Atinge la roti spate la curbe
![]() ![]() ![]() |
Atinge la roti spate la curbe
Cobra |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica ce sa intimpla? chiar tu spui ca atinge.
Nu vad la ce ti-ar folosi sa afli unde. E usor de aflat dar ce mai conteaza ? Ori iti pui la loc cauciurile vechi ori ridici suspensia spate. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cobra |
![]()
|
QUOTE(costi @ 29 Apr 2005, 15:00) Cum adica ce sa intimpla? chiar tu spui ca atinge. Nu vad la ce ti-ar folosi sa afli unde. E usor de aflat dar ce mai conteaza ? Ori iti pui la loc cauciurile vechi ori ridici suspensia spate. pai ma intereseaza sa vad unde atinge ca poate pot face ceva ( sa indoi tabla eventual) sa nu mai atinga... ps bineintzeles ca nu vreau sa pun la loc cauciucurile vechi... This post has been edited by Cobra: 29 Apr 2005, 15:04 |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
asta-i simplu; pt a afla unde freaca doua suprafete se foloseste fie o substanta de contact fie un material intermediar.
So! pune niste saci in portbagaj, da pe cauciucuri cu vopsea/ipsos/var (substanta de contrast) si baga-te prin gropi; in mod normal ar trebuie sa ai o urma pe contra aripa in zona unde atinge; vice-versa este si ea valabila: lasi cauciucul curat si "vopsesti" contra aripa; unde-ti dispare "vopseaua" acolo atinge! This post has been edited by costi: 29 Apr 2005, 19:27 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
NU te mai complica cu vopsele!Da rotile din spate jos si studiaza ambele cauciucuri pe interior.Sunt sigur ca ai sa te convingi singur de unde vine problema.Cu asemenea cauciucuri si cu masina incarcata,nu este de mirare ce ti s-a intamplat!Vei vedea ca iti freaca in aripa interioara spre partea din fata a masinii.Si zi sincer:iti freca in viraje mai stranse abordate intr-un stil mai sportiv?
![]() |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mai, si eu am pe masina 175/70R13 .. am mers cu niste incarcari in spate greu de imaginat (oameni mari + bagaje) si s-a auzit de cateva ori limitatorul de cursa la niste gropi mai acatarii .. dar nu au atins niciodata cauciucurile.
Asa ca eu sunt putin circumspect in priviinta rotilor. Ai pastrat aceleasi jante ? Nu ai pus flanse la rotile din spate ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Cobra |
![]()
|
dap la viraje un pic mai stranse, dar nu foarte...
si da, am aceleasi jante si cauciucurile mele sunt to 175/70/r13 sau poate o fi suspensia mea spate cam slaba? m-or lasa arcurile? nu am pus flanshe ce flanshe? unde se pun??? ps merci pt sfaturile de aflare a locurilor unde atinge... This post has been edited by Cobra: 29 Apr 2005, 19:30 |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
costi |
![]()
|
flansele sint niste "flanse" intermediare montate intre janta si tabur, pt a mari ecartamentul
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16946531 This post has been edited by costi: 29 Apr 2005, 19:34 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cobra |
![]()
|
deci sunt un fel de shaibe care se pun inainte de janta pe shuruburile de fixare a rotzilor?
shi 20-25 inseamna 20-25 mm? |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
costi |
![]()
|
mai degraba o flansa cu patru cinci gauri care corespund celor cinci prezoane si care se monteaza intre janta si tambur
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cobra |
![]()
|
si astea se fasesc undeva? sau trebuie facute?
si sunt obligatorii? adica deaia atinge? |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
NU mai, flansele se folosesc de catre unii ca sa isi mareasca ecartamentul rotilor spate. Daca pui flanse, roata are posibilitati multiple sa atinga in aripa . Altfel spus, e mai bine fara flanse din punctul tau de vedere (roti care dau in aripa).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Cobra |
![]()
|
hmm deci nu ma ajuta sa nu mai ating?
atunci mai investighez sa vad intai unde ating si vedem pe urma ![]() thx |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:43 |