Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Si ai devenit subit idolu devei?
19 May 2010, 10:36: QUOTE(DragosP @ 19 May 2010, 10:34) Lasă-ți un pic obsesiile și zi ce-ai vrut să zici conform cu exprimarea de mai sus, aia cu "în principal". Pai toata lumea crede ca bonurile alea au fost bagate ca un spor cum ar veni. Ca sa le strangem la ciorap si sa ne luam din bonurile de masa canapele, plasme, benzina, etc. Eu le tin acolo ptr ca imi asigura mancarea de la servici. S-a dat un bonus ptr MANCARE, elementul principal al supravieturii. This post has been edited by FLP: 19 May 2010, 09:36 |
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu vine nimeni la miting?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
DragosP, nu prea pricep ce nu intelegi....
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
Modul tău de a te exprima.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Me depaseste discutia asta, nu mai inteleg nimic. Tu de fapt esti un fel de protector ptr argon si cand se supara striga tati tati ?
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
Te-ai prins în sfârșit!
Nu, eu doar încercam să-ți arăt bârna. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Adica ai nasu mare ?
|
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici pe departe nu e un protector pentru mine, uneori chiar nu ma inghite, o fi doar un opozant al ideeilor tale stupide.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(FLP @ 19 May 2010, 09:30) Uite de aia se numesc bonuri de masa si de aia nu sunt impozitate. Ca sa mananci, ptr ca suntem saraci. Benzina e un lux. Ce e asa de greu de inteles ca suntem o natie saraca? Mai, eu nu pot sa spun ca as fi sarac, ar fi pacat de Dumnezeu! Dar daca tot le am prefer sa le folosesc decat sa le tin in sertar. La asta m-am referit. Cat despre impozitare afaik se vor impozita si ele asa ca... Mi s-a parut un pic cam ostentativa afirmatia ta ca le tii in sertar ca n-ai ce face cu ele, de asta am intervenit in discutie. This post has been edited by Garett: 19 May 2010, 09:45 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
FLP |
![]()
|
Le folosesc sa mananc la servici : kfc, mac, saorma de la genin, mizerii din astea. Din punctul meu de vedere imi fac rau. Da-i dracu de 150 de RON, chiar nu putem pricepe ca e criza? Sincer si la mine in firma de cand cu criza nu au mai crescut salariile. S-a preferat investitia in acapararea de alte companii concurente.
This post has been edited by FLP: 19 May 2010, 09:53 |
--------------------
.
.
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
imagini de la miting ????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(FLP @ 19 May 2010, 09:52) Pai asta-i cu totul altceva my friend! Din exprimarea ta reiesea ca nu le folosesti deloc, le tii in sertar si le oferi cu marinimie! ![]() @b76bgaarh: Mitingul e live pe Realitatea. 19 May 2010, 10:02: http://www.realitatea.net/mii-de-romani-in...rul_714276.html "basescu dictachiorul" ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Garett: 19 May 2010, 10:02 |
--------------------
No
Reno
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mda. Eu sunt de parere ca ar trebui sa-i fugarim din Guvern la fel cum l-am fugarit pe Ceausescu din CC.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Garett |
![]()
|
Crede cineva ca mitingul asta va avea vreun efect?
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Desigur! Ceva reumatism, crize de inimă, răgușeli și răceală cât cuprinde la mitingii.
Și bineînțeles, cel puțin câte un bon de masă mai puțin fiecăruia... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai daca nu ma asculta pe mine...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
Interesant, jandarmii par sa aiba faimoasele gentute cu masti de gaze pe umar, cred ca-s pregatiti de "evenimente"!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Jos Dictatorul!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se intampla ceva in Piata Victoriei? S-aude harmalaie mare si trec elicoptere pe sus...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se trage.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Intr-o tara de orbi, e normal.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 14:08 |