DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 152 km/h in afara localitatii, 90 vs 30 zile

YRX
post 4 May 2010, 08:55
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Nu te supara, gresesti cu abordarea asta. Devii un dop in circulatie cand mergi sub viteza legala, sau hai sa zicem normala, pe sectorul ala de drum. Daca tu mergi cu 120 pe un european (deci peste limita legala mult) si in spatele tau se aduna cateva masini care ar vrea sa mearga cu 180 tu ce faci, ii dai 190 sa nu te puna in pericol cand te vor depasi? Asa se nasc competitiile spontane si prostesti pe sosele.
Si pe european, nu exista scuza ca oamenii se grabesc, intradevar, se deplaseaza de la A la B, dar scopul principal este sa ajunga intr-un final la B (mai devreme sau mai tarziu) nu sa-i ia SMURD-u de pe traseu.
152 kmph este extraordinar de mult, sper ca initiatorul sa fi tras invatamintele de rigoare si sa se mai tempereze, isi risca viata lui si a celorlalti inutil.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 4 May 2010, 09:00
Post #32

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Nu ! Incetinesc si-i las pe nebuni sa se duca. Pe mine ma apuca rar dracii vitezei. Si aproape niciodata pe autostrada. pe acolo oricine poate merge repede. Mult mai des ma apuca dracii depasirilor, cind dau peste tot felul de baligosi.

This post has been edited by corbex: 4 May 2010, 09:01

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
driverx
post 4 May 2010, 09:10
Post #33

--- Membru cu ralanti ---

Partea SI mai funny e ca aparent initiatorul ar fi inteles toata greseala, in schimb unii de pe aici INCA se incapataneaza sa ne dovedeasca ca noi n-am avea cultura vitezei....

....gizas craist.....tara asta e terminata. Complet terminata.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
argon
post 4 May 2010, 09:12
Post #34

Mesaj semiautomat

granitele sunt deschise! apropos, aseara am mers cu 140 in localitate banana_bailando.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
driverx
post 4 May 2010, 09:15
Post #35

Daca s-ar face inchisoare pentru asa ceva, n-ai mai jubila atata. Totul e relativ. Sunteti figuranti pentru ca rahatul asta de tara chiar va permite. Degeaba va plangeti de ea.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
YRX
post 4 May 2010, 09:21
Post #36

Membru autentic

Tu chiar il crezi? Pana prinde el 140 a iesit din Deva radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
driverx
post 4 May 2010, 09:23
Post #37

Ma, chiar ma gandeam. Daca era vorba de Matiz nu. Daca era vorba de limuzina, inca trebuie sa ma mai gandesc, dar nu is sigur nici in privinta asta radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
argon
post 4 May 2010, 09:23
Post #38

Mesaj semiautomat

este si filmulet pe un alt topic.

This post has been edited by argon: 4 May 2010, 09:31

--------------------
+
tatabobu
post 4 May 2010, 09:37
Post #39

membru

O fi condus altcineva.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
slider2
post 4 May 2010, 09:49
Post #40

doar membru si atat

da a condus drmke masina sa personala, adica logan ph1 1.6 16v. argon a fost cameraman. exista un filmulet pe jurnalul de bord al lui drmke

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
bucatzel
post 4 May 2010, 09:55
Post #41

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(corbex @ 3 May 2010, 14:55)
in fapt, dupa ce am mers 30 de km in curul unui bou cu numere de TM, care avea 70 in afara si 40 in localitati, neavind pe nimeni in fata pe sensul lui, m-am saturat si, imediat ce am prins spatiu gol intre cei ce veneau din sens opus (caci era aproape coloana continua), am depasit. dar spatiul ala s-a nimerit sa fie unde era linie continua, pe linga care mai stateau si militieni si ei i-am vazut abia dupa ce ma angajasem.
*

Exact la fel am luat-o pe cocoasa in Mintia... Ala din fata mea stia ca-i radar in fata (si eu tongue.gif), si mergea cu 30 251.gif . Si cum in Mintia e o linie dreapta de 2 km, unde singurele constructii sunt fabricile de curent si caldura, gandindu-ma ca o sa dureze 5 minute sa traversez zona industriala a unui sat, n-am mai rezistat... M-am asigurat, am semnalizat, am depasit si am continuat sa ma deplasez cu 50. Numa' ca politaii au considerat ca am facut manevra pe zona de depasire interzisa. Din pacate, nu m-am certat cu ei, pe principiul "stiu c*****e unde sa se posteze". O saptamana mai tarziu, am trecut tot pe acolo, si am vazut ca zona de depasire interzisa incepea de-abia dupa ce ma repliasem. Teapa, o luna pieton.

