Top Gear la Discovery Channel
![]() ![]() ![]() |
Top Gear la Discovery Channel
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
Discovery Romania |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 18 April 10 ![]() |
Nu uitati ca puteti participa la concursul nostru pe pagina de Facebook.
Bagati un citat care v-a placut voua mai mult din Top Gear, rugati lumea sa va voteze si castigati reviste si rucsace. Rucsacele sunt chiar misto..garantat. http://www.facebook.com/discovery.romania?...110583812305321 This post has been edited by Discovery Romania: 22 Apr 2010, 11:26 |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu am reusit sa vad astazi Dirty Jobs, episodul cu telecabina...va exista in viitor si vreo posibilitate de a viziona online anumite emisiuni dupa ce au fost difuzate?
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Noi nu transmitem online, in schimb operatorii de cablu pot transmite prin IPTV si voi sa va uitati pe computer/tv. Mai poti urmari Dirty Jobs:
Joi (22 Aprilie) 11:00 Vineri (23 Aprilie) 11:00 Duminică (25 Aprilie) 20:00 Duminică (25 Aprilie) 2:00 Luni (26 Aprilie) 11:00 Marți (27 Aprilie) 11:00 Miercuri (28 Aprilie) 11:00 Joi (29 Aprilie) 11:00 Vineri (30 Aprilie) 11:00 Duminică (2 Mai) 20:00 Duminică (2 Mai) 2:00 |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am vazut eu azi Dirty Jobs (am scapat devreme de la scoala). A fost foarte fain. Nu mai vazusem episodu' asta
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Tare episodul TG din seara aceasta. Daca ne gandim ca a fost filmat in apropierea vulcanului Eyjafjallajokull cu o saptamana inainte de a erupe...sa fie oare doar o coincidenta?
![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
|
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu vreo 2 ani si cateva saptamani poate....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Emisiunea cu motociclete americane a ajuns mai la zi , azi chiar au vb de criza . Si eu mai uit la majoritatea emisiunilor de masini , dar , daca "In viteza a 5-a ajunsese cam cu 1 an in urma , acum Top Gear este cu mult timp in urma .
Ma enerveaza ca sunt mult prea multe reclame IN TIMPUL emisiunilor . Si asa dureaza 30 minute aproximativ un episod , oare nu aveti destul timp sa dati atunci reclama 10-15 minute intre episoade ??? Stie si romanasu' cand e pauza , ca oricum nici unul nu se uita la reclame , fiind pur si simplu sufocat de ele pe toate celelalte posturi . Ma enerveaza ca nu se sincronizeaza orele la care spuneti ca sunt emisiunile , de prea multe ori se traduce ca o emisiune incepe la o ora si de fapt ea e la alta ora . Imi plac foarte mult episoadele cu istoria marcilor moto ( am vazut la Suzuki , Yamaha si Honda putin ) si DACA ati face asa ceva si pentru masini ar fi super fain . Despre BICICLETE si role NIMIC ... si sincer uite ca de ceva timp am luat-o si pe partea asta destul de puternic si pot spune ca a depasit cu mult atractia unora catre motoare , mult mai multi pasionati fiind de biciclete , de TOATE felurile , in toate categoriile , decat de multe alte sporturi . Daca faceti o mica socoteala sa stiti ca foarte multe persoane care au bicle si role si asta cuprind TOATE categoriile de varsta ! ( de la 8 la 60 de ani ) . Daca-mi spuneti o emisiune care exista acum si are un asemenea target de varsta ... o pap . Despre hobby-urile oamenilor f raspandite : pescuitul , fotografia , astrologie ... nimic . Desi ca reviste sunteti pe primul loc in cercul fotografilor , chiar si in Romania , la tv de fapt nu prea aratati mare lucru , adica locuri unde sa mearga fotografii , unde merita sa ajungi intr-o viata de om . Degeaba le aratati oamenilor cum sa supravietuiasca in acele medii ... pentru ca multi au supravietuit din instinct si nici naiba nu se apuca sa manance rahar de urs si sa-si bea urina . Cei care chair sunt in astfel de situatii oricum nu inseamna ca s-au uitat si chiar si-au notat tot ce se intampla in acea emisiune . Mai multe concursuri cu premii de genul abonamente