Jurnal de bord Renault Fluence, Renault Fluence
![]() ![]() |
Jurnal de bord Renault Fluence, Renault Fluence
tatimeu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|||
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 20 May 2010, 08:49) Bine, n-am mentionat ca optional. Oricum "toate" era folosit mai mult generic. Detaliile astea.. ![]() @tatimeu - n-am inteles nimic din explicatia ta cu senzorul de lumina, oricum nu vorbeam de nici un senzor. Nu conteaza ca tu distingi o forma patratoasa, rotunda sau de care o fi ea, chestia e ca vezi lumina si iti dai seama mai bine de distanta. Ca o paranteza, pana si taica-meu care are permis de 20 si ceva de ani spune ca e buna chestia asta. Si nici n-am mai auzit pe nimeni in afara de tine sa spuna ca e aiurea. Ca sa nu fiu total off-topic: Posesorii de M2, daca n-ati avea masina acum, v-ati lua Fluence Privilege la 10k? This post has been edited by marshall_balance: 20 May 2010, 09:00 |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pai uite ca si eu am tot cam de 20 ani permis de conducere, nu am zgariat nici o masina in acesti ani si nu consider ca ajuta la ceva becurile aprinse pe timp de zi. Daca un corp cu un volum si o anumita forma este mult mai vizibil decat doua beculete eu nu pricep cum acele doua beculete te ajuta sa apreciezi mai bine distanta. Chestia cu senzorul de lumina am spus-o tocmai pentru a argumenta faptul ca fiind mai putin sensibil( zic eu) decat organul folosit pentru a distinge imagini, forme, culor de catre om, iar acest senzor declanseaza luminile doar in anumite conditii, logic este ca becurile, pe timp de zi, soare cand bate din spate cu atat mai putin distingi becurile, nu ajuta in trafic absolut cu nimic. Dar noi am scris destul pe jurnalul oamenilor cu Fluence si cred ca e cazul sa ii lasam pe ei sa ne mai delecteze cu noi evenimente petrecute la bordul masini, cu multumirile sau nemultumirile legate de aceasta masina.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Salut,
Pentru cine uita sa activeze din maneta functia Follow me home exista posibilitatea activarii acesteia din butonul dedicat pe cartela. Tot din cartela poti sa aprinzi farurile cand te intorci la masina astfel vazand pe unde calci... |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Dupa ce opresti motorul tragi de maneta din stanga spre tine. O tragere = 30 sec, douo = 1 min si tot asa pana la 4 = 2 min. Apare si pe display-ul de pe bord cum incepe sa descreasca perioada in sec. Cat despre cartela ai butonul aferent pe care apesi si se aprin farurile.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vasile82 |
![]()
|
Al patru-lea buton. Aceasta functie apare de la Dynamique in sus. Stai sa caut o poza cu cartela. astazi am venit la serviciu cu masina din semnatura.
Gata, am gasit o poza. Este butonul cu "soarele" This post has been edited by vasile82: 21 May 2010, 10:30 Attached thumbnail(s) tehnologie_a.jpg ( Size: 6.4k ) Number of downloads: 2104 |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Hack |
![]()
|
Sa inteleg ca la Fluence se pot aprinde farurile din telecomanda?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca nici un posesor nu a citit manualul....
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sincer, nu stiu sigur daca telecomanda de mai sus apartine Fluence-ului.
Poate ne confirma/infirma cei care detin asa ceva. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Hack |
![]()
|
Arata ca aia de Laguna 3...
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Are fluiensu asa ceva? telecomanda de genul?
![]() Urmeaza intrebari de genul : Daca nu am cotiera , o pot activa din uch? ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Hack |
![]()
|
vasile82 ai legatura
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
tatimeu |
![]()
|
masinuta mea are exact acea cartela. Am folosit soarele doar de doua ori caci nu am avut nevoie. Deci se poate si la reno? se poate si la reno.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Hack |
![]()
|
Multumiri pentru lamuriri
![]() This post has been edited by Hack: 21 May 2010, 10:53 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
vasile82 |
![]()
|
Exact asa arata telecomanda - dupa cum am spus de la Dynamique in sus. Mai are si afisarea nivelului de ulei, xenoane cu spalator de faruri, incalzire in scaune, esp... Dar deja incep sa ma laud asa ca ma opresc.
21 May 2010, 10:56: QUOTE(tatimeu @ 21 May 2010, 10:51) masinuta mea are exact acea cartela. Am folosit soarele doar de doua ori caci nu am avut nevoie. Deci se poate si la reno? se poate si la reno. Pai parca ne-am lamurit ca aici nu vorbim de renault ci de fluence. Renault sunt Laguna, Megane etc This post has been edited by vasile82: 21 May 2010, 10:56 |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
tatimeu |
![]()
|
nu vreau sa poluez topicul dar am si eu o intrebare si anume la megane II se poat bloca usile apasand pe manerele de deschidere exterioare? ceva de genu acestui tumburus?
buton_megane.JPG ( Size: 765.08k ) Number of downloads: 2386 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Hack |
![]()
|
Doar la cele care au optinea "Maini libere
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
tatimeu |
![]()
|
multam
voi posesori de Fluence aveti asa ceva? De la dynamique in sus? Uite ca asa mai gasim cu timpul si unele deosebiri si pe langa multele asemanari. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
vasile82 |
![]()
|
Este ca si dotare standard. Lumea se va lamuri usor usor cum sta treaba.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca deja sa lamurit lumea. este un low cost fata de meganul 3.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu nu m-am lamurit, nu mi se pare asa low cost, cu toate ca n-are nume de "lux privilege" ca si la meganu' lu' colegu'
![]() Mai scrie ce si cum , ma bate si pe mine gandu' sa ma bag la o rabla prin toamna daca mai raman tichete.. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
zlota |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 3 May 10 ![]() |
Va salut dragi prieteni si colegi.