QUOTE(YRX @ 4 May 2010, 09:55)
Devii un dop in circulatie cand mergi sub viteza legala, sau hai sa zicem normala, pe sectorul ala de drum.
*

Si ce zicea corbex in citatu' de mai sus?

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
acordeon
post 4 May 2010, 10:57
Post #42

Membru

QUOTE(mau77mau @ 3 May 2010, 17:49)
am venit pe autostrada spre mare foarte frumos tot cu 150
*

Pai din cate stiu eu limita max admisa ste 130....ce v-as impusca eu pe astia de se dau vitezomani...mergeti fratilor normal ca tot acolo ajungeti (sau poate nu - la stirile de la ora 5)

--------------------
dacia / dacia logan / logan face lift laureate 1,4 rosu passion 2004
+
argon
post 4 May 2010, 11:01
Post #43

Mesaj semiautomat

daca altii si-au permis mai mult decat Logan 1.4, nu trebuie sa fii asa incisiv cu ei. Inteleg inconstienta, trebuie combatuta, totusi nu toti sunt asa, dar unii prea exagerati.

--------------------
+
einstein1984
post 4 May 2010, 11:24
Post #44

fan Dacia

Eu unul m-am saturat sa tot aud:
"am luat amenda de viteza dar nu e corect pentru ca (alegeti varianta):
-nu am autostrada, tre sa ajung si eu cumva caasa si de aia mergeam cu 100 prin localitate
-am masina cu frane bune, de la 150 opresc mai bine decat tiru la 90
-depaseam pe unu care mergea incet si s-a intamplat sa fiu in localitate pe line continua in dreptul scolii unde era limitare la 30 km/h"
Ai comis contraventia? Fii barbat, plateste si nu te mai lamenta pe forum cautand sa contesti o amenda binemeritata.
O platesti, stai pe bara si data viitoare daca nu ai invatat nimic faci la fel. Scapi si de "lupii mralisti de pe forum".

This post has been edited by einstein1984: 4 May 2010, 11:24

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit - negru pe alb masina
User is online!Galerie FotoPM
+
BZN
post 4 May 2010, 11:27
Post #45

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Absolut corect. As mai adauga faptul ca te poti consola cu gandul ca de alte multe ori ai scapat de bratul politistului/legii. biggrin.gif

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 - AGXXMAV / AGXXVAB .
+
PaulT
post 4 May 2010, 13:36
Post #46

Membru autentic

QUOTE(ionutctn @ 3 May 2010, 16:16)
@driverX
Eu am mers prin vestul Europei suficient cu masina. Nu stiu cati din astia care acuza crime au fost pe afara sa vada cum se poate merge si cu viteza si fara a deranja pe nimeni. Cum se merge in coloana cu viteza, cum merge toata coloana cu viteza. La noi se face scandal si cam atat.
*

Si eu am condus prin toata Europa(inclusiv UK) si singura viteza cu care se mergea in coloana era cel mult cea legala+10.... Ce frumos se "alerga"in coloana in Austria cu 95km/h in afara localitatilor pe niste drumuri care daca erau in Ro nu ai fi avut loc nici cu 130km/h.. Si erau in coloana Mercedesuri, BMW, Audi...In afara de autobahn-uri in Germania(in zonele fara limita) nu am vazut sa se alerge... Si inca un lucru am vazut acolo.. singurele flashuri le dadeau masini cu nr de RO. La fel, doar masini cu nr de RO aveau comportament agresiv de genul lipit de bara celui din fata pentru a-l intimida si a ii face loc mai repede... Asa ca exemplul asta cu vestul EU nu e tocmai nimerit aici.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic - B-00-xxx 2006 Laureate/1973/2008
+
mau77mau
post 4 May 2010, 13:44
Post #47

