dozator de apa
![]() ![]() ![]() |
dozator de apa
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am cumpărat la început 2 bidoane de 11 litri, și le schimb mereu la Praktiker / Baumax. Cam 9 lei bidonul de apă Cumpăna, cu bidon gol la schimb. Deși am adaptor pentru bidoane de 5 litri, nu am reușit să îl fac să funcționeze, bidonul se strânge și curge toată apa din el.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
"asa face toate"
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În caz că se întreabă cineva, l-am curățat cu axion (
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
sanatate!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma da' ma cam speriati cu spalatul ala. Adica mi se pare ca prea usor face apa asta depuneri, de trebuie spalat asa des. Eu bidoanele de 5-6 litri in care car apa de la izvor le schimb cand se rupe manerul, dar alea care supravietuiesc rezista 3-4 luni pana incep sa fie vizibile depunerile pe fundul lor.
Pe la noi prin oras e plin de oameni care umplu bidoanele de Cumpana sau Fantana cu apa de le izvoare. Zilele astea tre sa-l termine si p-asta de la mine de la bloc, are vreo 120 de metri adancime din ce am inteles, au forat aia doua saptamani sa-l faca. Si gata cu bidoanele de apa aruncate prin masina. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
C a t a l i n e, sa nu faci spume la gura de la axionul ala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E plin forumul asta cu urari de bine de cateva zile...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai e normal sa faca apa depuneri, ca doar nu e distilata.
Aia de au curat dozatorul din birou aveau ceva compusi clorinati si un spray cu un tub lung cu care-l aplicau. This post has been edited by einstein1984: 29 Nov 2010, 15:15 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, aveau, dar eu n-am găsit de cumpărat, iar firmele alea se pare că nu vin decât dacă ai contract. So, vasele se spală cu axion fără urmări tragice... Dozatorul a fost clătit mult mai bine decât orice farfurie spălată de mine vreodată...
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Hmm, oare nu mergea cu niste tablete din alea de iod pentru purifcat apa de rau?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
Cred ca era mai rau decat cu Axionul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai alea se beau cu tot cu apa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu știu, nu mă pricep.
![]() Depunerile astea... în primă fază, spre exemplu dacă dozatorul e curățat la 1-2 săptămâni, se prezintă sub forma unui strat foarte puțin vizibil, dar uleios la atingere. În cazul meu dozatorul n-a mai fost curățat de vreo 8 luni cred, d-aia situația era mai gravă. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Asta e apa, n-ai ce-i face. Totusi in afara de faptul ca raceste apa, eu nu prea vad rostul unui astfel de dispozitiv in casa.
Cel putin la mine, unde-i plin de izvoare, si cum ziceam, zilele de zilele urmatoare o sa fie suficient sa ies 10 metri din bloc ca sa-mi iau apa proaspata si rece, nu i-as vedea rostul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nici eu n-aveam nevoie când locuiam în Sinaia, apa de la chiuvetă fiind foarte bună, și rece. Dar în Ploiești, sau mai rău, în Constanța, apa de la robinet nu se (prea) poate bea, iar izvoare nu există.
|
--------------------
-
-
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 29 Nov 2010, 11:29) partea de racire e aia pe care o vezi cand dai jos farfuria Pentru incalzire trage apa prin teava de pe mijloc La mine curat foarte usor partea de racire. E posibil ca al tau sa fie putin diferit avand racirea cu element peltier Am un dozator de apa la care nu mai functioneaza partea de racire(ventilatorul functioneaza continuu la turatie maxima).Am citit aici ca racirea se face cu "element peltier"(probabil acea componenta cu radiator atasata de bazin).Se gaseste de inlocuit acea piesa(este alimentata cu 12V dar degeaba) sau trebuie sa ma orientez catre alt aparat? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pe la magazine de piese electronice am văzut pile Peltier, dar nu știu dacă găsești la aceleași dimensiuni și parametrii.
|
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Mercede ce izvoare ai?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de intelepciune.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 29 Nov 2010, 15:27) Nici eu n-aveam nevoie când locuiam în Sinaia, apa de la chiuvetă fiind foarte bună, și rece. Dar în Ploiești, sau mai rău, în Constanța, apa de la robinet nu se (prea) poate bea, iar izvoare nu există. Apa de la Sinaia e cea mai buna ![]() ...atunci cand curge. This post has been edited by Neagu Ionut: 30 Nov 2010, 10:01 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 30 Nov 2010, 09:53) In Pitesti sunt cel putin 10 izvoare "vechi" cu apa de la vreo 80-100 metri, care are mirosul specific hidrogenului sulfurat, si au inceput sa faca de vreo doi ani diverse izvoare de adancime mai mare, cam 180 metri. Mie sincer imi plac astea vechi cu mirosul specific, parca tine mai mult de sete. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Adică rotten eggs... bleah.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Ma, nu e asa puternic ca la Caciulata, dar are un pic. Stii cum e treaba, cum te-ai obisnuit. Mie asta de la mare adancime mi se pare prea "baloasa" si fara gust, parca cu cat beau mai mult cu atat mi se face sete mai rau. Oricum o sa ma obisnuiesc cu ea, numai sa stiu ca nu car cu masina iar bidoane peste bidoane. Asta daca n-o avea o culoare dubioasa, unul dintre izvoarele astea noi are o apa mult prea galbuie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca e moca, e perfecta. Restu-s amanunte.
30 Nov 2010, 14:01: QUOTE(Ov @ 29 Nov 2010, 12:05) eu ma aprovizionez cu apa din metro. ai vreo statie pe langa casa? ![]() This post has been edited by Markos: 30 Nov 2010, 14:01 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:31 |