Reconditionare dacia 1310, Reparatie tinichigerie
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare dacia 1310, Reparatie tinichigerie
om_bland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|||
DannY_SmekeruL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti-Slobozia ![]() |
pragurile 50 on bucata
intaritura de prag 30 ron bucata pasajele spate(dupa cum zici u semiaripi) 35 ron bucata semiaripi fata 40 ron bucata aripi 100 ron bucata toate preturile sunt pentru piese conex. pentru uzina sunt mult mai scumpe si nu stiu daca mai gasesti poate doar sa cauti pe la diverse depozite. Pod pedalier e 80 ron de uzina. ala de conex e 60ron parca. |
--------------------
SOON Dacia 1310
with F7P Kompressor Edition
'84 VW Passat B6 2.0 TDI
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Multumesc mult DannY_SmekeruL pentru raspunsul tau
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
DannY_SmekeruL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti-Slobozia ![]() |
Nu ai pentru ce .Stiam preturile deoarece am cumparat majoritatea din ele (ce am gasit sa iau de uzina am luat ce nu am gasit am luat de conex) .Bafta la reconditionat.
|
--------------------
SOON Dacia 1310
with F7P Kompressor Edition
'84 VW Passat B6 2.0 TDI
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
stie careva un tinichigiu bun si ieftin in bucuresti sau imprejurimi.am de indreptat o portiune din aripa dr fata si vopsit cu vopsea metalizata la solenza.daca imi dati si un pret ar fi super...
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:25 |