Membru incepator

QUOTE(einstein1984 @ 4 May 2010, 12:24)
Eu unul m-am saturat sa tot aud:
"am luat amenda de viteza dar nu e corect pentru ca (alegeti varianta):
  -nu am autostrada, tre sa ajung si eu cumva caasa si de aia mergeam cu 100 prin localitate
  -am masina cu frane bune, de la 150 opresc mai bine decat tiru la 90
   -depaseam pe unu care mergea incet si s-a intamplat sa fiu in localitate pe line continua in dreptul scolii unde era limitare la 30 km/h"
   Ai comis contraventia? Fii barbat, plateste si nu te mai lamenta pe forum cautand sa contesti o amenda binemeritata.
  O platesti, stai pe bara si data viitoare daca nu ai invatat nimic faci la fel. Scapi si de "lupii mralisti de pe forum".
*

ai dreptate ... si pe mine ma enerveaza uneori ca imi gasesc scuze pentru greseli evidente ... aici insa era o explicatie mai generala ... imi asum vina in totalitate ... spuneam cum ar fi fost ok sa avem autostrazi pentru a tempera vitezomani ca mine

ca idee sunt si organizator al unei competitii de motociclism viteza ... pe circuite doar din strainatate pentru ca la noi in tara nu exista ... si am observat statistic o reducere fantastica a vitezelor de deplasare pe drumurile publice a tuturor celor care ajung sa mearga la curse pe circuite profesioniste

ideea era ... pentru teribilisti si vitezomani existenta circuitelor reduce mult riscul accidentelor auto pe drumurile publice ... iar autostrazile reduc riscul accidentelor pentru cei care vor doar sa se deplaseze de la A la B intr-un timp rezonabil ... chiar urasc ambuteiajele si aglomeratia infernala din ultima perioada prezenta in mai toata tara. Avand autostrada poti avea o viteza de croaziera ok pentru masina si capacitatile tale si un timp rezonabil de deplasare.

PS - revin imi asum vina, nu caut scuze ... si o sa imi asum in limitele legii faptele comise ... pur si simplu incercam sa aflu posibilitatile mele legale. De ce daca legea imi permite sa obtin carnetul in functie de cat ma zbat intre 30 si 120 de zile (90+30 daca nu sustii examenul de redobandire) ... de ce sa nu o fac si sa incerc sa aflu cu ajutorul vostru orice informatie folositoare ? Inclusiv referitor la o posibila contestatie. Nu am mai dat unele detalii picante pentru ca nu stiu cat de credibile sunt: in timp ce mi se scria procesul-verbal prin statie politistul a cerut un carnetel nou de dovezi de circulatie ... si am auzit o discutie intre alti 2 colegi de ai lui. Cel de pe masina de radar mobila intreaba "6 puncte ...(urmeaza apoi un numar de automobil)" ... raspunsul primit este : "doar pentru retinere de permis oprim"

risc sa va mentionez ceva care poate o sa va supere ... unele prejudecati vin si din necunoastere ... nu exagerez cu nimic cand va spun ca la 100 km/h cu loganul meu 1,4 sunt in mai mare risc de accident decat cu golful 6 2.0 tdi la 150km/h (si am avut si dacie normala si supernova si am mers ci cu mult mai multe motociclete cu rapoarte de putere potrivite mai mult pentru circuit) ... si poate la fel nu inteleg nici eu unele "atitudini" ale celor care au avut "norocul" sa poata conduce un M3. Sau cel putin incerc sa nu judec prin prisma frustarii mele ... nu pot insa sa nu recunosc ca am judecat critic prestatia lui Irinel Columbeanu vs Monica ... 100% din invidie probabil biggrin.gif

This post has been edited by mau77mau: 4 May 2010, 13:53

--------------------
dacia logan - b75mac 2005/1,4
+
driverx
post 4 May 2010, 13:49
Post #48