Am reusit sa fac cu masina mea 5200 km si stupoare am zgomote pe fata !!!!!!!!!!! Ha , trebuie sa se bucure si cineva. Hai sa va povestesc cele intamplate : trezit de dimineata mers le service Serus ( Bdl. Timisoara), am asteptat sa ma bage cineva in seama , predat masina cu tot cu zgomote . Am iesit cu doi domni in proba sa le prezint zgomotele , in cele din urma dupa circa 20 de minute au inteles zgomotele de care eu ma plangeam. Ei si de aici incepe distractia. Eu le spuneam ca se aude un zgomot metalic la trecerea peste denivelari mici in zona rotilor fata ei nu se aude din usa , eu ca se aude de la roti ei ca se aude de la usa stg fata si tot asa cam 10 minute ( am uit sa le spun ca intamplator "am muncit in service 13 ani si cam stiu ce se aude pe fata" ). Am fost reprogramat in alta zi cu ideea de remediere zgomote in usa stg fata . Am revenit la programare si am lasat masina de dimineta la service , cu dorinta expresa de a nu se umbla la usa deoarece nu este de acolo zgomotul, dar ce ziceti voi nu asta ei nu pot face si imi umbla la usa . Ma suna un domn din service si imi spune ca masina este gata ( ma suna pe la ora 12, eu am lasat masina la ora 9 in service), ma duc la service pe la ora 14 si ies cu dl. in proba , stupoare zgomotul nu se remediase , il intreb ce au facut la masina si dumnealui imi spune ca nu are rost sa discutam daca nu a disparut zgomotul. Mai vin inca doi baieti , un tinichigiu si un mecanic si ies si cu ei in probe . La inceput "domne nu auzim zgomotul , nu se aude cu geamul ridicat , este ceva normal etc", numai sa nu caute prea mult dupa ce le atrag atentia ca si eu sunt de meserie , mai tata au schimbat foaia " hai sa mai cautam sa mai vedem". Au strans si au restrans tot trenul fata eu le spun ca se aude in zona rotii ei nu ca se aude la un scut , eu la roti ei la scut si asa ne plimbam cu masina cam 3 ore sus pe elevator jos in probe si tot asa 3 ore ( deja eram in service de la ora 14 ) in final au buna vointa sa asculte si parerea mea si gasesc zgomotele PLACUTELE DE FRANA , au facut joc in culisanta de etrier. Cum se remediaza am intrebat raspuns simplu prin inlocuire dar sa vedem daca se poate repara ??????????? POFTIM daca se poate repara???? adica mergi matale ca vedem noi iti dam cu putina vaselina pe placute luam din zgomot si daca mai apare vin si vedem atunci . Eu sunt nedumerit , ma nene daca acum face zgomot hai sa vedem cum facem sa remediem nu sa chem clientul de 3 ori in service. Asa ca am ramas cu zgomotul , DAR mai am si altele noi dupa cum urmeaza : usa stg spate sgariata in service si mai nou am si un zgomot deranjant in usa stg fata in zona geamului , unde eu am dorit sa nu umble. Deci fratilor aveti mare grija unde va duceti . Azi am fost sunat de catre seful de service sa vin cu masina sa vedem ce putem face sa remediem zgomotele si ce am facut si noi in plus la masina dvs. Nu ma supara atitudinea de plictis in service ci faptul ca au cautat sa ma " prosteasca in fata" , daca eram un simplu client care nu stiam nimic despre masini ?????? In fine am ridicat masina in acea zi din service la ora 19 ( fratilor am sta in atelier 5 ore ) sunt curios sa vad ce se mai intampla si data viitoare cand voi ajunge acolo oricum va mai povestesc. ![]() ![]() Cu stima pentru voi. |
--------------------
Renault
Fluence
2010/ 16v / Privilege
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Bine ca problema e de la placute sau de la etrieri. Ori au ele marime anormala din fabrica, ori etrierii. Daca sunt placutele probabil o sa se scoata sa zica ca sunt consumabile. Sa te uiti in carnetul de garantie, ca totusi uzurile premature ar trebui sa fie acoperite(ex.: disc ambreiaj pana in 30.000km)
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am avut probleme la gropi ca suna ceva din zona rotii si era din cauza placutelor de frana ce se pare ca erau putin mai mici si jucau in locasul lor.
This post has been edited by bogdan_dsn: 3 Jun 2010, 07:27 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.972 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am avut un accident, un Mercedes brabus a intrat in mine in roata stanga fata infundand usor aripa si zgariind bara fata, el infundat de la usa din fata pana in spate, mi se pare ca a rezistat bine fluence la ce impact aq fost. In rest am deschis dosar la casco, dar nu am PV-ul ca baietashu de bani gata nu a avut chef sa vina la politie. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Noutati?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 08:19 |