Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 19 May 2010, 13:36) La una din antelele pentru care lucrezi acoperit, un nene moderator il tragea la raspundere pe un sef de sindicat: "Domnu' x, vedeti sa nu va faceti de ris, sa va laudati ca veniti cu 60.000 si sa vedem in piata doar 20.000!". Chestia asta era in direct. Aproape ca-i spunea de-a dreptul ca ei au platit 60.000, apai cu atitia sa vina, ca-si cer banii-napoi ! Presupui tu ca pensionarii cu 3-400 pe care-i tot scoti in fata ar fi avut bani sa vina de la mama dracului la bucuresti, unde n-aveau ce minca, ce bea si unde se pisha? Sa le fi dat guvernul bani? ![]() Asa transpare originea si evolutia miscarilor sociale antibasesciene. Pune linga asta prezenta , cu o seara inainte, la acceasi antena, a sponsorului tau Voiculescu, si nu mai e mult pina la concluzia ca, aici basescu a nimerit-o: se punea de o lovitura de stat ! Mai adauga iesirile intempestive la rampa ale lui Iliescu. Daca asta-i democratia pe care o promovezi tu, ori nu prea stii cum te cheama, ori ai un caracter invers proportional cu stipendiul. Hai s-o luam pe rand: 1. Nu "lucrez" si nici nu ma prea pasioneaza antenele, Voiculescu & co, mai schimba placa, devii penibil 2. Lucrez "la privat" mult si pe bani destui, dar, ghinion, am parinti pensionari de care chiar imi pasa. Daca tie nu-ti pasa de ai tai e problema ta. 3. Daca tu esti multumit de rahatul asta portocaliu in care ne scaldam fie: a. esti platit de pdl - ok, atunci e de inteles b. esti fanatic - asta s-a cam vazut c. completeaza tu, dar pls nu ma lua cu competenta lui basescu sau boc Atat am avut de spus, nu consider ca merita deranjul de a intra intr-o polemica cu tine sau orice alt suporter fanatic al actualei puteri. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Nu mai exista o alta solutiae (colaps total)
![]() @Garett- ![]() ![]() This post has been edited by robyvol33: 19 May 2010, 13:50 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 19 May 2010, 14:47) 2. Lucrez "la privat" mult A lucra mult nu-i nici o lauda....poate fi mult si atat...nu inseamna si bine / eficient.....in general asta e apanajul pupincuristilor care vor sa iasa in evidenta in fata sefului...e cunoscuta procedura, ajuns inainte la birou, plecat in urma sefului, mail-uri la 10-11 seara ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Q.E.D. !
Atit ai putut sau ai vrut intelege! Am avut dreptate. Deci n-avem decit o solutie: sa pice basescu ca sa vina Voiculescu ! ![]() ![]() Sau Crin Antonescu ![]() ![]() ![]() Sau Micul Hitler ![]() ![]() ![]() Esti hazliu. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine-i bre micu Hitler?....poanta?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(OAP @ 19 May 2010, 13:54) A lucra mult nu-i nici o lauda....poate fi mult si atat...nu inseamna si bine / eficient.....in general asta e apanajul pupincuristilor care vor sa iasa in evidenta in fata sefului...e cunoscuta procedura, ajuns inainte la birou, plecat in urma sefului, mail-uri la 10-11 seara ![]() Get real! Poate asa e in domeniul in care lucrezi tu! A, si btw, sunt sef! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Bine ca romanul sa nascut vesel si poate face haz de necaz dar vorba taranului roman" scroafa-i moarta-n papusoi"
![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 19 May 2010, 14:56) Da. I-a pus acum 3 seri Iliescu un text in mina in care a batut cimpii cu Hitleri, exterminari, nazisti, cu trimiteri evidente spre basescu. Ziceai ca asisti la o sedinta muncitoreasca de infierare a burghezimii si chiaburimii in anii '50. Daca doar atit poate debita un sef de partid in anno domini 2010, atnci e cazul sa ne luam viza de Kalahari ! Si, daca-i pui mustata, chiar seamana. Iar in interiorul partidului, cu cei mai neinsemnati ca el, asa se si poarta. Ai lui o spun. This post has been edited by corbex: 19 May 2010, 14:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
@OAP:
Nu lucrez in vanzari, n-am targeturi. ![]() Hai s-o lasam balta, stiu ca vrei sa pari spiritual, sa zicem ca ai fi, happy? Sa traiesti bine! (acum sa nu zici ca te injur!) ![]() This post has been edited by Garett: 19 May 2010, 14:07 |
--------------------
No
Reno
|
|
OAP |
![]()
|
Merci
![]() ....deci ce mai e nou pe la antene? Edit 2: Cum topicul asta e facut asa la "hai sa ne contram pe ceva" am auzit de curand un banc bun da n-am voie la bancuri: "Cica suna la usa.........de 20 de cm.... ![]() This post has been edited by OAP: 19 May 2010, 14:11 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Duceti oile la autocare, cind terminati treceti pe la casierie
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
De 1 Mai au primit 30Ron/om prezent la meeting, acum cred ca-i mai mult
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
acu-i 22,50 lei/oaie
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
radeti voi radeti..da o sa va vad cand mult iubitu vostru si stimat conducator va mari tvaul si impozitul ala global...
