Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Sep 2012, 20:14) Mie la Symbol la 55000 de km mi-a picat partea de servoasistare a casetei de directie (aveam servo doar cand viram la dreapta, cand viram la stanga nu) si pentru asta trebuia sa schimb toata sandramaua, vreo 3200 de lei. Am gasit la dezmembrari o caseta cu 400 de lei (fara bielete si capete de bara), am mutat bieletele (aveau doar 7000 de km) si capetele de pe cea veche, am montat caseta si aia a fost. Cu o caseta cu joc mai poti merge, cu una care la rece nu are servo si apoi revine asistarea brusc in mers, nu prea... |
--------------------
.
.
.
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
App de preturi, in cazul meu, una de pe stoc aka noua, daca se mai gasea era 3000 lei, ne mai gasind-o, dar avand bulanu sa dau de aia din Olanda am dat pe ea 75 euro + cat a mai fost transportu (am iesit cu ea cam la 100 de euro).
Manopera a fost mocca (regie proprie). |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Sep 2012, 19:30) Asta mi-a zis și patronul centrului de geometrie la care am fost după ce-am schimbat caseta. Întâmplător, avea un M2 Hatch din 2005. A luat casetă TRW în primăvară cu 640 de lei - preț de depozit. M-a întrebat cât m-a costat, îi zic io, mândru - "doar 9 meleuane!", și-l văd că-mi zice, trist, "cam scumpă.." ![]() Nu strica sa mai pui o intrebare pe forum inainte,oricum mi se pare ca ai scapat destul de ok la manopera,acum 2 zile a dat un prieten(tot la megane 2) pentru schimbarea unui brat(ca deh la pivot nu se baga mecanicii lu' peste) 100 lei manopera |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Sep 2012, 20:30) Asta mi-a zis și patronul centrului de geometrie la care am fost după ce-am schimbat caseta. Întâmplător, avea un M2 Hatch din 2005. A luat casetă TRW în primăvară cu 640 de lei - preț de depozit. M-a întrebat cât m-a costat, îi zic io, mândru - "doar 9 meleuane!", și-l văd că-mi zice, trist, "cam scumpă.." ![]() Numai ca ce ai luat tu nu e trw dupa cum se observa in poza lu' autonicu, ci e de o firma obscura turceqasca facuta sub licenta . |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi așa am zis și eu, că mă scot cu manopera. Un milion e cam pomană. Mai ales că mi-a schimbat Nicu și becul H7 ars
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Singurul dezavantaj,cred ca e garantia,in principiu cred ca tot cu 1000 lei scapai si daca o cumparai din magazin,dar in banii astia o montai intr-un service autorizat si beneficiai de garantie
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(argon @ 29 Sep 2012, 20:48) Numai ca ce ai luat tu nu e trw dupa cum se observa in poza lu' autonicu, ci e de o firma obscura turceqasca facuta sub licenta . E Hema TRW, așa e. Crede-mă că știu ce-am luat. Turci, le fabrică sub licența TRW. Așa era și aia de 640 de lei, preț de depozit. TRW "original" te duce lejer la 13 milioane (cu tot cu transport), fără bieletele incluse. TRW găsești și la reprezentanță (sunt ștanțate cu "Renault", da-s produse de TRW), la mirificul preț de 21 de bulioane. This post has been edited by Markos: 29 Sep 2012, 20:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De fapt este asa: dai un ban, dar sti(i)* ca nu-l mai ai.
*cu cati de "i" se scrie "sti(i)"? ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Sep 2012, 20:30) Asta mi-a zis și patronul centrului de geometrie la care am fost după ce-am schimbat caseta. Întâmplător, avea un M2 Hatch din 2005. A luat casetă TRW în primăvară cu 640 de lei - preț de depozit. Ai un cod din curiozitate la caseta aia?M-a întrebat cât m-a costat, îi zic io, mândru - "doar 9 meleuane!", și-l văd că-mi zice, trist, "cam scumpă.." ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 29 Sep 2012, 21:38) cu doi ![]() QUOTE(IRONICK @ 29 Sep 2012, 21:41) N-am. Da' am zis mai sus, e turcească. Caută Hema TRW cu gugălu'. LE: ăsta-i agregatu' This post has been edited by Markos: 29 Sep 2012, 20:46 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Acu' serios.. pentru o mașină asamblată la turcaleți și plină de piese turcești, io zic că asta se potrivește boboc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Oricum ar fi, la cat e de buna si aia originala de la reprezentanta
![]() Cel putin pe phase 1 rareori prindea 100 de mii de km caseta originala, asta ca sa nu mai zicem de bielete, care picau prima data la 30 de mii, apoi la 50 de mii puteau sa aiba din nou joc. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Sep 2012, 21:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Sep 2012, 19:48) Numai ca ce ai luat tu nu e trw dupa cum se observa in poza lu' autonicu, ci e de o firma obscura turceqasca facuta sub licenta . Si care-i problema ca-i turceasca? Ete mai nou, au si de Duster: http://www.hematrw.com/News.aspx?Type=2&ID=20&NewsId=53 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pentru el caseta aia nu e buna ca e turceasa ,da' Meganu ca e facut in Turcia e cel mai bun !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Poi' Meganu' lu' argon e facut in Franta...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Adica ,care va sa zica s-au facut 2 in franta nu unul !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Normal, argon functioneaza pe principiul lui Adam Savage: "I reject your reality and substitute my own!".
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Fidbec despre cum merge caseta nu ai da si tu...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Functioneaza normal, ce fidbec sa dau dupa 5 zile?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ai incercat mersul serpuit si ocolirea gropilor imaginare?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ma refer la acest topic.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Știu asta, dar nu cred că duce lipsă de gropi.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 06:34 |