[VAND] Bicicleta DHS Matrix, MTB
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Bicicleta DHS Matrix, MTB
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) P1030288.jpg ( Size: 179.48k ) Number of downloads: 2507 P1030289.jpg ( Size: 226.73k ) Number of downloads: 2667 P1030290.jpg ( Size: 205.74k ) Number of downloads: 2243 P1030293.jpg ( Size: 148.23k ) Number of downloads: 2205 P1030294.jpg ( Size: 183.59k ) Number of downloads: 2176 P1030295.jpg ( Size: 186.42k ) Number of downloads: 644 P1030296.jpg ( Size: 183.4k ) Number of downloads: 604 P1030297.jpg ( Size: 320.72k ) Number of downloads: 530 P1030299.jpg ( Size: 315.92k ) Number of downloads: 458 P1030298.jpg ( Size: 244.12k ) Number of downloads: 470 P1030300.jpg ( Size: 208k ) Number of downloads: 628 |
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sus
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1.Ce marime este casca ?
![]() 2. Farul fata e cu baterii are functie de stat aprins si de clipire ? - da-mi te rog un raspuns pe privat , ca nu intru prea des pe aici ! Bafta la vanzare , bicla e super ok la banii astia la cate are pe ea , mai ales ca se vede ca ai intretinut-o ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cred ca o iau eu, daca iti dai cuvantul de onoare ca ma duce de la Obor la Eroilor, zilnic fara mari probleme... (sarit lantul, roti lasate, caraituri, etc...)
cam ce greutate are? daca poti, da un buzz pe nicoskija@yahoo.com, sa vb mai multe... 10x |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Altis |
![]()
|
In mod cert are nevoie de un reglaj - Uns, reglat schimbatoare, etc, a stat totusi o iarna nefolosita.
In rest, merge foarte bine, eu am mers destul cu ea. Cauciucurile sunt umflate de asta iarna si inca au presinuea corespunzatoare. Nu pot sa vorbesc acum, sunt la munca si nu am yahoo, dar daca imi lasi un numar de telefon te sun cand ajung acasa. Repet, este in opinia mea o bicicleta decenta pentru oras, dar sa nu ai idei de mers la munte cu ea, desi unii colegi merg cu DHS-ul pe munte. Daca esti cu adevarat interesat, ne intalnim sa o vezi, sa dai o tura si sa judeci singur, asa, vorbe mari auzim mereu. In privinta greutatii, desi din aluminiu, este cu 2-3 kg mai grea decat merida mea, datorita suspensiei spate, a pipei si a restului de accesorii de otel. Prietena mea o gaseste cam grea, desi de nevoie a curcat uneori cateva trepte cu ea. Eu m-am descurcat decent. 27 Apr 2010, 16:44: Rezervata pana saptamana viitoare pentru colegul Skija. This post has been edited by Altis: 27 Apr 2010, 16:44 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Skija a plecat din tara, prin urmare toacla este disponibila!
Sus! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
bulls_lx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 19 January 08 ![]() |
Interesanta,ai vrea un schimb cu un ceas telefon.O trimiti si in tara?
|
--------------------
renault laguna 2
privilege
2002
- tm27kkk
|
|
Altis |
![]()
|
Nu fac schimburi.
Asta cu trimisul in tara e cam complicata, pentru ca o vand pe forum nu am chef sa o vand fara sa o vada eventualul cumparator in prealabil. Nu am chef de discutii gen: "era aia naspa, sau aia nu mergea" etc... Si sincer, nu am avut timp sa ma vad cu colegul o saptamana, desi el trece prin zona unde locuiesc eu, iar eu lucrez in zona unde locuieste el. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
bulls_lx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 19 January 08 ![]() |
Daca arata ca in poze chiar nu am de comentat la banii astia
Problema e ca sunt din Timisoara Daca o poti trimite ti-o iau |
--------------------
renault laguna 2
privilege
2002
- tm27kkk
|
|
Altis |
![]()
|
Imi pare rau, dar imi este foarte peste mana... Prefer sa o dau in Bucuresti.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Ce inaltime ai tu?
E potrivita pentru unul de 1,85 m? |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
scuze.. sunt plecat in Cipru, drept urmare, nu mai sunt interesat (momentan) de bicicleta... (nu am vazut-o, deci nu pot sa-mi dau cu parerea)...
Bafta si scuze... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Altis |
![]()
|
Eu am exact 1.85. Ma tem ca la inaltimea asta este cam mica...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Care este ultimul pret si cum pot lua legatura cu tine?
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Altis |
![]()
|
Vezi PM.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
dr_psht |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 12 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Am nevoie de o bicla de oras dar recunosc: nu prea stiu sa merg cum trebuie, abuzez de frana fata, nu reusesc sa ocolesc gropile cum as vrea. Cel putin nu inca. In contextul asta cat de potrivita e pentru 1.92m, 110kg...
![]() Sunt nou pe forum, nu pot trimite PM. Lasa-mi, te rog o metoda de contact pe PM. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2002 1.9 dTI 80CP 210.000km
- GL-25-***
|
|
Altis |
![]()
|
Iti este mica cu certitudine. Eu la 1.85 de abia ma descurcam...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Hopa sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
S
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am 1.77 inaltime... ma intereseaza doar daca este buna de mine...
Astept raspuns... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Altis |
![]()
|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:40 |