service brasov, service dacia
![]() ![]() ![]() |
service brasov, service dacia
fentezy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1400 li
berlina
2000 berlina
- bv 08 xvp
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
oriunde mergi te costa eu zic sa ii faci un test caci ala nu il poti face tu in curte sa vezi cum e partea cu injectia si in rest pune mana si fa tu ca nu e greu daca vrei sa ramai si cu bani
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
fentezy |
![]()
|
Asta ar fii si pt mine cea mai buna varianta,dar mai greu sa gasesti aici un loc unde sa poti sa unbli la masina sa o repari si sa nu deranjezi pe nimeni si nimeni sa nu te deranjeze...o sa ma mai interesez...daca vede cineva din brasov problema mea si imi poate recomanda un loc..as fii recunoscator
|
--------------------
dacia 1400 li
berlina
2000 berlina
- bv 08 xvp
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce vrei sa-i faci la masina?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
fentezy |
![]()
|
la ea ar fii multe de facut
tobe ruginite si desprinse din urechile metalice schimb de ulei o revizie generala:motor,roti...si parte electrica treba e ca nu prea as vrea sa o mai duc in service...anu trecut prin mai i-am mai facut o revizie,am cumparat o sacosa mare de piese..am dat vreo 3mil pe ele si manopera mi-a luat 6mil ![]() ai vreo sugestie? mai am probleme si cu caroseria..rugina..atinsa in parcare..zgariata destul de tare in mai multe locuri.. This post has been edited by fentezy: 19 Apr 2010, 10:16 |
--------------------
dacia 1400 li
berlina
2000 berlina
- bv 08 xvp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:54 |