Codurile Vopselelor, de la masinutele noastre
![]() ![]() ![]() |
Codurile Vopselelor, de la masinutele noastre
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare colegi!
Am culoarea Gri "Diamond Silver" si am cateva locuri unde in urma vopsirii incorecte a sarit vopseaua si a ramas grundul sau mai rau tabla. Stiti vreun laborator de vopseluri unde imi pot prepara 100-200ml vopsea sa mi-o dau intr-o sticluta sau ceva de genul asta. Singurul pe care il cunosc e cel din Vitan si mi se pare scump. Ce fel de vopsea (de la ce producator) sa achizitionez? Multumesc mult! |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
aetius1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 24 June 08 ![]() |
exista la lizeanu putin mai jos de mega image un laborator de vopsea si iese ca originala(nu ii dau denumire ca sa nu fie considerat reclama e la doar maxim 30 metri de mega image spre fainari)
|
--------------------
Dacia
1310
1990
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Stie cineva codul de vopsea de la solenza din 2004 culoare Rosu Toreador? Multumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ms mult, dar am gasit vopsea "din raft" - "Dacia Argintiu metalizat" si e exact ce-am pe masina
![]() Intrebarea mea ar fi pe spray scrie ca e vopsea acrilica. E vreo problema? Nu am mai folosit pana acum acest tip de vopsea. Se da cu lac peste? |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
sall la bleu du france codul este 60013.la-m luat din cartea de identitate.asa ca cautati acolo
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:59 |