DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme corp clapet, Problema grava

Vega21
post 22 Apr 2010, 09:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac. Am o dacia 1310 Li si nu merge, motorul se tureaza si apoi scade in turati si tot asa pana se opreste. am verificat motorasul de relanti dar acesta este bun. Ce ar putea fi de nu merge. uneori mai merge dar cand accelerez dureaza vreo 5 secunde si dupa aia se tureaza ( cu pedaua la podea ca altfel nu merge) cand iau picioru dupa aceleratie se opreste motorul. am ji instalatie gpl daca las motorasul de relanti legat se tureaza motorul singur, asa ca acum merg numai pe gaz fara motoras de relanti. uneori merge si pe benzina fara motoras dar raspunde putin mai greu la acceleratie Sper sa ma puteti ajuta.

This post has been edited by Vega21: 23 Apr 2010, 08:36

--------------------
dacia 1310 Li 1310Li 2001 - VN05MKC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
whitecar
post 22 Apr 2010, 14:27
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI

Pina ce apare unul din coforumisti mai priceput ca mine sa te ajute ,uite aici sint problemele la injectie ,,,mult de citit ,dar poate gasesesti si problema ta http://www.daciaclub.ro/-t9010.html
Bafta

--------------------
ex Dacia Break 1310 Cli 2000
Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile""
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 16:09
Forum Renault