Televiziune digitala de la Digi TV (RDS), Cat costa de fapt cel mai ieftin abonament?
![]() ![]() ![]() |
Televiziune digitala de la Digi TV (RDS), Cat costa de fapt cel mai ieftin abonament?
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
voi aveti toti humax-ul ala hd sau e vreo chestie care imi scapa de nu reusesc sa vad posturile hd?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Unii avem tv-uri full hd si cu alea vedem posturile hd (cele necodate inca utv hd si tvr hunedoara
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Conform site-ului oficial: "Aboneaza-te acum la pachetele digitale ale RCS & RDS si primesti gratuit 5 canale in format HD:"
Adica HD-urile "e" gratuite pentru toti care dau 10 lei pe luna pentru chiria STB-ului HD. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai am si eu TV-ul full HD si n-am reusit sa fac nici o miscare :-?... nu trebuie introdus cardul ala in TV cumva?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu conteaza daca e full HD sau nu, conteaza daca are tuner DVB-C "compatibil". Daca ai LG seria LH sau mai nou (la asta stiu pe de rost ce si cum: pui tara pe Suedia sau Finlanda sau "--" si full scan pe Cable).
Cardul nu se introduce direct in fanta din TV, acolo intra un CAM iar in acest CAM intra cardul. CAM-uri nu cred ca se vor distribui vreodata... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
rtBK |
![]()
|
am citit pe net pana la urma cum era cu CAM-urile... cam ciudat ca nu vor sa se foloseasca de ele, dar pe de alta parte am inteles ca pana si asta se "pirateaza"... I-am dat acum scan (fix LG LH am
![]() ![]() Mersi! This post has been edited by rtBK: 19 Jul 2010, 16:10 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da recievere si-a mai luat cineva? Nu de alta, dar ii tot sun de vreo saptamana si tot ma amana. Nu-mi trebuie neaparat, doar ca televizorul din bucatarie are selectorul de canale praf, vreo ora pierde receptia pe anumite canale. Si de reparat, sa fim seriosi, ii dublez valoarea daca-l plimb prin oras. Asa ca ma gandeam sa-i trantesc recieverul via SCART si cam atat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Jul 2010, 14:44) Să-mi bag picioarele, tot mai bine era cu Miki pe TVR. ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe net. Nu va faceti totusi iluzii, Miki o sa fie tot acolo.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Unde mai văd eu F1? pe tastatura ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
RTL
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Jul 2010, 15:13) cica nu ... http://formula1.automarket.ro/stiri/oficia...2011-31939.html |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
"CEA MAI BUNA STIRE PE ZIUA DE AZI (ma refer la cea cu MIKI)."
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca stii germana, se poate vedea si pe rtl, momentan nu este codata transmisia ca la italieni sau spanioli.
In alta ordine de idei, o intrebare pentru cei care deja si-au luat conservele HD: Merge sa le controlezi prin CEC? (din ce-am citit prin manualul de pe net, ar trebui) Pentru cine nu stie CEC (denumit Simplink la LG sau Anynet la Samsung) este un prortocol HDMI prin care poti controla dvd-ul, dth-ul etc. prin telecomanda televizorului, astfel incat sa nu te mai chinui cu 2 telecomenzi. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee daca au aparut si la noi tunere TV externe pe USB care sa stie DVB-C si HD?
ceva de genul asta dar mai ieftin? ![]() PS . Pe net am cautat si eu, dar nu am gasit nici un onlineshop serios. Ma refeream daca ati vazut prin magazine. This post has been edited by Ake: 19 Sep 2010, 22:49 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:50 |