Semnalizare, defectiune?
![]() ![]() ![]() |
Semnalizare, defectiune?
ramtbb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Confort
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
"Dezactiva"... ? Ce naiba sa dezactivezi. "Sistemul" asta este un plastic mic care este incorporat in volan parca. Eu l-am uns cu vaselina, ca tot asa facea figuri. Si tot cam la fel are hibe, in anumite pozitii nu se agata semnalul si trebuie sa misc un pic de volan. Daca vrei sa "dezactivezi sistemul" , pur si simplu tai motul asta de plastic. Dar nu recomand... pentru ca o sa trebuiasca sa stai mereu sa il pui la loc dupa ce efectuezi virajul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Da se poate foarte simplu eu l-am dezactivat daca ii poti spune asa!
Mi-am schimbat volanul, si o sa iti fac poze deseara!! Presupun ca ai rabdare! Daca nu uite cum se face: Desfaci volanul tau cu o cheie de 22 tubulara cel mai bine cheie care se poate cumpara de la orice magazin de piese auto de desfacut roti, cea cruce, una dintre chei se potriveste. cu motorul oprit si volanul blocat desfaci volanul dupa care este o bucata de plastic dedesupt care are o maneta micuta care face chestia asta, pe care tragi de ea si iese. Si cam asta este, deseara pot sa iti fac poze sa vezi! 22 Sep 2009, 12:59: Maskatu eu dau inapoi semnalizare si nu e asa de rau si nici greu!!! This post has been edited by mihaicuc2000: 22 Sep 2009, 11:59 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
ramtbb |
![]()
|
Multumesc, pare simplu. Astept si poze
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Confort
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
phai pai si eu ..asa astept sa vina cineva cu o solutie...ca si pe mine ma dispera sistemul..parca-s handicapat in intersectie ..cu o mana tin fortat de maneta si cu una de volan..
![]() |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
prician90 ti-am zis solutia care am facut-o eu este ca am schimbat volanul, insa si daca nu il schimbi se poate!!!
daca vrei poate ne vedem deseara si iti luam dispozitivul jos!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
gata azi am rezolvat . ce bine i ...si nu i asa greu sa dai inapoi semnalizarea
PS: mihaicuc mersi de explicatii.. ( imi era groaza sa nu sara cv arculete de pe acolo da nu asarit) OFF.topic: frumoasa masina .. ![]() This post has been edited by pician90: 22 Sep 2009, 18:43 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
Multumesc le fel si cu placere, din pacate nu am avut net aseara acasa ca am uitata sa il platesc si mi l-au suspendat
![]() Acum pun zi pozele pentru cei care sunt interesati sa vada cum arata volanul si ce trebuie scos de acolo pentru a nu mai avea dispozitivul de decuplare a semnalizarii!!! This post has been edited by mihaicuc2000: 23 Sep 2009, 08:31 Attached thumbnail(s) DSC01089.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 334 DSC01090.JPG ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 375 DSC01091.JPG ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 373 DSC01092.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 365 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(mihaicuc2000 @ 22 Sep 2009, 12:59) Normal ca nu este dar dupa cum am spus. Se unge cu vaselina, si se centreaza volanul cat de bine se poate. In felul asta se agata usor si se decupleaza la fel de usor semnalizarea. Din fabrica nu este unsa cu nimic si se freaca plasticul ala aiurea, de aceea nu are nici o alunecare si nu se agata cum trebuie si nici nu sare corect. Incercati inainte cu vaselina, apoi daca tot nu va place, demontati de tot plasticul. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
e nasol fara decuplare la revenire, poate nu sta semnalizarea din cauza ca nu sta fix plasticul ala de sub volan sau nu ai volanul drept cand mergi drept,
la drum drept volanul e drept sau e inclinat ??? eu am dat volanul jos si am pun niste mastic in gaurilea alea 2 ca sa stea lipit ala in volan si acu merge perfect |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ramtbb |
![]()
|
Multumesc mult mihaicuc2000, am rezolvat.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Confort
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
cu placere!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Salutare scriu tot aici sa nu mai deschid inca un post.Deci pe langa problema cu semnalul care am vazut cum se remedieaza mai am o problema tot in zona la aceiasi maneta de semnalizare,claxon,faruri.Ea se manifeste in felul urmator.Dau de maneta sa aprind farurile pentru ca am obiceiul sa merg cu ele aprinse indiferent de loc mi se aprinde bordul dar nu se aprind si farurile si nici martorul din bord (pozitii am nu am lumina de drum) las maneta asa merg,merg,merg dupa care se aprinde martorul din bord si farurile.
Cred ca am fost inteles. Intrebare am blocul de lumini defect? Daca da nu-i problema il schimb sau Defectul este in alta parte? Multam. Ah si inca ceva se intampla uneori sa opresc farurile dar ele sa ramana aprinse bordul fiind stins lucru care a dus la moartea bateriei care oricum era veche.De obicei nu le uit aprinse pentru ca am o piuitoare care ma avertizeaza. This post has been edited by caphonne: 5 May 2010, 10:41 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
kykymarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 5 March 09 ![]() |
ori este blocul de lumini ori vre-o siguranta
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- b 26 gkp
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
QUOTE(kykymarius @ 5 May 2010, 11:45) Mama lor de sigurante ca le-am luat pe toate la rand dar le mai aiu odata nu-i problema e posibil sa se fi miscat una din ele pentru ca panoul ala nu este asa stralucit. Se schimba greu blocul de lumini ?Sa ma calicesc sau sa ma duc la service? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
sau ceva contact imperfect undeva, trebuie desfacut si vazut.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:09 |