la reviste si documentare , dar macar HD sa fie daca tot ne dam ca stim de tehnologie . Apoi de ce sa nu dati ca premii si aparate foto , video ... astfel fidelizati oamenii , sa nu se mai uite la 0TV si Pro .. da' multi . Despre auto , mai refer la modificari si restul EXTREM de putin si in afara de "Garajul " indianului , altceva mai nimic CLAR . La PIMP MY RIDE macar vedeai ce faceau respectivii ,macar al inceput , ca la ultimele episoade nu mai aratau clar ce si cum . Deci idei sau ajutor pentru ce se poate face si cum , ce efecte are asupra masinilor ... mai nimic . A fost o emisiune care avea ca episoade si reconditionarea , reparatiile unor masini mai vechi , dar s-au terminat f repede , la 5-th gear de cateva ori au aratat cum au cumparat cateva masini si apoi au incercat sa le vanda la un pret mai mare ... dar f slaba prezentarea . Cine vrea sa vada niste comparatii intre masini de acum 10 ani , comparate cu altele de acum 2-3 ani ? Macar de ar fi dezinteresati de reclama , dar nici asta nu se poate spune si e clar ca se dau dupa cum bate vantul . Nu situ cati englezi au prostit cu reclamele mascate din emisiunile lor , dar ... la romani nu tine treaba . Deocamdata cam aceste idei imi vin in minte si nu le spun ca repros , ci poate din speranta ca cineva le va citi si le va considera utile . Referitor la "flame-urile" de mai devreme cu prezentarea Romaniei in acele emisuni / episoade ... mi se pare o nesimtire si sper ca alta data sa NU ne mai onoreze cu prezenta . Dupa ce ca au oprit circulatia pe Transfagarasan si la Casa Poporului parca numai pentru ei ca nu erau in stare sa conduca niste masini de peste 100.000 de euro pe serpentine , tot ei se dau rotunzi . Daca reactia lor dupa cea plimbare a fost sa faca tara de ocara , atunci e clar ca nu-i tine fundu sa treaca prin alte treasee , prin care multi romanasi se aventureaza cu Dacii din 1980 si nimeni nu sta sa-i aplaude cand ajung teferi acasa . Adevarul este ca sunt englezi si ar trebui intelesi pentru flegmatismul si nesimtitrea de care dau dovada cateodata . Nu sunt piloti adevarati , nu sunt nici oameni de vaza al caror caracter trebuie urmat , pur si simplu sunt prezentatori sa spunem pasionati de masini si ATAT . Nu inseamna ca stiu multa mecanica , ca stiu sa si repare ceva sau ca sunt la fel de buni ca un pilot . Tipul ala trecut de 50 de ani e doar de "fatada" ca in realitate in ultimele emisiuni daca-l mai baga intr-o masina sport , trebuie sa-l lege cu mainile de volan cand accelereaza , altfel il gasesc prin portbagaj . In afara de niste replici cateodata funny , altceva nu e de el . Acel clasament al masinilor testate de ei este un adevarat bullshit , scris asa ca sa se inteleaga pe toate limbile . Testele s-au efectuat si pe pista uda si uscata si pe ploaie si pe soare , masini diferite erau dotate cu anvelope diferite , poate si carburantii erau diferiti ( ma refer la cifra octanica ) , astfel incat NU a ce sa compari . Degeaba le cronometreaza la sutime , daca diferentele de performanta si stare de traseu sunt atat de MARI ! Si sunt ENGLEZI ! Asta spune tot . Nu are rost sa judecati oamenii ca atare , ca ei atat au stiut , atat au facut , ei fiind crescuti si invatati in lumea lor din Anglia unde nu beneficiaza de "tratamentele" de la noi , asa ca nu are rost sa facem din asta un caz . Se asteptau la ceva , au primit altceva si cu asta basta . Problema nu este parerea lor si faptul ca au nsite producatori , iar acestia nu trebuiau sa permita astfel de comentarii despre Romania , asa cum nu au permis nici multe pareri persoanale ale celor de la Top Gear . Dupa ce li s-a pus la dispozitie atatea lucruri , fiind considerati VIP-uri , cu totii Daca ar fi facut astfel de reportaje in Germania si filmau tiganii de acolo si curvele si drogurile si viata de noapte din anumite cartiere si cluburi , precum si grupurile de nazzy care bantuie prin parcuri si discoteci si ami adaugau cateva comentarii referitoare la tara si popor , va spun clar ca si-o furau rau de la