Nu baga caldura la relanti 1.4
![]() ![]() ![]() |
Nu baga caldura la relanti 1.4
cerebell86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- Timisoara
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Ai pus cumva radiator de caldura Asam/autospeed/brekner? daca da atunci aia e problema , nu sunt bune de nimica
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cerebell86 |
![]()
|
Nu e ceva cu 88 de lei ceva valeo!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- Timisoara
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Sigur e contrafacut , un radiator valeo original are un pret de 3 cifre , si prima cifra e 3
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
nu crezi ca este asa,ia uite
http://www.piesenet.ro/Calorifer-Incalzire-Logan asa ca vezi ce curea de distributie pui si ce pompa apa This post has been edited by nikuniku: 6 Jan 2015, 21:38 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
iulic' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
are dreptate vladut!!! ai grija ce piese cumperi, cu distributia nu-i de joaca!!!
pentru caldura, schimba caloriferul cu unul original, eventual din dezmembrari, ca iesi mai ieftin. spor!!! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|
cerebell86 |
![]()
|
Revin cu problema!!!
Am schimbat ieri distributia impreuna cu pompa de apa si tot nu a bagat caldura apoi am mers la alt mecanic sa imi dea alta parere! A zis k de vina ar fi garnitura de chiulasa ca este ciupita si se formeaza o bula de aer care sta in radiatoru de caldura si de aia nu baga la relanti si doar in turatie si in mers! Am schimbat si garnitura cei drept era dusa la pistonu 4! Am fost cu chiulasa la masa plana si nu a fost nevoie sa ia din ea! Rezultatul tot nu baga caldura! Am mers la magazinul de unde am luat caloriferul si l-am schimbat cu altul, tot nu merge, am luat calorifer original de la dezmembrări si tot nu baga caldura! Nu stie ce sa-i mai facă nimeni!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- Timisoara
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Arunc și eu asa o întrebare, ca nuca în perete, dar ventilatorul de la aeroterma merge?
Si acuma puțin mai serios poate e rupta/blocata paleta de reglare a fluxului de aer prin radiatorul de căldura. Din cate îmi aduc aminte din schema de funcționare: fluxul de aer trece prin vaporizatorul de la AC și apoi este o paleta care îl forteaza prin radiatorul de căldura sau pe lângă. Aceasta paleta este reglata manual de rozeta prin care reglezi temperatura. Scuze de exprimarea non tehnica da încă nu mi-am băut cafeaua ![]() |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Tu vorbesti serios ai schimbat distributia, pompa de apa si garnitura de chiuloasa pentru ca nu-ti da caldura? Povestea aia cu bula de aer care se duce in calorifer este.....incredibila
![]() Parerea mea e ca trebuia sa verifici tot ce tine de circuitul caloriferului sa vezi daca se incalzesc ambele furtune care duc la calorifer, apoi sa verifici clapeta cum zice colegul de mai sus, poate intr-adevar caloriferul este prost calitativ, dar zici ca -lai schimbat si nimic, nu iti ramane decat sa verifici clapeta care dirijeaza aerul sau vreun furtun infundat pe undeva. |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
cerebell86 |
![]()
|
Am verificat toate clapetele si toate functioneaza!!!
Colegu tu chiar crezi k nu am verificat tevile si furtunele alea inainte sa investesc vreo 10 mil cel putin in masina si am mers si la 2 mec diferiti??? Tevile sunt fierbinti pana la intrarea in calorifer! Distributia trebuia schimbata oricum in 10 000 km si era o posibilitate sa fie din pompa de apa! Treaba cu chiuloasa am zis sa o fac si pe aia k na putea fi o posibilitate ce sa zic! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- Timisoara
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Daca ambele furtune care se duc la calorifer sunt calde in mod normal asta inseamna ca circuitul functioneaza corect dar nu neaparat. Ar fi bine daca reusesti sa interpui pe returul de la calorifer un furtun transparent sa vezi volumul de antigel care circula pe acolo in relanti, sau sa scoti putin returul din calorifer sa vezi ce flux ai la relanti, poate e ceva infundat, conductele se incalzesc si daca trece un firicel de antigel prin ele. Daca nu mai ramane decat sa verifici fluxul de aer daca exista si trece corect prin calorifer.
De exemplu la skoda octavia de la munca problema pe care o enumeri tu si anume nu da caldura la relanti, face parte din "asa fac toate", deci e o greseala de proiectare probabil, dar la logan nu cred ca e vorba de asa ceva. This post has been edited by poe: 8 Jan 2015, 12:19 |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
cerebell86 |
![]()
|
E la mecanici masina sa ii face ce vor k m-au apucat dracii de dimineata si le-am zis k nu ma intereseaza dupa cat am bagat in ea la ghici o vreau facuta!
Astept sa vad cand o sa ma sune! Azi maine peste un an.....!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- Timisoara
|
|
cerebell86 |
![]()
|
Au reusit sa o faca pana la urma .... baga caldura in sfarsit dar nu am mai apucat sa intru! Au pus o alta chiuloasa si acum baga cum trebuie!!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- Timisoara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:37 |