DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> montare cabluri consola centrala

goodmans
post 20 May 2010, 07:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut, ma puteti ajuta si pe mine va rog cu ceva lamuriri legate de conectearea cablurilor din spatele consolei centrale? ma refer la cele de schimbat aer cald cu rece, la cel ce dirijeaza aerul, si la cel de fresh- reciclare! am schimbat panoul acela fara sa ma uit la pozitia lor, si acum jur ca am ceva probleme:)! cu multumiri, astept raspuns!

--------------------
dacia nova gti 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
burtik4u
post 20 May 2010, 09:00
Post #2

membru cu valoare

Group: Members
From: Piatra Neamt

nu e chiar dificil... eu unul faceam asa.. intai scoteam din capatul celalalt al "sufei" care face toata miscarea.. si montam pe consola sufa cum trebuie.. adica acel inel, format tot din sufa il pui in acel varf.. si apoi vine clema aia de prindere peste cablu... vezi ca e facuta undeva la rotund acea clema.. si pui cu rotundul ala peste cablu.. nu stiu.. e aiurea de povestit asa.. sa vad daca gasesc vreo poza de la cineva.. dar pana atunci, daca tot nu reusesti sa faci.. ma poti suna.. iti las un pm cu nr meu biggrin.gif

--------------------
OPEL Opel VECTRA B 1996 - NT 90 BRT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:54
Forum Renault