Cum se poate remedia problema?, Parbriz plin de zgarieturi datorita stergatoarelor!
![]() ![]() ![]() |
Cum se poate remedia problema?, Parbriz plin de zgarieturi datorita stergatoarelor!
mircea2006x |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 18 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1995
- b-44-bax
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista polisuri pentru sticla, insa nu cred sa faca mare lucru in situatia descrisa. In plus, un parbriz de la dezmembrari nu cred ca e prea scump.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Sunt interesat si eu de un asemenea spray.Unde gasesc?
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
vazusem o solutie la selgros. nu stiu c at de eficienta e dar macar poti incerca. costa vreo 30 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
deceneu32 |
![]()
|
Si cum ii zice?
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Victor25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 09 From: Ploiesti ![]() |
XERAPOL,dar vezi k e si ptr plastic.Ai grija de care cumperi.pret 35-40 ron carefoure.
|
--------------------
1310
Dacia
2000
- PH-08-ADA
|
|
kiki90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 26 March 10 ![]() |
cu bai astia iti iei un parbriz de la dezmembrari
|
--------------------
dacia
1310
1994
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
@kiki90 sau poate nu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
deceneu32 |
![]()
|
QUOTE(kiki90 @ 1 Apr 2010, 19:42) Si mai gasesti tu la dezmembrari parbrize frantuzesti?Sunt pretentios,vreau sa am pe masina totul original. ![]() 2 Apr 2010, 19:11: QUOTE(Victor25 @ 1 Apr 2010, 18:28) Multumesc! This post has been edited by deceneu32: 2 Apr 2010, 19:11 |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
GabeLBz |
![]()
|
![]() Membru membru Group: Members Posts: 20 Joined: 27 February 09 From: Buzau ![]() |
XERAPOL nu e pt sticla pe plexiglas si altele merge dar pe sticla NU. Am incercat pe un parbriz si nimic dar ecranul exterior la telefon a iesit ca nou.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 CL
- BZ 06 PFG
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Schimba-l ca e cateva sute...
Xerapol nu mi s-a parut mare branza... a curatat niste pete dar nu a scos zgarieturi de pe faruri. Cum s-a zis nu merge pe sticla. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
placerea unui parbriz nou e incomensurabila....
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Mergi la remat.Te asigur ca iti gasesti unul pe placul tau la aprox. 10 ron.E destula "prada" acolo.
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
jak_ati |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 23 March 10 From: BRASOV ![]() |
Exista set de reinnoire-reparare parbrize CARAMBA. Contine: pasta de curatare, laveta de reconditionare, laveta de finisaj, laveta cu microfibre si laveta de lustruire. Curata, finiseaza si formeaza un strat de protectie pe parbriz. Reinnoirea se efectueaza la o temperatura de minim 15 grade. Daca se respecta cu strictete instuctiunile de utilizare rezultatul este deosebit. Dispare in proportie foarte mare, pe timp de noapte, efectul de stralucire al parbrizului datorat microzgirieturilor cauzate de praf. In plus, la 80 km/h, pe ploaie, stergatoarele sunt inutile. Efectul dureaza cca 24 de luni si este rezistent la aparate de spalat cu jet de aburi. Produsul nu poate fi utilizat pentru reconditionarea materialelor plastice, a policarbonatelor sau plexiglasului. Nu se gaseste in magazine,dar se poate obtine dintr-un circuit de valorificare a produselor in retea. Costa 60 RON.
|
--------------------
renault
12 TL
*
|
|
BILIXON |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 March 09 ![]() |
Buna seara,
Cum se poate cumpara acest set CARAMBA ? Te rog sa fi mai explicit cu acest ,, circuit de valorificare a produselor in retea ". Si eu sunt din Tulcea si poate ne intalnim.... Multumesc si asteptam raspunsul !! |
--------------------
Dacia
Sandero Prestige
2009
- TL 02 LPO
|
|
jak_ati |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 23 March 10 From: BRASOV ![]() |
Salut! Din ratiuni economice, anumiti producatori aleg sa-si valorifice produsele prin metoda din "om in om". Informatia circula asadar intre prieteni, cunostinte, apropiati, oameni care nu "si-ar trage tepe" unii altora. Prin aceasta forma de reclama pretul produsului nu creste si exista acea "baza de incredere" in ceea ce priveste utilitatea produsului. Astfel se nasc sistemele de valorificare in retea (nu retele de magazine ci de oameni). Eu am informatia de la un prieten care a folosit produsul si a fost multumit de rezultate. Poate aceasta informatie va fi utila si altora. Produsul il poti obtine prin posta, pretul incluzind si taxele postale. Daca il vei folosi, chiar te rog sa-ti postezi impresiile. Cu respect.
|
--------------------
renault
12 TL
*
|
|
BILIXON |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 March 09 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri, deja am gasit ceva pe net si voi incerca sa-l comand.
Voi reveni cu amanunte. O seara buna tuturor daciotilor si nu numai ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Prestige
2009
- TL 02 LPO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:48 |