Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu-s pe ceas?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 18 Oct 2011, 20:29) argoane teai ajuns, in sfarsit ai si tu masina. da nu ai zis cine si cum deblocheaza volanul/directia. Problema e ca eu zic ceva si tu intelegi ce vrei tu. Ce treaba am eu cu cine deblocheaza volanul? Ala e un servomotor electric care impinge sau trage o tija, numai ca aici vorbeam de momentul cand incepe servodirectia sa functioneze nu cand se deblocheaza volanul. This post has been edited by argon: 18 Oct 2011, 19:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Din experienta personala stiu asa : la un megane 2 1.6 16V hatchback din 2005 ii merg toate chestiile electronice cu contactul pus (lumini, cd player cu tot cu comenzi pe volan, ventilatie, servodirectie ...) Stiu ca am reusit fara sa vreau sa il las pe un prieten fara baterie.
Nu vreau sa va spun sentimentul pe care l-am avut atunci cand am tras masina mea langa, i-am dat curent si am auzit sunetul pe care il face inchiderea centralizata la incuiatul usilor si am vazut cartela cum statea frumos pe scaunul soferului ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Alea le descarc "wireless" ... adica nu am nevoie de cardul fizic
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Încă suferi, ai?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vede rosu' in fata ochilor, de aia nu a observat culoarea la semafoul de la trecerea la nivel cu calea ferata.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chireli, recomand!
![]() Attached thumbnail(s) 2011_10_19_11.52.25.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 558 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Profilul e cam de toamna
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ie modelu sport
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Macar cauciucele sa faca sport iarna
![]() This post has been edited by ady77: 19 Oct 2011, 12:09 |
--------------------
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scrie winter pe ele! Eu la Megane am avut alt model de Pirelli Winter! Mult mai winter decat astea!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ale lui Markos sint fabricate pentru uz in tari civilizate, cu sosele maturate cu mopul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Tataie, Lassa-ma.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A fost ziua ta cumva?
Attached thumbnail(s) 391083_2678146236050_1328074183_2922037_941904417_n.jpg ( Size: 46.37k ) Number of downloads: 412 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() Sper ca nu te-am suparat cu ceva, dar am vazut cu tii la glume, fata de restu ![]() This post has been edited by Iulikk: 27 Nov 2011, 00:46 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
ti s-a parut tie
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
Un an 2011 extrem de plictisitor pentru fierul meu, i-am schimbat doar bateria. Cred ca mi-au schimbat masina
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
eu i-am schimbat in plus si gumele la inceputul sezonului !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Mint, i-am pus si becuri noi Pilibz
![]() Plus gumele de iarna, evident. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
deci la mine a fost si mai plictisitor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Pai tu ai tedei, e normal. Motorina, ulei si bataie!
Io ziceam de an plictisitor pentru meganu' meu ![]() This post has been edited by Markos: 3 Jan 2012, 21:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
da ce tu nu ai schimbat uleiul anul asta ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:17 |