Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La discuri nustiu, ma molipsi de la doctoru si mi-am pus cu 700 de lei discuri si placute relativ performante, adica ATE, deci nu stiu cat de ok e cu 850 de lei alea ordinare ale lor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am uitat de manopera, eu le-am schimbat singur, vreo 150 de lei e la reprezentanta, deci tot acolo iesi, eu am dat 300 de lei pe discuri, si 400 pe placute.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Bun, deci ar fi odată 1450 de lei distribuția+discurile+plăcuțele+manopera, oferta lor.
Mai am pe listă (mi le procură amicul electrician, care are și-un mic biznăs cu piese de schimb) așa: pompa de apă, kit accesorii, bujii, filtre. Ah, și bieleta de pe dreapta (FTMC Oprescule). Uleiul cred că-l iau tot de la ei, că au preț rezonabil. Plus manopera pentru ce nu-i în cele 2 oferte. Câți marafeți să pregătesc? ![]() Dublez valoarea fierului? ![]() This post has been edited by Markos: 6 Feb 2015, 22:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane Markos, io mi-am pus kit Conti pe frontozoaica si dopurile de chiulasa erau incluse in set.
Amu n-am chef sa umblu prin hartoage, dar in cursul zilei de maine revin cu toate amanuntele necesare. Schimbi si setul curelei de accesorii? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
Da, că-i vechi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
O sa ai o surpriza, si nu placuta.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
Anume?
Nea Mariane, scrii de un sfert de oră ![]() This post has been edited by Markos: 6 Feb 2015, 22:23 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
Am schimbat si io distributia si accesoriile.Cea mai scumpa piesa din toata adunatura a fost intinzatorul curelei de accesorii.Mi-o picata falca.Peste 300 de lei!Stii ce an era inscris pe intinzatorul inlocuit?99!!Era piesa oem.Nu scartaia, nu oscila rola, nu nimic.L-am schimbat cam de pomana.
P.S. Fii atent si la fulia alternatorului! Una noua INA e putin peste 100 de lei. P.S. Scuze,is si pe Skipe. ![]() This post has been edited by marian-j: 6 Feb 2015, 22:27 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
Mda, văd eu și la fața locului.
Deja am pus 25 de bulioane deoparte ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
Kitu' pentru distributie mi se pare onest ca pret.Nu-i mult, nu-i putin.Treaca!
La frane insa, m-as mai gandi.E cam scump.Mai cauta. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, mai caut.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
Coane Markos, ma iarta.M-is frant de oboseala si ma si termina o nenorocita viroza.
Da-mi ragaz pana maine. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu ce te tratezi? tuica fiarta? vin fiert?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Stai liniștit, nu-i grabă. Pe la începutul lui martie e Operațiunea Monstrul
![]() L-am pus și pe băiatul-electrician să caute și să-mi servească scoruri. Apropo de viroză, și eu duc una cam de duminica trecută, abia acum mă simt (aproape) normal ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Brembo PVT HC + Ferodo Premier =
![]() La discuri & placute consider ca-i cea mai fericita combinatie si bag mana-n foc pentru ea ![]() This post has been edited by dr_mKe: 6 Feb 2015, 23:21 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
Tu vrei să mă apuc de street racing
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu Brembo PVC, da.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Cati kw are in talon feru asta al tau, sa stiu exact ce caut?
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
Markos |
![]()
|
83. Dec 2004
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu se mai face programul rabla?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Filtru ulei MANN-FILTER W75/3 12 Lei Filtru aer MANN-FILTER C2512 37 Lei Filtru combustibil MANN-FILTER WK6002 42 Lei Filtru aer habitaclu carbon activ MANN-FILTER CUK2316 63 Lei DENSO IRIDIUM TOUGH VK20 4x66 Lei Bieleta directie LEMFORDER 81.42 Lei Cap bara LEMFORDER 91.79 Lei {eu unu n-as schimba bieleta singura fara capul de bara} ULEI MOTOR ELF EVOLUTION 900 NF 5W40 4L 127 Lei ULEI MOTOR ELF EVOLUTION 900 NF 5W40 1L 33 Lei Kit de distributie CONTITECH CT1126K2 400 Lei Pompa apa SKF VKPC86416 179 Lei Curea transmisie cu caneluri CONTITECH 5PK1200 49 Lei CONTITECH 6PK1200 56 Lei Rola intinzator curea transmisie SKF VKM36058 294 Lei Disc frana fata ATE 24.0124-0158.1 164 Lei Disc frana spate ATE 24.0324-0158.1 284 Lei Set placute frana fata ATE 13.0460-3815.2 164 Lei Set placute frana spate ATE 13.0460-2845.2 126 Lei Lichid de frana ATE 03.9901-6402.2 SL.6 DOT4 1L 36 Lei Preturile sunt de unde cumpar si eu piese pentru mine. am selectat ce piese as pune eu daca ar fi masina mea. Spor ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La intinzator curea accesorii se poate schimba DOAR rola....cost cca.60 Ron!!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Dar cu discurile astea mai low cost sa zic asa ce aveti ? Eu am pe masina discuri Ferodo si placute Bosch , sunt ok ambele,aceeasi combinatie am folosit si alti doi prieteni si nu se plang de frana, Ate sunt mai bune,dar sunt ok si astea
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 7 Feb 2015, 13:58) Dar cu discurile astea mai low cost sa zic asa ce aveti ? Eu am pe masina discuri Ferodo si placute Bosch , sunt ok ambele,aceeasi combinatie am folosit si alti doi prieteni si nu se plang de frana, Ate sunt mai bune,dar sunt ok si astea Cica te opresti si cu alea da nu asa repede. ![]() Plus ca nici Ate nu e bun. Trebuie musai Brembo + Ferodo. Asta ca sa nu superi zeii. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 7 Feb 2015, 16:33 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Acu depinde ce rola pui. Poti pune una ieftina care sa inceapa sa huruie in cateva mii de km.
Eu dupa experienta Symbol in care ma saturasem de schimbat fulii alternator, curele accesorii si role, pe asta am zis sa nu mai merg decat pe piese de origine pe parte de distributie/transmisie. Nu de alta, dar chiar si aici pe forum au fost destule cazuri de distributii aftermarket picate. Aia de origine de bine de rau stii ca tine fara probleme, iar pentru 1-200 de lei economie nu merita sa risti motorul. Discurile de frana si placutele se pot schimba mai usor daca ai probleme cu ele, dar pe distributie...mai greu. |
--------------------
.
.
.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca faci referire la rola simpla de la intinzator curea accesorii nu ai prea multe variante....INA/SKF.....si cam atat am gasit eu.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cu fulia defazoare cum stai? Aia de la alternator cand ai schimbat-o ultima oara?
Iar la discuri+placute bagi Ate si le montezi la baietii unde ai pus caseta si ai terminat cu totul. Pe mine franele fata+spate (la break cica-s mai scumpe discurile spate) m-au dus la vreo 1300 RON |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 17:24 |