Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Tu oricum nu te uiti in ele.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai argoane, daca nu mai ai Espero, ce sa se incalzeasca?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Feb 2013, 00:23) Am mai frunzarit niste forumuri auto si peste tot sunt cate doi-trei insi "mecanici" specializati in marca respectiva, macar doi in capitala. M-am gandit ca si pe Reno o fi careva. Ca in afara de un elevator intr-o curte, si evident de o gramajoara de scule n-ar avea nevoie de mare lucru. Nu zic neaparat sa faca r.k. la motoare, da' sa schimbe niste flanse, sa puna o distributie, nu mai zic de filtre si ulei, ca p-alea ti le schimb si eu(cred ![]() Si n-am zis de carpeli, am zis sa iei piese de la magazine specializate, eventual aftermarket daca nu originale. Da' chiar si alea sigur vin la pret mai bun daca le iei de la un magazin gen "ingarajpunctro"(asta avea preturi bunicele acu' vreo trei ani, da' nu stiu daca mai este etalon) fata de pretul cu care le baga aia pe gat. Plus ca ai vedea exact si care-i miscarea. Unui amic la un Golf 5 luat de nou ii ziceau aia la service-ul oficial ca-i schimba la fiecare revizie filtrul de polen, si cand intr-un final a ales sa faca revizia la un mecanic particular(ii cerusera aia cam 900 de lei pe un schimb de placute, si inca vreo 600 pe ulei+filtre), i-a scos ala filtrul de polen ce parea a fi cel original dupa spusele mecanicului. Idem cu ala de benzina. I l-au schimbat in ultima luna de garantie cand incepuse sa se auda piuind pompa, sustinand ca a fost "defect" cel pe care-l pusesera tot ei, cu vreo doua luni inainte. Bineinteles la magarii aia lasai masina afara si pa. Habar n-aveai ce se intampla cu ea. Toata smecheria l-a dus pe om pana la urma cam 600 de lei cu totul, daca nu ma insel. Mecanicu' i-a luat vreo 60 de lei, un bidon de bere si un pachet de tigari, intr-o ora n-a avut ce face, iar placutele pe care le-a pus erau totusi ATE, clar nu vreun ciuruc, ulei Castrol Edge, filtre Mann. Ca sa nu se inteleaga ca sugerez vreo carpeala, cum a aruncat domnul Dan un fitil. Nu-i fac reclama, insa il cunosc personal, din cate stiu are/a avut un megane 2 bicorp iar cei care-i calca pragul sunt extrem de multumiti de el.Service Acasa.ro |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Macar da-i altfel date de contact, ca n-are toata lumea cont pe GMClub.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Adresa: Rux Auto service, Strada Veseliei 5A, Bucuresti Coordonate GPS: N 44.40669 E 26.08592 (+44°24'24.08", +26°5'9.31") |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Reclama...
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Wolfman |
![]()
|
Se poate sterge, din partea mea, daca nu aveti nevoie
Eu nu castig nimic din asta, BTW ![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Hack |
![]()
|
Era o gluma
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Wolfman |
![]()
|
Gluma-gluma, da' daca dai cu riportu' ?
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Hack |
![]()
|
N-am dat cu asa ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mercede, n-am vrut sa bag nici un fitil. Eram si io happy aseara ca mi-a intrat playerul si am zis sa fac o gluma.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si eu, dar daca nu a functionat nici cand era noo din motive de inexistenta, m-am scos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Gata revizia la Mach1
![]() QUOTE Bielete antiruliu - 464.95 Flanse amortizor - 392.83 Rulmenti flanse amortizor - 187.02 Oglinda retrovizor stanga - 244.75 Filtru ulei - 39.51 Filtru benzina - 69.02 Filtru habitaclu - 137.70 Filtru aer - 97.17 Ulei Total Quartz 7000 Energy 10W40 - 124.99 Total piese de schimb: 1757.94 Total manopera: 329.22 TOTAL PLATA: 2087.16 Rahatul ala de oglinda cica are rezistenta lipita si se schimba cu totul. Doar 245 de lei. Acum am una de rezerva, fara încalzire. Singura consolare e ca acum am liniste mormantala în masina (daca închid radioul), cum n-am mai avut de cand a fost noua. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cat ma???????????????????????
a de plm. da la un magazin no name de la lizeanu ai intrebat? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Pai de unde sa stiu magazinul, daca-i noname?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai pus astea ca sa-l sperii pe Argon? El stie ca renou' e eftin la intretinere. Cu doua revizii d'ale tale, imi mai iau o solenza.
This post has been edited by corbex: 25 Feb 2013, 12:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt 10 magazine, grecule, in 500 de m.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
Si toate colcaie de repere originale Renault, asa-i?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Merge cu 10W40 fierul? Ce e, Cielo?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca si renou. Fara holograma, ca asta-i scumpa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
am uitat ca tu esti bancher si cumperi piese "decat" de la reno.
eu sun mai parlit si am luat bobine de acolo (de ziceau aia de la mach de la ce dealer le-am luat) la o treime de pret. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Merced |
![]()
|
E maslinar, nu bancher.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Stai sa vezi circ cand o citi argon scoru'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Mda. Stii cum e treaba asta? Piese "de origine Reno" gasesti la orice magazin de piese de import. Cu siguranta ceva mai ieftin decat direct in service. Piesele vin cam pe aceleasi canale, deci riscul sa fie contrafacute nu e foarte mare. Dupaia sa nu-ti imaginezi ca Renault sta sa faca vreodata 'nspe mii de piese.
Marea lor majoritate-s facute tot de niste producatori, care le mai vand si sub nume propriu, si mai ieftin. Deci filtru' de ulei e 40 de lei ca si-a pus si Renault rombu' pe el, ca altfel probabil e facut de un producator(habar n-am care, Valeo sa zicem), si ala il vinde sub numele lui la 20 de lei. La fel pentru majoritatea pieselor. Partea a doua e ca si daca le luai de undeva si te duceai la jepcarii astia sa le monteze, 99.9% manopera era dubla. Deci tot p-acolo ajungeai. Cre' ca cea mai avantajoasa reparatie facuta a fost aia de la bulgari. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ce manopera visezi ma la un geam de oglinda?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Merced |
![]()
|
Ai citit toata lista?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 19:29 |