Raliul Brasovului, Cupa DACIA continua
![]() ![]() ![]() |
Raliul Brasovului, Cupa DACIA continua
Cioby92 |
![]()
|
||
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Reclama, si inca d'aia care e incadreaza in topicul "reclame imbecile" e doar partea cu piesele de origine care garanteaza calitatea produsului.
Poti sa-mi explici de ce un rulment de brasov e prost doar pentru ca n-are holograma voastra de 100%? De ce o bieleta de topoloveni e proasta daca n-are holograma dar devine brusc buna dupa ce o scumpiti voi cu 200%? Roaga-i p'aia de la uzina sa te trimita la un curs despre politicile de cartel si de monopol, asa vei intelege si tu modul in care o holograma garanteaza calitatea...profitului ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
corbex... nu te lua de mine eu pur si simplu am luat informatiile de pe www.raliulbrasovului.ro asa ca ia-te de ei nu de mine ... cat de spre monopol si altele (monopson, oligopol etc) stiu ce inseamna (sunt la liceu economic) ...eu doar vreiam sa informez "poporul" despre ce este vorba
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce-ai ma cu omu? doar a informat lumea
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Apr 2010, 13:26) Reclama, si inca d'aia care e incadreaza in topicul "reclame imbecile" e doar partea cu piesele de origine care garanteaza calitatea produsului. Poti sa-mi explici de ce un rulment de brasov e prost doar pentru ca n-are holograma voastra de 100%? De ce o bieleta de topoloveni e proasta daca n-are holograma dar devine brusc buna dupa ce o scumpiti voi cu 200%? Roaga-i p'aia de la uzina sa te trimita la un curs despre politicile de cartel si de monopol, asa vei intelege si tu modul in care o holograma garanteaza calitatea...profitului ! E vorba de rulmentul de shanghai luat din targ cu cutie renault, bieleta de Ankara, etc. Eu zic ca e bine venita informarea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Bujia de Istanbul
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta incerc si eu sa zic. Nu mai exista bujii de Istambul sau de Burkina Fasso, exista doar cu holograma si fara. Pedigree-ul e totul.
This post has been edited by corbex: 16 Apr 2010, 18:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Trecand peste chestiunea cu "piesele de origine", cred ca prin aceasta competitie se marcheaza in mod oficial revenirea Dacia in competitiile auto din Romania. Cel putine eu asta deduc din primul mesaj din topic.
Sper ca va marca o noua directie pentru Dacia si spre o prezenta in competitii internationale, din care noi continuam sa lipsim. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Iar si-au batut joc de un oras intreg pentru un rahat de raliu.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
Daca insista pe competitii, parca-i vad peste vreo 2-3 ani invitati sa alerge in deschiderea cursei lu' Alfa Romeo !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Prezenta la o singura competitie nu prea se pune in opinia mea, competitiile internationale in care sper sa vad Dacia prezenta ar fi IRC, si celelalte competitii de tip rallye. Prezenta in WRC sau urmasul e ceva doar de vis, dar ar fi un vis frumos.
IRC vad ca va fi prezent in Romania in acest an prin Raliul Sibiului in 15 - 18 iulie. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cred ca era mai interesant daca nu postai la 12.17 un eveniment care se intampla la 12.30... ca si sa vreau nu ma poci teleporta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Forumul e cu o ora in urma (la mine cel putin
![]() Mesaj postat la 22:37 , pe forum apare la 21:37. Primul post din topic apare la 12:17 deci a fost pus la 13:17 ![]() Deci nicio sansa sa prinzi conferinta de la Aro ![]() This post has been edited by Shush: 16 Apr 2010, 21:38 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Cioby92 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 16 Apr 2010, 21:20) Cred ca era mai interesant daca nu postai la 12.17 un eveniment care se intampla la 12.30... ca si sa vreau nu ma poci teleporta... Suma respectelor, Alydor imi pare rau ca am postat cam tarziu dar am aflat si eu dimineatza si doar la 12 am intrat pe forum ![]() PS Maine am inteles ca se mai organizeaza la 10:00 dar nu sunt sigur... PS 2 Schimba-ti ora pe forum e cu o ora in urma ... Multumesc! This post has been edited by Cioby92: 16 Apr 2010, 21:43 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Mai sunt 2 zile destul de pline...
Pentru cei interesati: Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
inca nu au dat cei care se ocupa de forum limbile inainte??
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:21 |