Achizitionare Opel Astra G, 1.6 8v 85cp
![]() ![]() ![]() |
Achizitionare Opel Astra G, 1.6 8v 85cp
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cuurmatoarele mentiuni:
1.6 16v cred ca e Z16XE 1.6 8v 62KW cred ca e Z16SE Reprezentanta Rucom Craiova = neseriosi care practica preturi exagerate. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@argon: preturile alea presupun piese originale si o garantie a lucrarii. E mai ieftin sa lucrezi in fata blocului cu piese facute pe vreun vaporas din Marea Chinei de Est, dar mie nu-mi place sa-mi murdaresc unghiile si nici sa mi se aprinda cine stie ce beculete prin bord fix cand mi-e lumea mai draga...
@Andy_ACS: Eu nu am avut experiente neplacute cu RUCOM, toate interventiile s-au facut acolo (cu o singura exceptie). Preturile sunt un pic mai mari ca la alte service-uri, dar lucrarile sunt trecute in cartea de service si au garantie. Pretul il stii de la inceput, asa ca e optiunea fiecaruia sa-l accepte sau nu. Parerea mea... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia Logan, schimb de ulei 150 de lei
Schimb distributie 900 de lei.... si cica la reprezentanta e scump. Hai cineva cu preturi de la VW |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daewoo Matiz, in service IATSA, schimb ulei cu filtru 90 ron, schimb distributie 250 ron all inclusive
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Apr 2010, 15:54) Dacia Logan, schimb de ulei 150 de lei Schimb distributie 900 de lei.... si cica la reprezentanta e scump. Hai cineva cu preturi de la VW pe mine m-a costat 6 milioane cu totul distributia la ford, motor 16v. e drept ca nu la reprezentanta ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 21 Apr 2010, 18:26 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
@ArtVandelay ce tip de ford ai, an fabricatie, motor, etc?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
focus 1 2001 1.4 16v 75cp
|
--------------------
Ford
focus
|
argon |
![]()
|
imediat apare unu sa-ti spuna ca nasol e fordu' ca reno la 1,4 16 v are o sut' de cai.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
la anul ala 1.4 16v avea 95cp, ceea ce este bine daca stai sa te gandesti asa, dar din ce stiu eu, motorul de la ford are mai mult cuplu motor si o cutie de viteze etajata corespunzator, astfel incat diferentele nu sunt chiar asa mari...
plus ca intr-un fel sta pe drum un focus1 si intr-un fel megane1... This post has been edited by slider2: 21 Apr 2010, 20:12 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
legat de topic, am vazut pe forumul local una tot neinmatricuata, 16v, pe la 3900 negociabil..
|
--------------------
Ford
focus
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Uita-te pe site-urile nemtesti si cauta masini similare (marca, model, an si PRET). Daca la pretul cerut tie de vanzatorul masinii din RO, gasesti masini cu sute de mii de km in Germanica, sa fii sigur ca are km manariti. Ca doar nu iese "aducatorul" masinii in tara in pierdere, iar povestile cu chilipiruri nu stiu sa le mai creada multa lume...
Au fost persoane care au gasit masinile aduse la noi, nesterse de pe site-urile din Ger. doar ca aveau cu una suta mii de km mai mult. ![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@bobo tot naiba este...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
sunt 100% constient ca acei km nu sunt reali, si 85% renunt la aceasta masina desi pana la urma pretul final e de 4050 + un set de jante otel+ cauciucuri iarna noi...<cadou>
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
slider2 |
![]()
|
pretul e asa si asa. in banii astia sigur gasesti varianta cu motor 16v, o alegere mai buna zic eu, si de asemenea si alte modele concurente: focus1, megane1, golf4, etc.
eu am avut megane1 si am fost foarte multumit, in afara de consumabile, n-a fost nevoie sa schimb nimic altceva. consumul era rezonabil, motorul tragea suficient pentru capacitatea lui. focus1 de asemenea este o masina buna, cu o tinuta de drum foarte misto, mie unul nu imi place interiorul, in schimb exteriorul este destul de frumusel. de golf4 nu ma pot pronunta, pentru ca masina asta nu m-a atras niciodata... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:32 |