flacara pe toba ...
![]() ![]() ![]() |
flacara pe toba ...
djmix7388 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 14 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L Berlina / GPL
- BZ 00 MIX
1997
|
|||
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
topicul se ia la mijto, nu asta era ideea. Si DA!, se poate monta pe dacie un astfel de kit...
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-03-W L L
'83 TLX
|
|
alecsutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 February 10 From: Cluj ![]() |
as fi foarte interesat, si as fi si mai fericit daca l`as putea face eu... daca mi`ar da careva o schema pt partea electrica.....
|
--------------------
Dacia
1310
- CJ 91 ALX
1999 Break
|
|
PRP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 May 10 ![]() |
deci zicetimi si mie la mn la dacie am finala de inox:ce am priceput eu din toata treaba este ca pun o bobina de inductie pe sasiu o alimentez cu curent din ea duc o fisa si o bujie ,care o infiletez in toba,si ar trebui sa fc flames nu?dc nu ii bn corectatima
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- TM 02 BPY
1984
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu e bine.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
alecsutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 February 10 From: Cluj ![]() |
atunci cum e?
|
--------------------
Dacia
1310
- CJ 91 ALX
1999 Break
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bine, cand isi monteaza cineva un astfel de kit, sa-mi dea mesaj sa redeschid topicul.
@PRP - la urmatorul post scris cu picioare ai vacanta! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:45 |