Parerea voastra despre dsn meu, clima 2003 export
![]() ![]() ![]() |
Parerea voastra despre dsn meu, clima 2003 export
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Deci in afara de DSN-ul super dotat stie cineva ce dotari asa extraordinare are DSN CAMPUS ??? sa nu mor si eu prost .....
![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta dintre campus si clima este :
Campus - nu are A.C. dar are cd-player Clima - are A.C. dar nu are cd-player Dsn campus o cuparai direct cu :jante de aliaj, cd=player, bari vopsite, proiectoare, elecron iar la Dsn Clima puteai s-o cumperi fara jante de aliaj This post has been edited by AdrianSavu: 18 Apr 2010, 23:17 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Toate ca toate.... o avea masina farurile alea si motoru si ce o mai avea, dar eu sunt curios cand i se strica omului ceva la motor, merge la magazin si ii cere piesa respectiva si spune doar ca e pentru o dacie super nova cu motor de 105cp.... ia ghiciti, o sa gaseasca omu piesa??
In alta ordine de idei, SN cu alt motor in afara de E7J care a fost si ala cu euro 2 nu sunt sigur dar cred ca si cu euro 3 si non euro pentru arabi eu nu am vazut pe nicaieri, prin nici un manual nimic despre asa ceva |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Topicul ramane inchis pana cand autorul vine cu poze si date concrete, nu vorbe in vant.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:02 |