Cuib, !!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Cuib, !!!!!!!!!!!
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
poti sa le muti cuibul cu 5 cm pe zi... in 10 zile l-ai dus la juma de metru. Nu cred ca-s chiar asa de destepti incat sa se prinda ca le-a fost mutat cuibu cu 5 cm.... parerea mea, dupa juma' de kil de vin rosu fiert. ca-s racit si ma tratez
Suma respectelor, hac, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Alydor |
![]()
|
da' care-i problema lu' matale? ti-am deranjat neuronu' cumva??
Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Acum ai vorbit tu sau vinu' ?
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Alydor |
![]()
|
gogule daca ai o problema iti pot recomanda un doctor bun. Xcss se numeste , este din targu' mures, si iti face el un consult. Platesc eu transportul de la domiciliu matale pan' la doctor la spital. Iti garantez ca e ultimul doctor care te consulta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ipse |
![]()
|
De speriat ma speriam cand eram mic... doctorul asta e "rocker"?
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Alydor |
![]()
|
sa-l impuste cineva sa nu se mia chinuie... fie-va mila de el
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ipse |
![]()
|
Eu zic sa-ti resetezi tastatura.... ori sa te duci sa te culci ...ca nu vezi bine.
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Alydor |
![]()
|
io zic sa iti vezi de treaba... ca e mai bine
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 21:48) parerea mea, dupa juma' de kil de vin rosu fiert. ca-s racit si ma tratez Suma respectelor, hac, Alydor Asteptam parerea ta si dupa un kil de vin rosu fiert ![]() QUOTE(ipse @ 29 Apr 2010, 22:10) Nu, e "rocker" e "legist" |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si cu oul cum ramane?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
intrebam legistul
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alydor |
![]()
|
sa-l cloceasca columb..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 29 Apr 2010, 20:30) Apropo, fa poze, daca poti, ca sunt curios cum arata... QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 20:48) Nu cred ca-s chiar asa de destepti incat sa se prinda ca le-a fost mutat cuibu cu 5 cm.... parerea mea, dupa juma' de kil de vin rosu fiert. extension...e tot ce am momentan..din spatele perdelei...sry Alydor...nu stiu cat sunt de destepti...insa iti pot spune ca sunt f lenesi.. ![]() pe de alta parte sa inteleg ca tre sa-i mai si "cinstesc" din cand'in'cand??? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
Alydor |
![]()
|
pai ai putea sa ii scoti din cand in cand in oras... la o cina romantica... (am zis sa ii scoti nu sa ii faci pe ei cina!!!)
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o ciulama merge...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
La ciulama m-am gandit inca din primul post .....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Io sun la protectia animalelor!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
StafiloBocul e un animal util care trebuie protejat ori o starpitura care trebuie vanata fara mila pana la extintia speciei?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In Romania, StafiloBocul este cunoscut intr-o varianta mult mai malefica, numita si StafiloBocul Ochelariu, precum si forma mult mai grava a acestuia, StafiloBocul Marinariu.
This post has been edited by Marty: 1 May 2010, 10:26 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 20:48) QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 20:52) QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 21:06) QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 21:15) QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 21:21) QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 21:28) QUOTE(Alydor @ 29 Apr 2010, 21:34) asta da pe dinafara de respect ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
cit timp poti sa pierzi ca sa-ti arati lipsa de respect !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Mult... se plictisea omu'...
Domnu' cosmin ia matale la mana toate posturile mele si da quote la fiecare... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Alydoare, stii cum e vorba aia: nu te pune cu... cosmin.nova c-are mintea odihnita!
Spuma respectelor, Mordor! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
Alydor |
![]()
|
vad ca s-au inmultit pe forum indivizii care au in posesie ascaris lumbricoides, si care nu mai pot trai de posturile mele... va recomand sa faceti o asociatie non profit.
Stii cum e martinezule... cainele moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:43 |