nemti , dar asa , noi suntem prea slabi ca sa ripostam cu adevarat . NU ii condamn pe cei care au facut ce au facut ! Sincer , nu ii condamn , pentru ca acel canal de emisiuni trebuia sa cenzureze acele discutii si pareri . Greseala fost a lor , nu a unor englezi ingusti la minte . Normal ca multi s-au scandalizat dupa faza asta , de parca dupa atatea scandaluri internationale cu tiganii ( da , le spun tigani , nu rromi , cu indieni romani nu altfel , am dreptul si asa le spun ) in Italia si Spania , acum mai trebuiau si ei sa dea cu bata-n balta . In loc sa faca o reclama pozitiva sa spunem turismului si Romaniei ca o tara cu plaiuri mioritice si care merita vazuta , pur si simplu un lucru mai negativ decat au facut nu puteau sa faca . Puteau sa se ia de gropi , de drumuri , de politicieni , dar NU , ei s-au luat de ce le era mai drag romanilor si asta dupa ce ca i-a suportat atatea zile peste tot , ca pe niste VIP-uri . Concluzia este ca ma voi uita cand apuc la emisiunea lor , dar NICIODATA nu voi judeca o masina in prisma ideilor si parerilor vazute in emisiunea lor . Nu voi sfatui nicidoata pe cineva sa-si ia o masina dupa testele si ideile lor . Daca va uitati la emisiunile romanesti despre masini , veti ramane putin surprinsi sa vedeti ca ale noastre sunt LA ZI , cu o intarziere de maxim 1-2 saptamani si asta f rar , iar masinile prezentate sunt chiar cele aparute pe piata . Probabil ca in cativa ani , 3-5 ani , Top Gear ar trebui sa ia lectii despre cum se face o emisiune despre masini de la ai nostri , care sunt destul de echidistanti cand fac o comparatie intre marci/modele . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.717 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() multe frustrari pentru vizita celor de la Top Gear in romania. au prezentat chiar prea frumos tara asta (dupa parerea mea). tot ce au aratat ei poate sa vada oricine ar parcurge acelasi traseu. au fost la mamaia si au aratat parcul auto de acolo deci cine vrea turism nu va merge in satul cu tigani ci la mamaia ![]() poate ca o filmare nu se face asa usor si au nevoie de mai multe cadre, de masini cu cameramani care sa circule pe contrasens, poate la un viraj mai in forta din cauza craterelor e pericolul sa loveasca vreun nevinovat ce merge linistit pe strada, doar din cauza asta zic eu ca e bine ca au blocat accesul cat s`au facut FILMARI. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.092 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 23 Apr 2010, 23:29) Imi plac foarte mult episoadele cu istoria marcilor moto ( am vazut la Suzuki , Yamaha si Honda putin ) si DACA ati face asa ceva si pentru masini ar fi super fain . A existat pe vremuri o emisiune de genul, se numea "Marci de Top" si prezenta istoria pe scurt a unei marci auto. A fost Citroen, Ford, Lancia si unele de mult apuse - Jensen, Panhard, Edsel. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Marius, tu, daca mergi cu decapotabila ta intr-o tara obscura, parchezi la peco, alimentezi si mergi sa platesti la casa, iar in timpul asta te uiti stupefiat pe geam cum o adunatura de bastinasi se suie cu nesimtire in masina ta, sa faca poze pentru hi5, cam ce impresie iti faci despre acei oameni in special, si despre tara in general?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Documentarul lui Stephen Hawking cand va ajunge in Ro?
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-71672...raterestrii.htm http://dsc.discovery.com/tv/stephen-hawkin...s/pictures.html |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Salut
O sa vorbesc cu cei de la Grila de Programe si o sa revin cu un raspuns. Poate imi mai reamintesti si tu. Ca si o parere... daca premiera e acum in State, o sa mai dureze ceva pana il aducem si noi aici. Dar vedem... Si la Top Gear... Documentarul cu Stephen Hawking ajunge in Octombrie in Romania. This post has been edited by Discovery Romania: 26 Apr 2010, 15:52 |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce avem in seara asta la Top Gear?
