Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
la mine merge...pe mozilla
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hmm, la mine zice "Λυπούμαστε, ο σύνδεσμος που σας έφερε σε αυτή τη σελίδα φαίνεται να είναι ξεπερασμένη ή σπασμένα."
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici tu nu stii engleza?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nici
![]() 28 Feb 2013, 22:08: Apropo, îmi trebuie gume de vară ![]() Să moară Cici dacă știu ce și de unde. Prin hipermarketuri când apar ofertele pentru astea de vară? Din ce-am gugălit rapid, ar fi ceva de genul: - Goodyear - Dunlop - Conti Sau să iau tot NCT5-uri? ![]() This post has been edited by Markos: 28 Feb 2013, 22:08 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
pentru continuitate mergi tot cu NCT5
![]() Michelin still za best choice. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Michelin sunt gume modeste. Eu m-am cam lamurit. Bine, n-or fi toate, dar oricum, astea pe care le uzez eu nu-si merita banii.
Recomand GY pentru grip sau Conti pentru echilibru excelent intre confort, performante si rezistenta la uzura. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Cred că iau tot NCT5, că n-am avut nicio problemă cu ele. Iese la 1250 setul, la ăia
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
Bun pret.
Si io am dat cam tot pe acolo pt 4 gume de vara Vredestein. ![]() This post has been edited by turbodxman: 28 Feb 2013, 22:22 Attached thumbnail(s) DSC03089.JPG ( Size: 118.12k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Recomand Vredestein ce ai tu acolo,parca Hi trac le spune.Am avut un set,super multumit.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() Utilizez numai Vredestein la volvean de peste 12 ani. Hi Trac sunt cele din poza, exact. Mi-am luat si SnowTrac pt iarna, tot de la ei. ![]() Calitate si durabilitate. Fabricate in Olanda (pe f putini ii intereseaza acest aspect oricum ![]() Tot ei sunt renumiti si pt producerea de anvelope pt masini clasice (iar prea putini de aici interesati de asa ceva ![]() This post has been edited by turbodxman: 28 Feb 2013, 22:37 Attached thumbnail(s) DSC03145.JPG ( Size: 171.74k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
195 60 R 14
Mai mici ca ale tale dar nu ma uit la pret cand e vb de masini si calitate. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
Mdea, am comandat onlain de la ăia patru NCT5.
1250 leuți, transport gratuit. Asta e ![]() Moldovene, acum chiar c-am dublat valoarea mașinii. This post has been edited by Markos: 28 Feb 2013, 22:44 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
Si yo tot de la iei am luat si tot mocca au venit.
Sunt baieti de baieti. ![]() Am vazut ca ti-ai luat becuri jmekere ![]() Am acum nevoie de 2 H4 "stock" da sa ma tina si nu chinezarii. Vreau sa le ingalbenesc ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 28 Feb 2013, 22:47 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
Acleasi lucru ma intereseaza si pe mine.
Sa nu se arda repede. Daca sunt Philips si nu Made in China e si mai bine. De unde le-ai luat pe ale tale? ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
Din Cora
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
OK.
Σας ευχαριστώ. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
N-ai pentru ce.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() Acesta e beneficiarul lor. ![]() Attached thumbnail(s) DSC02806.jpg ( Size: 31.52k ) Number of downloads: 464 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Feb 2013, 22:43) Mdea, am comandat onlain de la ăia patru NCT5. 1250 leuți, transport gratuit. Asta e ![]() Moldovene, acum chiar c-am dublat valoarea mașinii. Or fi facute de aia de lucreaza trei ore pe zi http://0-100.hotnews.ro/2013/01/25/goodyea...uri/#more-48863 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Aia de lucreaza 3 ore or facut si Meganurile noastre
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
Lucrează mai mult turcaleții.
Cât despre NCT5, vă zic la prânz unde-s făcute. Probabil în Slovenia. This post has been edited by Markos: 1 Mar 2013, 08:57 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Turcaletii duc la bun sfarsit un succes de 3 ore/zi din proiectul frantujilor. Cum il duc sau cum l-au dus aici e problema
![]() Oricum singura limuzina franceza (nu turca) facuta cu norma de 8 ore/zi a rezultat in a noua minune a lumii... masina care produce si nu care consuma ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
Foarte prompti si de treaba baietii, livrarea a fost efectuata
![]() Slovenia (cum am banuit), 4012. Livrate frumos în pungi. A se remarca volumul porcbagajului de sedan ![]() Attached thumbnail(s) 2013_03_01_12.22.10_s.jpg ( Size: 810.16k ) Number of downloads: 358 2013_03_01_12.22.49_s.jpg ( Size: 722.43k ) Number of downloads: 383 2013_03_01_12.27.45_s.jpg ( Size: 749.89k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Bancheta spate rabatata?
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu. De ce? Intră perfect 4 cauciucuri în portbagaj.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 07:16 |