Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am de rezerva. Ce, e prima data? De aia e misto sa mai asculti dracu' si sonaru' si sa nu intri ca animalul in apa mica pe principiu "lasa ca merge".
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Altul care pescuieste cu radarul!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza misto e ca nu sunt pescar. Eu doar ma plimb. Dar cand intri pe cate un canal micut e bine sa ai si un sonar.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Să înțeleg că ai observat în cele din urmă nivelul foarte scăzut al apei din deltă din vara asta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Solon |
![]()
|
Mah, sincer, cam stiu cat intra "cizma" in apa, eram mai grijuliu. Dar ca sa ajung la un prieten, prin canalul Lipovenilor, am dat de apa chiar mai mica decat ma asteptam. Evident, ca in loc de salut, i-am zis aluia " tenbot". Ca a trebuit sa ne luam de treaba. Ma rog, niste beri, inca vreo 2 lipoveni si gata.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
Încă o poză cu fieru
![]() Attached thumbnail(s) 2013_09_13_15.24.05.jpg ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 706 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bun, da' fieru fara mici, e ca femeia fara țâțe.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Solon |
![]()
|
Abia ce spalase petu', dar n-avea odorizant interior. Cu un pic de "ciafa" se rezolva.
Atipic esti mah: sa nu incendiezi tu niste mici in buna traditie romaneasca. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
Cu mici umpleam de fum toată comuna
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu conteaza. Astea-s detalii...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
dovada ca si petu scoate fum
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Berea a dat-o mită…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
Câtă nesimțire..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
După aproape 9 ani de utilizare, m-am gândit că n-ar strica o mică curățenie interioară a tapițeriei (cu tot cu porțiunile din "piele"). Ideea e că ar fi mai mult de muncă la bancheta din spate, care a transportat în nenumărate rânduri patrupedul și care arată cam... pătată
![]() Inițial mă gândisem să apelez la o firmă specializată, însă, citind pățaniile altora și reamintindu-mi proverbul "ce faci cu mâna ta e sfânt", mi-a venit ideea să fac io operațiunea. Curte am, apă e, timp ar fi într-un uikend. Întrebarea de o mie de puncte: ce produse ați recomanda? Mă gândesc că îmi trebuie o smacolină pentru "piele" și ceva eficient pentru tapițerie. Aștept sugestii ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Vorbeste cu kumkum.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla-i la mama drec.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Oct 2013, 21:43) Pentru curatare tapiterie si mochete am apelat la un prieten, specializat pe d-astea in timpul liber. Decat filtre si becuri inlocuiesc in curte, in regie proprie. Fara o scula adecvata (aparat cu injectie-extractie parca-i zice) nu faci mare lucru, in sensul ca bagi mizeria sub tapiterie, in loc s-o scoti. Recomand fara misto o persoana sau un atelier specializat. Pielea si plasticele le poti face tu, ca acolo-i doar de frecat cu carpe si solutii. Dar la stofa si mochete, fara aparat, nu rezolvi problema. This post has been edited by cdadan: 14 Oct 2013, 22:03 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Ce faci cu mana ta se mai poate numi si lucru manual
![]() Revenind acu la intrebarea ta, io am folosit mai demult, pentru a inlatura pete vechi de pe mocheta din portbagaj spray SUPER CLEANER de la Berkebile 2+2. Rezultatul a fost foarte multumitor. L.E: Dar daca vrei ceva cu adevarat eficient, garantat ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 14 Oct 2013, 22:03 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca vrei o rezolvare partiala, ia un biocarpet din ala cu fîs-fîs cu spuma. Ce ramane folosesti prin casa la covoare sau mochete. Dai cu spuma, freci cu o carpa uscata, lasi sa se usuce tapiteria si la urma dai cu aspiratorul. Oricum o curatare profi e recomandata vara, acum e cam tarziu.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca ajungi la Deva zdau eu Karcher puzii 100 sa-ti faci treaba .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Oct 2013, 23:02) Fara o scula adecvata (aparat cu injectie-extractie parca-i zice) nu faci mare lucru, in sensul ca bagi mizeria sub tapiterie, in loc s-o scoti. Adica bagi mizeria sub covor ![]() OT: Pentru piele (daca se poate numi asa ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
corbex |
![]()
|
Pina la urma ai gasit Pulimax? Pare za best
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu la o vizita la deva.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 02:20 |