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Aseara Richard Hammond și James May au incercat un test de tip “ruleta rusească”. Ati vazut ?
|
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
adytiby |
![]()
|
![]() members Group: Members Posts: 393 Joined: 23 February 09 ![]() |
super emisiune Top Gear plina de carcoteli, tachinari,de comentarii ciudate,tot felul de masini si tipii sunt de gasca ce mai emisiune cu farmec chiar daca mai vad cateva episoade in reluare si dupa parerea mea Top Gear bate cu mult peste Fifth Gear!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
renault
megane sedan
2008 authentiqe
- BV 09 ttt iuuuuuuuuuppppYYYYY
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Diseara în Islanda, Richard descoperă dacă poți să traversezi un lac la volanul unui jeep
![]() |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
A scăpat el din impact la cca. 400 km/h, un lac nu-l oprește.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Deci Islandezii aia sunt senzationali. Ce pot face cu masinariile alea de 1,5 tone, numai un om care nu tine la viata lui poate. Interesant a fost si cum au descoperit ei ca masinile lor pot merge pe apa...sau cate masini sunt pe fundul lacului
![]() Pacat cu vulcanul...dar poate cine stie ce alte minunatii ale naturii le mai deschid calea..PRIN CENUSA RAMASA ![]() |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Au descoperit din prostie... La un moment dat era un "circuit" care trecea si prin apa, majoritatea aveau scafe mai mari la rotile din fata si unu' i-a dat cu nitroxid la blana si fata nu s-a scufundat. Dupa asta a inceput nebunia...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Cei de la Top Gear UK au publicat primul status in Romana pe pagina lor de Facebook. Am facut un pic de lobby pt asta dar a meritat.
Top Gear Pentru toti fanii nostri din Romania - puteti urmari sezoanele 6-10 numai pe Discovery Channel, de luni pana joi de la 23.00. Cel mai recent sezon se difuzeaza numai la Antena 3, in fiecare vineri de la 23.00 Cine are Facebook si pe Top Gear adaugat... Pagina lor a stras 2 mil de fani. E ceva ![]() |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
va rog eu frumos faceti ceva cu subtitrarea, ca nici daca as fi eu papa de la roma, "the engine feels electrifying" nu inseamna "ai impresia ca motorul este electric"...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Buna remarca. Am mai observat si eu scapari din astea...
O sa fac tot posibilul sa se imbunatateasca acest lucru. Ar fi tare o lista cu mai multe greseli pe care sa o inaintez. Hmmm..deja m-am apucat de ea, daca mai vedeti ...shoot. Mersi mult |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu stiu daca timpul imi va permite, dar de acum incolo voi vana greselile... apropos se pot numi greseli si lipsa traducerii?? adica prezentatorul spune ceva si se sare peste acea parte, probabil ca tocmai din incapacitatea de a o traduce corect...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Discovery Romania |
![]()
|
Binenteles ca da.
Si vedeti in seara asta cum Hammond se "bate" cu niste tauri, pentru a fi pregatit cand testeaza Lambo Murcielago Roadster. cam tare This post has been edited by Discovery Romania: 28 Apr 2010, 20:15 |
--------------------
Discovery
Channel
1985
|
|
slider2 |
![]()
|
tocmai am vazut episodul, si acum urmeaza greselile:
netraduse: - every half hour - fast through the tires - on a recording device - straight 8 engine - old jags - spoked wheels - here's the thing - the power comes from low revs traduse gresit: - quite a lot of roll = viraj luat larg, in loc de ruliu accentuat - a rare bread = o rasa pura, in loc de o rasa exclusivista, rara traduse gresit in sensul de anost, fara a reda/induce senzatia comentariului prezentatorului: - it eats miles = este foarte rapid. traducerea in sine este corecta, dar este foarte fada raportat la senzatiile care le experimeta si vroia sa le induca prezentatorul de mentionat ca de asemena se mananca anumite cuvinte de legatura, sau o fraza este despartita in 2 mai mici, fara aceste cuvinte de legatura. astfel se pierde din logica si continuitatea frazei. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e o emisiune, nu examenul cambridge..
hai ca traducerile alea complet aiurea mai merita luate la rost dar restul..trebuie sa intelegi ca traducerea aia trebuie sa incapa pe ecran, nu se poate traduce chiar tot ce spune prezentatorul, asa e si la filme si la orice...si oricum, majoritatea care urmaresc top gear cred ca stiu si engleza cat de cat |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:47 |