Problema partea electrica, becul din portbagaj permanent aprins
![]() ![]() ![]() |
Problema partea electrica, becul din portbagaj permanent aprins
adin67 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006 1,6MPI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu iti ramane aprins, se stinge temporizat
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=281404 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
se stinge odata cu plafoniera
|
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
adin67 |
![]()
|
Multumesc ptr. raspunsuri, inseamna ca problema consumului bateriei e in alta parte. Oare la un test al CPU se poate vedea dak exista vreo problema la circuitul electric?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006 1,6MPI
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
nu cred ca pe tester poti verifica asa ceva , in schimb exista testere de baterii care iti pot spune daca exista consumatori suplimenatari sau nu, ca poate pur si simplu e de vina doar bateria. Alarma sau alte accesorii are?
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
adin67 |
![]()
|
Are alarma, player,senzori spate, etc.. am fost la service si dupa ce au verificat bateria au constatat ca e pe gata, alte probleme cica nu are. concluzia, alti bani alta distractie.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006 1,6MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:05 |