QUOTE(PaulT @ 4 May 2010, 13:36)
Si eu am condus prin toata Europa(inclusiv UK) si singura viteza cu care se mergea in coloana era cel mult cea legala+10.... Ce frumos se "alerga"in coloana in Austria cu 95km/h in afara localitatilor pe niste drumuri care daca erau in Ro nu ai fi avut loc nici cu 130km/h.. Si erau in coloana Mercedesuri, BMW, Audi...In afara de autobahn-uri in Germania(in zonele fara limita) nu am vazut sa se alerge... ...
*

Da ma. Fix asta am vazut si eu. N-am ajuns chiar pana in UK, dar culmea, asta am vazut si eu. Dar unii de pe aici, cu cultura vitezei incearca sa ne convinga ca treburile ar sta altfel. Repet, nu mi-a venit sa cred cum toata turma Paris-Dakar mergea cu fix 50 in sate. Nici macar de aia +10km/h nu se foloseau. Si NU cred ca ii oprea Politia romana care nu era in stare nici macar sa organizeze lumea din sat, desi au fost insarcinati sa stea in puncte cheie in fiecare sat.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
mau77mau
post 4 May 2010, 14:00
Post #49

Membru incepator

QUOTE(driverx @ 4 May 2010, 14:49)
Da ma. Fix asta am vazut si eu. N-am ajuns chiar pana in UK, dar culmea, asta am vazut si eu. Dar unii de pe aici, cu cultura vitezei incearca sa ne convinga ca treburile ar sta altfel. Repet, nu mi-a venit sa cred cum toata turma Paris-Dakar mergea cu fix 50 in sate. Nici macar de aia +10km/h nu se foloseau. Si NU cred ca ii oprea Politia romana care nu era in stare nici macar sa organizeze lumea din sat, desi au fost insarcinati sa stea in puncte cheie in fiecare sat.
*

nu se alearga pentru ca vitezomanii au circuite unde se pot da cum si cand vor ei in conditii de siguranta si legalitate
nu se alearga pentru ca sunt suficiente autostrazi astfel incat sa ti se asigure o deplasare in timpi rezonabili intre A si B
acum 1 luna veneam din Irlanda si erau drumuri europene (nu autostrazi) care aveau pe zone virajate limitari de viteza de 90 km/h in zone unde la noi ar fi fost de 40 km/h ... trebuia sa accelerez peste limita mea de siguranta sa intru in viteza maxima recomandata.

PS - la noi pe timp de criza salariile politiei au legatura directa cu norma de amenzi... si unele semne de circulatie se pun doar cu scopul clar de a avea un motiv de parcare a unui politist in tufis

--------------------
dacia logan - b75mac 2005/1,4
+
Muttley
post 4 May 2010, 14:06
Post #50

From: -

N-am citit tot topicul, dar referitor la intrebarea din primul post: eu mi-am luat-o (imi permit sa apreciez) mult mai urat, am un topic p-undeva.
Adica 101 la ora in localitate, permisul suspendat 3 luni care s-au transformat in 4 luni, pe motiv de nepredare.

Detaliez episodul meu ca sa intelegi ca, cel mai probabil, n-ai nicio sansa sa scapi:
- vestitul sat de 200m liniari Cotorca, dotat cu radar fix;
- 2 benzi pe sens;
- ora 4 dimineata, deci pustietate deplina;
- PV ajuns acasa dupa 6 (SASE!!!) luni, moment la care nu ma aflam in tara, deci imposibilitatea predarii permisului.

Am dat telefoane la politie, am tinut legatura prin mail cu reprezentanta politiei, am trimis-o pe mama sa-mi plateasca amenda, le-am explicat cum m-a dus capul ca era 4 dimineata si singura diferenta intre camp si acel pseudo-sat erau placutele cu inceput si sfarsit de localitate. Pareau ca vor fi intelegatori, da' de unde - suspendare permis 4 luni de la data primirii PV.
Deci parerea mea ar fi ca nu faci decat sa te chinui. Te-au prins, aia e.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
vijelie
post 4 May 2010, 14:08
Post #51

membru violet

Io-s curios cate localitati gen Cotorca traverseaza occidentalii pe drumurile EUROPENE din tarile lor.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Muttley
post 4 May 2010, 14:11
Post #52

From: -

QUOTE(vijelie @ 4 May 2010, 14:08)
Io-s curios cate localitati gen Cotorca traverseaza occidentalii pe drumurile EUROPENE din tarile lor.
*

