Cuib, !!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Cuib, !!!!!!!!!!!
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mi se pare mie sau discutia de fata nu are nici o legatura cu ouale si cu cuibul? Grecule, trebuie sa dai mai tare frecventele joase.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Nu esti de discoteca, dar ma gandeam ca te pricepi. Mediile. Pentru ca sunt absorbite de haine si neregularitatile corpurilor.
This post has been edited by ipse: 5 May 2010, 22:28 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu care credeam ca vin gata regulate...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
Sunetul difera in functie de sala. Nu poti sa ai aceleasi setari pentru doua sali diferite. Deci este irelevant ce spui. Asta ca sa nu mai zicem de faptul ca o sala poate sa fie cu peretii acoperiti de perdele plus si atunci nu te infuenteaza cu nimic faptul ca sala se umple sau nu daca este de dimensiuni mici, respectiv sub 20-30 mp. Intr-o sala de cinema, de exemplu sau de teatru setarile sunt facute de la inceput, in functie de acustica salii, si se schimba acele reglaje in functie de evenimentul care urmeaza sa se petreaca in sala nicidecum de numarul de persoane aflate in sala ... Dupa cum ziceam... mai documenteaza-te...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pasaricile?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
QUOTE Sunetul difera in functie de sala. Co rect, am zis eu altfel? Avem sala plina si sala goala, aceiasi. QUOTE Nu poti sa ai aceleasi setari pentru doua sali diferite. Vorbim in principiu, de aceiasi sala, una goala....care s-a umplut. QUOTE Deci este irelevant ce spui. O dai tu cotita. Nu le ai cu sunetul. Vrei sa vorbim despre cartografie? This post has been edited by ipse: 5 May 2010, 22:49 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
despre femei?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu vad care e legatura intre mine, cartografie si acustica. Si o sa inchei discutia aici. Daca doresti o discutie pe o anumita tema, deschide un topic. Ca asta l-ai mucificat
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ipse |
![]()
|
Staaaai nu te supara, vrei sa vorbim despre oua?
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 5 May 2010, 22:04) ti-am zis ca posteaza nova? le-a luat toate ad-labam... Si dupa aia zice ca am ceva cu el... Hai sa zicem ca sunt 50 de secunde, treaca de la mine inca 20 ... esti mai satisfacut? Suma respectelor, Alydor Vai dar ma urmaresti...cred ca nu ai ce face ca tot stai aici pe site. Le-am luat "ad-labam" pentru ca nu am timp sa urmaresc fiecare post ca tine..ar fi o pierdere de timp. Cred ca stai ore in sir in scaunul ala.. mai vine din cand in cand cineva si te sterge cu pronto.. Ma opresc aici si-mi cer scuze daca am jignit si pentru offtopic...ca de la oua am ajuns sa vorbim despre mobila ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Alydor |
![]()
|
nu eu sunt ala care te urmareste. Tu esti ala care le iel toate posturile la rand. Si pentru cultura ta generala s-a infiintat si netul mobil. Adica ala care poti sa il iei cu tine. Iti explic de la inceput ca sa nu avem vorbe dupa ca nu ai priceput. Nu inteleg cum nu ai timp sa urmaresti fiecare post cand vad ca le-ai citat pe toate. Poate pentru tine e o pierdere de timp. In cazul asta poti sa nu ne mai vizitezi, ca pentru forum nu e nici o pierdere. Poate eu imi permit sa stau pe forum si sa ma relaxez. Sau sa mai fiu si platit pentru asta.
L.E. Nu te mai chinui sa raspunzi, ca nu o sa ma mai obosesc sa iti scriu... Sunt satul de puberi retardati cu impresii de mari caractere. Valabil si pentru colegul ipse Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 5 May 2010, 23:13 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ipse |
![]()
|
Hai ma Dorule, uite am o intrebare, ontopic. Te pricepi la oua? Cum se recunosc ouale fecundate?
QUOTE ...... Sau sa mai fiu si platit pentru asta. Uau, vreau si eu!!!! Cat iei? This post has been edited by ipse: 5 May 2010, 23:14 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 5 May 2010, 23:08) nu eu sunt ala care te urmareste. Tu esti ala care le iel toate posturile la rand. Si pentru cultura ta generala s-a infiintat si netul mobil. Adica ala care poti sa il iei cu tine. Iti explic de la inceput ca sa nu avem vorbe dupa ca nu ai priceput. Nu inteleg cum nu ai timp sa urmaresti fiecare post cand vad ca le-ai citat pe toate. Poate pentru tine e o pierdere de timp. In cazul asta poti sa nu ne mai vizitezi, ca pentru forum nu e nici o pierdere. Poate eu imi permit sa stau pe forum si sa ma relaxez. Sau sa mai fiu si platit pentru asta. Suma respectelor, Alydor Normal ca le iau la rand...citindu-le! Nu sa dau reply ca matale dupa orice. Oricum discutia asta nu ajunge nicaieri, scuza-ma ca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala si daca te-am jignit |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dupa obrajii imbujorati?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ipse |
![]()
|
Sunt unii tauri (zodie), care atunci cand vad ca au cazut pe locul doi, injura sau dau cu coarnele.
![]() Totusi nu ma asteptam asa repede .... QUOTE(Alydor @ 6 May 2010, 00:08) L.E. Nu te mai chinui sa raspunzi, ca nu o sa ma mai obosesc sa iti scriu... Sunt satul de puberi retardati cu impresii de mari caractere. Valabil si pentru colegul ipse Suma respectelor, Alydor Bine ca esti sat si nu comuna sau oras, iti dai seama cati incapeau acolo? ![]() This post has been edited by ipse: 5 May 2010, 23:28 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Alydor |
![]()
|
Amice cred ca ai probleme de vedere si probleme existentiale. Nu cred ca ai vazut undeva sa injur. Si nici nu am dat cu coarnele. Am zis doar ca ma seaca persoanele care au impresia ca stiu de toate si de fapt nu stiu nimic. Daca ai ceva cu mine zi-mi in fata, daca nu lasa-ma in pace. Din cate imi aduc aminte nu am avut ocazia sa ne cunoastem asa ca nu vad cum iti permiti sa faci anumite afirmatii. Sunt satul de "atotcunoscatori" si jmecheri prafuiti. Daca te simti in categoriile astea nu e vina mea.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ipse |
![]()
|
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ipse @ 6 May 2010, 00:33) Maine vorbim mai mult despre oua. pentru mai multe oua vedeti aici. bafta. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:34 |