palarie! |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
adso |
![]()
|
Foarte corecta teoria cu alternanta. foarte corecta teoria cu inlocuirea polului socialist cu cel nationalist. trebuie sa fii naiv ca sa iti inchipui ca un eventual vid lasat de implozia psd ar fi ocupat de d.a.
bani? toate partidele parlamentare au acces la fonduri "neortodoxe". un om de afaceri care se respecta va finanta ambele tabere, in mod comparabil, daca nu egal. una din problemele uriase ale psd nu este neaparat coruptia, ci nivelul de perceptie al ei. lumea numai asta mai vede cand vorbeste de pesede. pana si chestiile laudabile facute de ei devin monstruozitati ("hale" de sport, "dezastrul" lasat la buget de salariul tinerelor mame etc.). pragmatic vorbind, cred ca aici trebuie sa fie principalul nivel de actiune al psd. lupta contra coruptiei interne trebuie insotita de o campanie de mediatizare a ei si mai sustinuta. |
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
josssss psd-ul!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
LucVer |
![]()
|
Sper din tot sufletul ca "profetiile" lui maddan sa se infaptuiasca dar, pentru ca asta sa se intample, este nevoie de o modernizare rapida a partidului. Oare cum poate fi posibila o astfel de modernizare in conditiile in care tot
QUOTE ...Oprisanilor, Mazaranilor, Manivelistilor, Hrebenciucilor... cum bine i-a insirat bomica, le-au ajuns pe mana conducerea partidului, prin "exponentii" lor cei mai adevarati - Nastase si Soferu' - ... |
--------------------
Renault
2011
|
dantes |
![]()
|
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc la o chestie.. va dati seama ca acesta infrangere a lui el bunicio e mult mai dura decat cea din 96?; acum l-au alungat aia ai lui, tovaraseii adusi de el... a fost plesnit tare de tot daca judecam dupa voturi...
hehe... e negru saracu'; numa' sa nu moara acum ca nu mai are rost, ca vreau sa vad fum negru.. aa, nu stiti bancu: "la alegerile din psd ca la vatican: daca iese fum rosu iese iliescu, daca iese fum negru vine pna si daca iese fum alb s-a stricat cuptoru' ", hehe... |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
sincer, ma indoiesc ca va avea vreo putere geoana; acum partidul beneficiaza de o imagine cat de cat mai buna, (ca lumea uita de nastase, vacaroiu, mitrea, etc..), si baronii prospera in continuare, daca nu se ia pna de ei...
asadar io consider ca singura sansa a lui geoana e pna-ul.. ca i-ar face misiunea mai usoara in partid; io in locul lui i-as da in gat pe toti, as face pact, "manca-v-as scapati-ma de ei, io imi curat patidul, voi luati nota 10 la anticoruptie"... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:46 |