Asigurare RCA la schimbarea proprietarului, Asigurare RCA la schimbarea proprietarului
![]() ![]() ![]() |
Asigurare RCA la schimbarea proprietarului, Asigurare RCA la schimbarea proprietarului
vead |
![]()
|
||
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Cand inmatriculezi masina trebuie RCA pe numele noului proprietar. Se pot recupera banii de pe polita veche proportional cu perioada nefolosita.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Da.....dar eu nu cred ca mai pot sa recuperez nici banii de pe polita de 6 luni , pentru ca am platit-o pe numele fostului proprietar......
|
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Polita pe numele vechilui proprietar nu e valabila la politie , trebuie sa faci pe numele tau , bani de pe polita ce ai platito tu pe numele vechiului proprietar ai poate recupera el cu contractul de vanzare-cumparare al masinii mergand la asigurator si apoi sa tii dea tie .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Daca tin bine minte, la inmatriculare iti trebuie polita RCA pe minim 6 luni, deci...nu prea ai ce face cu polita existenta.
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare
cum se procedeaza cand ti se transfera masina din leasing? eu am platit rca pe 6 luni cu proprietar firma de leasing si acum trebuie sa inchid leasingul. eu cum imi recuperez bani de la ei pt 4 luni de neutilizare? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
csi la trecerea de pe leasing trebuie sa faci alt RCA.. noroc ca si atunci poi sa recuperezi restul de bani prin imputernicire de la leasing.
bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:55 |