Ce parere aveti despre skoda?
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre skoda?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(bogdan2001 @ 29 Apr 2010, 20:18) Caracteristica unică a tehnologiei TSI, oferită de Volkswagen cu caracter exclusiv, în calitate de unic producător care pune la dispoziție această realizare pe plan mondial, este reprezentată de combinația dintre injecția directă cu benzină și dubla supraalimentare. „Twincharger“, un compresor mecanic de supra-alimentare combinat cu un turbocompresor. Raspunsul corect este ca acest TSI are si turbina si compresor. banui ca este copy paste! ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
boganele cand mai dai copy & paste scoate adica sterge virgulele ca altfel se prind astia ca ai dat copy & paste si ca nu ai spus tu toate alea din cap
'uck, greu e sa scrii fara semne de punctuatie!!! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu cine va tot bateti capul? Un copil de 10 ani
![]() Chiar nu vedeti ce replici are? |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Te inseli!
|
--------------------
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
e hai ca se facu dimineata...sa revenim la bogdanel al nostru
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Mai bine il asteptam sa vina de la scoala, n-are haz sa nu raspunda si el
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
adită |
![]()
|
a da ...uitasem!da dar mai dureaza si dp caci tre sa isi faca temele!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.457 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si credeam ca eu ma plictisesc, dar voi va puneti mintea cu copii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Te-au dat afara?
This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 09:58 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Te inseli!
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
adită |
![]()
|
sigur nu ma insel..ca doar nu am visat ca mi-am dat demisia!
![]() 30 Apr 2010, 10:07: bai ipse imi pari cam dubios......nu cumva lucrezi la fostul meu loc de munca? ![]() This post has been edited by adită: 30 Apr 2010, 10:07 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
ipse |
![]()
|
Unde dai si unde crapa...
![]() Te inseli! |
--------------------
.........
........
...........
|
|
adită |
![]()
|
my bad!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.485 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bogdan2001 @ 29 Apr 2010, 21:18) Caracteristica unică a tehnologiei TSI, oferită de Volkswagen cu caracter exclusiv, în calitate de unic producător care pune la dispoziție această realizare pe plan mondial Ua-ha-ha-ha.... ha-ha-ha (roflmao e insuficient...) Tinere nou-nascut, de citit stiu si eu... uite aici, daca vrei: QUOTE The first use of direct gasoline injection was on the Hesselman engine invented by Swedish engineer Jonas Hesselman in 1925. ... The first automotive direct injection system used to run on gasoline was developed by Bosch, and was introduced by Goliath and Gutbrod in 1952. ... During the late 1970s, the Ford Motor Company developed a stratified-charge engine they called "ProCo" (programmed combustion),[3][4] utilizing a unique high pressure pump and direct injectors. One hundred Crown Victoria cars were built at Ford's Atlanta Assembly in Hapeville, Georgia utilizing a ProCo V8 engine. ... In 1996 gasoline direct injection reappeared in the automotive market. Mitsubishi was the first with a GDI engine in the Japanese market with its Galant/Legnum's 4G93 1.8 L inline-four.[ ... In 1997 Nissan released the Leopard featuring the VQ30DD equipped with direct injection. .... In 1998, Toyota's D4 direct injection system first appeared on various Japanese market vehicles equipped with the SZ and NZ engines ... In 1999, Renault introduced the 2.0 IDE (Injection Direct Essence),[16] first on the Megane. Rather than following the lean burn approach, Renault's design uses high ratios of exhaust gas recirculation to improve economy at low engine loads, with direct injection allowing the fuel to be concentrated around the spark. ... In 2000, the Volkswagen Group introduced its gasoline direct injection engine in the Volkswagen Lupo, a 1.4 litre inline-four unit, under the product name "Fuel Stratified Injection" (FSI). Adicatelea vorba aia, pe vremea cand fotzvaganu' obtinea calitatea de unic producător care pune la dispoziție această realizare pe plan mondial, pana si reno-ul o vindea de-un an... Io zic sa le scrii un mail injurios la aia de la skoda, ca te-au mintit in fata, si sa te duci in reprezentanta, sa-i intrebi cum au indraznit sa puna in masina ta tehnologie de pe vremea lu' strabunicu. L.E. mda... m-am tampit... ma cert cu minorii This post has been edited by bucatzel: 30 Apr 2010, 13:31 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cit stati voi si va rinjiti pe aici, skoda isi continua ofensiva. A intrat in forta pe piata chineza
This post has been edited by corbex: 30 Apr 2010, 19:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu-i mai pune poze cu fumatori, ca e minor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au vindut citeva exemplare chiar si in Alaska
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.034 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa fiu si eu on -topic. Scodele alea din '06 de 105 cp erau mai bune ca astea din ziua de azi. a zis unu care a schimbat una d-aia din '06 cu 80.000 km pe una noua cu facelift si 0 km. cica e proaste astea noi. deci stati departe de skode o2 cu facelift.
Cica omu nu se inseala. a avut-o si p-prima de noua asa ca il cred. Skoda e singura masina in care ma ia somnul. o fi de la confort, asta noua are mahon si piele... si radio cu touchscreen. totusi aia veche era mai buna , deci |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mama mea are o Skoda Octavia 2 din Ian. 2005 luata noua motor 1.6 FSI 115 cai.
Momentan are 31.000 km dar am fost f. multumiti de ea. Nu s-a stricat nimic , bine la km astia nici n-ai ce sa vrei ![]() Motorul mi se pare super, e tot ce-ai nevoie... In intervalul 4000-6000 e f. potent. Pt un om normal, fara valente de Schumacher e cam tot ce-ai nevoie ![]() ![]() Probleme : Vopsea f. subtire, tabla f. subtire (se indoaie la orice impact mic prin parcare, de la pietricele). Ambreiajul mi se pare ca prinde prea la mijlocul cursei, e obositor de condus in oras. This post has been edited by Executron: 2 May 2010, 20:19 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ASsa e bre, nu-s bune, de banii aia iti ei duster.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pacat ca nu se mai fac solenze.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cea mai reusita masina solenza...mare pacat
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
Sa pun de-o licitatie pentru a mea?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
Linisteste-te bre ca glumeam
![]() |
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
uite cum m-ai facut sa cred ca mi-as putea lua Duster 1
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai dadeai tu solentza pe un duster?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 10:06 |