Probleme semnalizare, nu mai functioneaza cum trebuie
![]() ![]() ![]() |
Probleme semnalizare, nu mai functioneaza cum trebuie
Cioby92 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|||
SoulTrain |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 September 09 ![]() |
Incearca sa imprumuti un releu de la un prieten si pune si vezi cum merge ala. Daca ai lasat mai mult cablurile atinse unul de celalalt incat sa se topeasca izolatia (nu cred) vezi cum faci ca sa nu arzi si releul imprumutat. Incearca cu releul prima data si anunta-ne ce ai reusit. Succes
|
--------------------
dacia
1310
1979
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
o sa incerc maine sa vad ce rezolv...
am rezolvat-o ... cand am dat jos releul de la alternator aveam pe un surub unul din firele de masa de la semnalizare pe care uitasem sa il pun la loc si din aceasta cauza nu functiona cum trebuie ...acum l-am pus la loc si functioneaza cum trebuie ![]() This post has been edited by Cioby92: 29 Apr 2010, 19:54 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
contlite |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 June 10 From: bucuresti ![]() |
Sper ca postez bine aici:
Azi de dimineata, am plecat in localitatea DAIA sa iau break-ul desi stiam ca nu era gata, dar....aveam o cursa urgenta de facut. Ajung acolo, nu mergea semnalizarea deloc, am facut stopurile sa mearga ca restul.....prietenul meu vechi antic si de demult, nu avea prin casa niciun fir de lita. Si am plecat asa pana la mine in bucuresti la fostul Budapesta, cu f.f.f.f. mare grija. Ce am facut si nu am inteles de ce nu a mers normal: - am pus o siguranta la semnalizare dar nu vroia sa stea; am apropiat un pic lamelele, a stat dar....nici gand sa mearga semnalizarea; - am pus un fir de lita in diagonala, adica stanga sus-dreapta jos si....minune...a mers semnalizarea, mai putin dreapta spate. - merg cu ea sa fac rezerva si in timp ce asteptam, am zis sa fac si mai bine ce incepusem. adica: scot lita, iau o siguranta, o pun tot in diagonala dar invers, de la dreapta unde fusese lita la stanga jos. ce fericire pe mine ca acum imi mergeau si avariile. - plec, ajung fericita acasa si dau sa opresc motorul, cand.....sa fac infarct si mai multe nu.....nu se mai oprea motorul ![]() - am scos siguranta si am pus lita cum a fost inainte ca sa ma linistesc. Mentionez ca mecanicii mei, fratii "Petreus" cum ii alint, stau un pic afara din bucuresti si nu aveam timp sa ajung la ei. 1- de ce nu imi merge semnalizarea daca pun siguranta pe orizontal, cum este normal? mentionez ca am incercat mai multe in ideea ca poate nu erau bune. 2- de ce cand am scos lita si am pus siguranta invers, dreapta sus-stanga jos, nu s-a mai oprit motorul din contact ![]() 3- oare este vreun fir intrerupt de nu merge semnal si avarie dreapta spate? merge doar stopul. Am desfacut totul acolo, becul e bun si contactul in regula. Multumesc frumos si din suflet!!!!! |
--------------------
dacia
1310CL BREAK
1999 Maria
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca te pricepi si vrei sa-ti bagi nasul poate te ajuta schemuta asta , ca idee la tine ori este iesit un fir din spatele tabloului de sigurante , ori niturile care prind tablele in care pui siguranta cu partea din spate unde vin conecxiunile sa fie slab , cel mai bine apelezi la un electrician auto , nu la mecanic daca vrei sa schimbi tabloul , electrica de dacie nu e grea dar trebuie facuta de cineva care are idee de cum vin firele la instalatie
Attached thumbnail(s) siguranteyy8.jpg ( Size: 184.44k ) Number of downloads: 232 siguranta.JPG ( Size: 24.44k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
contlite |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 June 10 From: bucuresti ![]() |
![]() Multumesc, multumesc, multumesc ![]() |
--------------------
dacia
1310CL BREAK
1999 Maria
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:30 |