[VAND] Amplificator Kenwood KAC-923, ceva rar pentru cunoscatori
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Amplificator Kenwood KAC-923, ceva rar pentru cunoscatori
recinalcol |
![]()
|
||
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|||
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
Pe afara se dau atat ptr ca nu si-au pastrat componentele originale.Am pus pretul asta ptr k atat consider k face tinand cont ca "bate" multe branduri in materie contemporane.De asta am spus ca e numai ptr cunoscatori,iar puterea sa tinem cont ca e reala.Propun moderatorilor sa stearga postarile ne la locul lor!
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
up
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
boozywoozy |
![]()
|
150 euro discutabil, accept schimburi
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
boozywoozy |
![]()
|
up
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
nassicu |
![]()
|
Ie Recesiune ... .. . Group: Members Posts: 114 Joined: 7 December 09 ![]() |
asa rar intalnesti si clienti precum este si aplificatorul tau , cu 150 Euro iti iei set din magazin cu tot cu montaj , adica statie + tub bass o firma mai slaba sa zicem : blawpunkt , Jbl , Magnat , dastea asa naspa , oricum bafta maxima
|
--------------------
Dacia super nova
Dacia super nova
2002/clima
- B 30 KEI
|
|
boozywoozy |
![]()
|
am rugat necunoscatorii sa se abtina de la comentarii.Cine nu cunoaste statia macar sa se uite pe ce da producatorul si sa compare cu ce doreste.Nu am contestat marcile mari de azi insa vand o statie pentru cunoscatori, asa cum scrie in titlu!!
Multumesc de urarile si postul ironic, il iau oricum ca un up. Sa auzim numai de bine! |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
"Conoscatorii" de care vorbesti nu isi cumpara un amplificator vechi de 14 ani, pt ca-s constienti ca electronicele mai pica, si se deterioreaza in timp.
"Cunoscatorii" sunt rari la noi, cei care se dau "cunoscatori" in schimb sunt marea majoritate a romanilor. Adevaratii "cunoscatori" dau dublul pretului cerut de tine pe un amplificator de o fidelitate mai mare si cu zero ore de functionare. E ca si cum as vinde eu un nokia 3310 la pretul de 100E, cu mentiunea "pentru cunoscatori" si "made in Finland". Sper sa te gaseasca acei maestrii in sonorizare dornici sa-ti cumpere amplificatorul. Spor la vanzare! LE: spui ca oferi montaj gratuit. Pai cum asa, cunoscatorii nu stiu sa monteze? Cu montajul ai putea sa-i ajuti eventual pe neinitiati, dar cum sa cumpere acestia amplificatorul cand scrie clar "NUMAI PT CUNOSCATORI". This post has been edited by ageana: 14 Jul 2010, 22:37 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
boozywoozy |
![]()
|
vandut unui cunoscator.Se poate inchide.
Multumesc! |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:50 |