DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Trapa :):D

bolidu
post 7 Jul 2011, 17:35
Post #31

Pai daca n-am ?!

Group: Members
From: Medgidalas

Arata super ok trapa si sunt sigur ca si ca functionalitate isi face treaba din plin. Si nu cred ca sare in cap nimanui nici la 140km/h . Eugen este rautacios, asa este el. Daca faci ceva la masina ta, ceva ce el nu are deja, nu este bine.

Numai bine all !

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Claudiu35
post 8 Jul 2011, 01:50
Post #32

Membru autentic

From: Constanța

Deși nu îmi face plăcere sa recunosc, de data asta marius eugen are dreptate. Ideea lui nu trebuie raportata strict la trapa aceasta, ci trebuie înțeleasa altfel. Tot ceea ce faci în spatele blocului, pe genunchi NU ARE CUM sa aibe aceeași funcționalitate, randament și aspect estetic cu ceea ce se face într-o fabrica. Acolo se fac proiecte, calcule, teste și abia apoi se ajunge la produsul final. Dar deja e o alta discuție. Acum mașinile sunt atât de multe și de ieftine încât oricine își poate permite sa cumpere o mașină ca pe o jucărie din magazin. Pui joagărul pe ea, o decupezi, montezi 3 trape, doua pe plafon, una pe capota, mai pui 10 holtzsuruburi, 5 bare transversale și 4 longitudinale, 7 eleroane.... și dacă nu iți place... o arunci la gunoi și a doua zi iei alta. Oricum lumea aici pe forum te aplauda în extaz, asa ca tot e un motiv de mândrie. Pentru ca și eu fac la fel, aplaud și zâmbesc la toate "tunarerile" de aici dar nu mi-as pune nimic pe mașina mea. In schimb ii incurajez pe cei cu astfel de idei, tunati, tunati si iar tunati parafrazand pe cineva, ca sa avem si noi ceilalti motive de amuzament.
Si revenind la o discuție serioasa, felicitări pentru munca depusa. Personal mi se pare absolut oribil dar asta nu are nimic de-a face cu efortul, timpul, banii si munca depusa, care trebuiesc apreciate.

--------------------
Dacia Solenza 2005
+
marius80_eugen
post 8 Jul 2011, 08:08
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Daedalus @ 7 Jul 2011, 15:15)
marius80_eugen, tu mergi cu geamul deschis la peste 100km/h ? Sau pe ploaie? Tu ti-ai luat Solenza sa o tii vreo 10 ani de acum incolo? Crezi ca mai alegi ceva de pe ea dupa 10 ani? Poate plafonul, nu? smile.gif Cate piese mai gasesti originale pentru SLZ la 6-7 ani de la incetarea fabricarii? Ce faci daca nu mai gasesti ceva original care s-a stricat pe masina? Iti zic eu: adaptezi/improvizezi. La fel si cu trapa omului. S-a imprumutat vreunu de la tine ca sa aiba bani de plafon? wink.gif De ce ma iau de tine? Ca eu sunt invidios pe trapa lui. Si vezi ca habar n-ai nici tu cum sa pui virgulele wink.gif dar in schimb asta e grija ta principala. Propun un warn pt tine ca ai vb si in numele meu.
*

Eu pot merge cu geamul deschis la orice viteza pt ca am paravant la sofer , apoi sunt obisnuit sa merg cu geamurile 2-3 cm deschise pe spate pentru a se evacua caldura din masina , asta numai daca nu dau drumul la A/C .
A mea e din mai 2003 , suntem in iulie 2011 , are peste 8 ani ( nu 6-7 ) , merge f bine , iar problemele aparute in prezent sunt mult mai putine decat la alte marci/modele de aceeasi vechime , cu preturi asemanatoare . Cate piese voi gasi eu si altii , cred ca e treaba noastra si problema noastra , iar problema vad ca o pui ca si cum am fi pe forum de BMW , nu chiar la SLZ .
Nu ma intereseaza ca te iei de mine , dar daca o faci , macar fa-o cu motiv si fa-o on-topic , asta fiind un semn ca gandesti si motivele sunt reale . Despre virgule si restul , care e problema ta ? Eu i-am spus colegului de mai sus ( Hummer H1 ) , nu tie si cred ca se observa exprimarea lui .
Ce propui tu nu ma intereseaza , nu este nici primul si nici singurul warn pe care l-as fi luat vreodata . Daca ai motiv , raporteaza si gata , treaba asta cu buhuhu mi se pare chiar hilara , de parca mi-e frica de amenintarea asta a ta cu reportul .
Iti repet si tie , ca si altora : ataca ideea , nu omul , daca esti in stare ! Vino cu argumente credibile , statistici si calcule , nu cu atacuri din astea de genul "taci ca-ti dau report " .

Eu mi-am exprimat parerea referitor la trapa . Daca unii fara A/C considera asta o imbunatatire ok si vor sa-si puna , este treaba lor , eu vad in asta dezvoltarea altor probleme si nu rezolvarea unora .
Folie autorizata pe geamuri 30 fata ( daca mai e valabil ) si 75 pe spate ( sau maximul admis ) protejeaza mai mult si rezolva mai mult problema caldurii in masina decat trapa asta . Pana la urma ea in afara de curent de aer , altceva NU face ! Curentul de aer este la aceeasi temperatura ca si aerul de afara , nu mai rece .
Nu exista nici un folie UV care se inlocuiasca plafonul normal si capitonajul , iar in zilele cu soare puternic , chiar se simt radiatiile si caldura din plafonul incins , iar printr-un geam cu folie pe el trec fara nici un fel de problema , indiferent ce folie ai pune .
Problemele care pot apare eu le-am enumerat pentru alte persoane care se gandesc la o astfel de imbunatatire , nu pentru altii care au facut-o deja si indiferent care e realitatea nu vor recunoaste niciodata greseala .
Pana la urma va puteti face masina ca in "familia Flinstone" , dar in momentul in care faceti topic si oamenii au dreptul sa-si spuna parerea , va puteti astepta la orice si de bine si de rau .
Pana acum nu am enumerat pierderea caldurii iarna , securitatea masinii ( poate fi fortata si taiata garnitura cu cutter si apoi fortata trapa in exterior ) , scaderea rigiditatii plafonului prin taierea lui ( chiar daca s-a pastrat o intaritura ) si aparitia periculului de ranire suplimentara in momentul rasturnarii sau a altor accidente care ar putea provoca spargerea geamului .
bolidule - si gratis daca s-ar oferi cineva sa-mi puna , nu as accepta ! In schimb as prefera schimbarea foliei cu una mai inchisa si autorizata , cu garantie 5 ani si eficienta dovedita !

This post has been edited by marius80_eugen: 8 Jul 2011, 08:09

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
RGh
post 23 Jun 2012, 16:48
Post #34

Membru incepator

Trebuie doar sa scrieti Hollandia pe google si veti gasi site-ul pe de unde puteti comanda si unde veti vedea ca se ofera si garantie (poate nu chiar 8 ani). Virgula nu pun ca mi-e lene.

--------------------
dacia Solenza 2004 - if 04 rga
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 14:11
Forum Renault