secretul armei secrete, de unde fac rost el?
![]() ![]() ![]() |
secretul armei secrete, de unde fac rost el?
afh |
![]()
|
||
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
warez?
close? delete? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
driverx, nu e vorba de warez. Omul a intrebat de unde poate sa isi CUMPERE CD-UL ....
Stii tu sigur ca nu a fost scos pe piata nici un video disc cu filmul ala ? ON TOPIC: nu cred ca ai sanse sa il gasesti ... de fapt, ai sanse, dar sunt foarte mici . |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Liviu, intradevar sigur nu sunt, de aia am pus atatea semne de intrebare
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
scuza daca sunt off topic dar sunt si eu interesat saca nu as avea cum sa fac rost de "raliul"
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare de ce nu exista o initiativa a ANF sau CNC de a digitiza filmele aste vechi pentru a le scoate la vanzare? Prefera sa stea cu mana-ntinsa la Parlament si Ministerul Culturii, in loc sa gaseasca o solutie de a scoate ceva bani. Chiar daca nu vor scoate prea multi, macar de-o chirie acolo, tot cred ca s-ar scoate. Mai ales ca banuiesc ca o mare parte din filmele vechi exista deja pe VHS sau MGS pentru televiziune, si nu ar fi chiar asa de sofisticat de pus pe dvd-uri ca alea care sunt numai pe pelicula.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:55 |