Raspuns de care sunt absolut sigur: ZERO!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
driverx
post 4 May 2010, 14:15
Post #53

QUOTE(mau77mau @ 4 May 2010, 14:00)
....
PS - la noi pe timp de criza salariile politiei au legatura directa cu norma de amenzi... si unele semne de circulatie se pun doar cu scopul clar de a avea un motiv de parcare a unui politist in tufis
*

Du-te in Bulgaria. Sa vezi acolo limite. Si totusi...n-am luat nici o amenda pana acum. Da' e drept ca imi ia cam cu o ora mai mult sa traversez bulgaria, decat la astia cu cultura vitezei. Da' merg in concediu. Nu stiu unde se grabesc astia...

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
bucatzel
post 4 May 2010, 15:01
Post #54

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Poi cand te-o vazut ce relantiu ai, li s-o fi facut mila de tine biggrin.gif

@mau77mau.

Am avut si eu permisul suspendat 90 de zile, pentru neacordare prioritate. (ocolesc povestea, ca iar ma 'nervez). As fi putut da examen sa-mi recuperez permisul dupa 30 de zile, dar n-avea rost, ca ii lasasem lu' taica-miu masina la reparat, si n-avea timp sa se ocupe de ea.

Daca tin bine minte, singurul risc pe care il ai, este daca dai examenul ala minune si il pici. Atunci te incalti cu 90+30. Daca nu dai examen, iti primesti permisul peste 90 de zile.

@restu'...

Degeaba va luati cu morala de unu' care sare calul la volan. Ca sunt putini pe forumul asta care sa n-o fi calcat-o macar din cand in cand. Si daca zice vreunul, nu-l cred.
Problema majora e cand si unde o face fiecare...

Si macar atat trebuie sa recunosc la politai... stau acolo unde stiu ca o sa aiba "clienti"

Si daca vreti sa-l temperati pe vreunul, prezentati-i poze scarboase cu creieri intinsi pe asfalt, eeerbeguri rosii, capul la 5 metri de trup, si cum arata parnaia, pentru cazul in care vreti sa-i explicati cum arata viata dupa ce paleste un pieton.
Dupa care sa explice cu ce-i el mai special de n-o sa i se intample lui asa ceva.

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
slider2
post 4 May 2010, 15:19
Post #55

doar membru si atat

poate o sa dati cu pietre in mine, poate o sa ma injurati, poate o sa ma considerati prost sau cum vreti voi, dar eu nu-l blamez pe intiator. de ce?? pentru ca si eu merg mai tare. adica in afara localitatii merg undeva la 120-130km/h... in localitate cam 70km/h. tocmai ce mi-am luat o amenda de curand. am fost prins cu 85km/h intr-o zona de 70km/h, in localitatea puchenii mari, adica pe dn1. peste aceste viteze sunt de acord ca este periculos, exceptand autostrada, unde 150-160km/h ar trebui sa fie limita maxima admisa. bineinteles unde si cand se poate. ca sunt trasee pe care merg sub viteza legala pentru ca asa ma simt eu in siguranta.
am fost si eu la mare pe ambele trasee, si pana sa se faca autostrada, si erau suficiente portiuni unde puteai merge fara probleme cu o viteza de 120km/h.
ca unul e bou si habar n-are sa faca o depasire, habar n-are sa retrogradeze, sta ca tampitul in curul aluia din fata lui, asta este altceva. cele mai multe accidente din cauza asta se intampla...
legat de cum se merge pe afara, stiu doar din ce imi povestesc cunoscutii, si din ceea ce citesc pe forum, n-am avut ocazia sa conduc, dar un lucru stiu sigur, acolo nu iti ia 2h sa parcurgi 80km pe un drum european pana intr-o localitate de provincie, plecand din capitala si respectand viteza legala...
daca aveam autostrazi ca lumea, si drumuri care sa nu treaca prin fiecare satulet cat de mic, eram de acord sa merg mai incet. dar cand vad ca ies din cornetu, deci legal pot sa merg cu 100km/h, plus marja de eroare, si in 10m intru in localitatea buda, care este constiuita din 3 case si un magazin, intinse pe 100m cel mult, ma apuca toate alea...
de asemenea ne laudam ca avem o tara frumoasa si multe obiective turistice... pai cand pana la mare trebuie sa trec prin o gramada de localitati degeaba, logic ca ma apuc toate alea si vreau sa ajung mai devreme...
ca sa intelegi si mai exact ce vreau sa zic, va dau un exemplu. unchiul meu locuieste in italia, foarte aproape de roma. o data la 2 ani vine in romanica, folosindu-se de autoturismul din dotare. drumul pana acasa ii ia 2 zile: o zi din italia pana la granita cu romanica, si o zi de la granita pana la bucuresti... eu nu-l invinovatesc cu nimic, daca in romanica il prinde radarul...

