Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
in rest meganu e bine, sanatos?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
oare la reprezentanta cat o fi ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
850 lei+50 lei manopera DACA ai blocul de lumini simplu fara proiectoare si buton functional in varf pe partea stanga.
This post has been edited by argon: 6 Feb 2014, 09:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
pai atunci e super pret la 2 mil. , plus ca in banii aia iti face baiatul si o diagnoza !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Reparatia respectiva executata de Marius este de fapt o INLOCUIRE cu o piesa asemanatoare SH.
Asta inseamna ca se schimba piesa ta de pe masina cu alta SH scoasa dintr-un rucsac si pe care daca esti norocos este banda buna/reparata. Eu am fost in situatia in care blocul nu a functionat(maneta stregator spate) si pentru "garantie" invitat la Mioveni cu masina......baiat OK dar doar cand totul e OK. Pamblica inca functionala si dupa 3 ani.....nimic de spus aici. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
Nu e SH piesa, banda e noua, se gaseste la metru, merge si de VW si de multe alte marci, adica universala. DSCF6308.JPG ( Size: 774.92k )
Number of downloads: 710
Problema nu e banda, ci ca mirobolantii de la Renault au pus o limba de plastic care se rupe, si rupe la randul ei banda, daca limba aia se scoate inainte sa crape banda originala, aceasta tine mai mult ca masina. This post has been edited by argon: 6 Feb 2014, 09:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Marius nu schimba doar banda ci tot blocul cu tot cu manete....pe loc.
Dupa ce intra in posesia blocului cu banda rupta demontat de pe masina ta posibil sa repare banda rupta. Daca ai noroc sa gaseasca un bloc asemanator prin rucsacul lui....e bine. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Deci de aia o durat asa putin, nu as fi de acord sa-mi puna alt bloc..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
di la vecinică ți se trage...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu știu ce manete schimbate visați, dar vă asigur că nu e cazul. Se schimbă doar bucata aia de plastic care conține banda în interior. Și nu e chestie gen "dacă ai noroc să găsească una la fel prin rucsac", pe motiv că știe exact ce ai pe mașină (via sms/pm).
This post has been edited by Markos: 6 Feb 2014, 10:57 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
espacern |
![]()
|
Si "bucata" aia cu banda in interior nu vine cu tot cu manete de lumini si stergatoare?
Ca la mine asa s-a schimbat...cu totul. Eu nu aveam proiectoare si nici maneta(evident) si acum am maneta cu comanda......in urma schimbului. Poate s-a mai "specializat" omul intre timp. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu, nu vine cu manete (adicăcu alt bloc de lumini). E clar că a mai evoluat biznăsu.
This post has been edited by Markos: 6 Feb 2014, 19:31 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
Mosule ai venit dupa mine cu duba ieri prin GL. ca am vazut una cu AR-30-MOS ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Te monitorizează…Aveai stația în parametrii?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
l@u |
![]()
|
statia nu e aia de se pune in interior ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
decât la metrou.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
si cand te-ai trezit unde erai ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sub pat.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
tot in tricou si pantaloni scurti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
numa' câinele.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
Azi a trecut electricianul de la Mach1 pe la mine, în drum spre casă (sâmbăta lucrează până la prânz). Mi-a schimbat un bec H7 și unul C5W (de la număr). Becuri aveam. Timp de lucru: 5 min. Preț: 10 lei
![]() În ritmul ăsta cred că trec pe GPL. This post has been edited by Markos: 8 Feb 2014, 15:32 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Trebuie sa treci la becuri economice sau mai rau sa le schimbi singur
![]() Si mie mi-au schimbat la service un H7 si un d-ala de numar. Pret mult peste ce e in magazin, manopera cred ca gratuita ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:28 |