This post has been edited by slider2: 4 May 2010, 15:20

--------------------
symboala neagra 2008
+
danutsb
post 4 May 2010, 15:31
Post #56

Membru autentic

Cunosc persoane din Germania, care cand vin la noi si inchiriaza masini o fac obligatoriu cu full insurance, pentru ca, spun ei, aici se conduce foarte brutal, de parca am fi toti intr-o competite.
Oricum, admirabil faptul ca initiatorul a recunoscut greseala iar aceasta, sper eu, nu se va repeta.
Totusi pe drumurile noastre sunt masini care pot mult mai mult decat drumurile, iar limitarile legale, proaste sau nu, au rolul lor.

This post has been edited by danutsb: 4 May 2010, 15:33

--------------------
Wir leben Autos
+
PaulT
post 4 May 2010, 15:34
Post #57

Membru autentic

Danut-- Masinile pot peste tot in lume mai mult decat pot drumurile(exceptie D cu autobahn-ul)
Slider - Tu vorbesti de 120-130 pe ceas in zona de 100 real. Aici era vorba de circa 160 pe ceas in zona de 100...

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic - B-00-xxx 2006 Laureate/1973/2008
+
argon
post 4 May 2010, 15:35
Post #58

Mesaj semiautomat

QUOTE(slider2 @ 4 May 2010, 15:19)
poate o sa dati cu pietre in mine, poate o sa ma injurati, poate o sa ma considerati prost sau cum vreti voi, dar eu nu-l blamez pe intiator.
*

da ce-i acia, chestionar cine-l blameaza si cine nu? pana acum am vazut numai offtopic, unul n'ar raspunde la obectul topicului!

in caz ca v-a scapat printre atatea blamari
QUOTE(mau77mau @ 3 May 2010, 09:32)

Intrebarile mele pentru cei care au trecut prin situatie similara:

- daca indeplinesc conditiile prevazute in lege pentru reducerea pedepsei si iau testul, avand in vedere cazul meu ... ma pot astepta la o reducere de la 90 la numai 30 de zile ?
- daca fac contestatie avand in vedere diferenta mica de viteza pana la limita de luare de permis vs eroarea de inregistrare a radarului am sanse in prezent sa castig un astfel de proces ?
- daca pierd procesul mai pot da ulterior hotararii judecatoresti examenul de redobandire pentru reducere pedeapasa de la 90 la 30 de zile ?

*

--------------------
+
slider2
post 4 May 2010, 15:38
Post #59

doar membru si atat

QUOTE(PaulT @ 4 May 2010, 15:34)
Slider -  Tu vorbesti de 120-130 pe ceas in zona de 100 real. Aici era vorba de circa 160 pe ceas in zona de 100...
*

da sunt de acord, dar daca citesti ce s-a scris in topicul asta, vei vedea persoane care ar dori ca cei care depasesc viteza maxima admisa si cu 10km/h, sa nu mai aiba ce cauta pe sosele...

--------------------
symboala neagra 2008
+
danutsb
post 4 May 2010, 15:47
Post #60

Membru autentic

QUOTE(PaulT @ 4 May 2010, 15:34)
Danut-- Masinile pot peste tot in lume mai mult decat pot drumurile(exceptie D cu autobahn-ul)
*

Asa e .... ce-as vrea un autobahn la noi smile.gif ...pana atunci nu o sa-mi cumpar Audi RS biggrin.gif

--------------------
Wir leben Autos
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 07:17
Forum Renault