ps si hilter a inceput cu evreii, dupa aiai cu tigani, cu homosexuali, cu catolici si la sf cu nemtiiiiii |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai da, nu-mi ajungea depresia mea proprie, mai vii si tu sa pui paie pe foc...
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Ceilalti nu vor mari TVA-ul? Isi vor vinde vilele, mosiile si padurile ca sa-i plateasca pe bugetari?
Muuult umor pe aici! cafenea, de ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care ceilalti?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Si bomboana de pe coliva
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 19 May 2010, 15:17) si hilter a inceput cu evreii, dupa aiai cu tigani, cu homosexuali, cu catolici si la sf cu nemtiiiiii sa-i phoota si Base pe toti astia, n-am nimic împotriva. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Isarescu a amenintat ca, daca nu se iau masuri, asa da drumul la tiparnita de se face maibahu 5 meleoane de ioro.
Voi nu mai tineti minte sau n-ati apucat vremea cind dimineata luai tigarile la un pret si seara la altul ! This post has been edited by corbex: 19 May 2010, 15:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Mai Garett, eu iti inteleg motivatia, dar tu esti suficient de batran (daca e adevarata data de nastere din prifil) sa stii (sa ITI AMINTESTI) de ce s-a facaut ultima revolutie in tara asta!
Te tot lamentezi ca nu iese lumea in strada, dar gandeste-te la "ATUNCI", si vei realiza de ce. "ACUM" nu seamana cu "ATUNCI". - ATUNCI era ceva nemaipomenit sa poti spune in gura mare, pentru prima oara in viata "JOS, NU MAI VREM". - ATUNCI exista speranta. Stiai sigur ca exista un regim represiv care e responsabil de situatia nasoala, si care ar trbui dat jos, pt. ca exista toate sansele sa gasesti ceva mai bun in loc. - ATUNCI exista saracie impusa. Oricat lucrai, tot nu aveai carne, oua, lapte, ulei, sa nu mai vorbim de autoturisme, televizoare, etc. Nu aveai dreptul sa traiesti bine. - ACUM nu e vorba de nicio dictatura, de nicio represiune. Poti striga ce vrei si cat vrei, poti munci unde vrei si face ce vrei cu banii, poti emigra daca nu vrei sa stai aici. - ACUM nu exista un regim represiv, exista doar o clasa politica murdara, corupta si incompetenta pe de-asupra. O clasa pe care noi am crescut-o in ultimii 20 de ani, cu oameni iesiti dintre noi. Daca pe Ilici, Nastase, Geoana, Base mai poti spune ca i-a crescut regimul trecut, ce scuza le gasesti la cei tineri, de la Udrea la Ponta? - ACUM viata e grea, trebuie muncit mult pt bunastare, dar asteptarile noastre au galopat in ritm mult mai alert decat performanta in munca. Azi vrem sa avem masini noi, televizoare cu plasma, concedii in strainatate, si ne-am imprumutat ca prostii pentru astea. La nivel personal (prin creditele pt. absolut tot) dar si la nivel national (prin credite externe care au finantat salarii si pensii, deci consum, in loc de investitii). Putem sa urlam cat vrem acum, e vremea platii, si vom plati. Anul trecut au inceput sa plateasca privatii, anul asta vine factura si la bugetari. Nu e cazul de nicio revolutie aici. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
da se lua masura sa se aprobe cu diminuarea de 25 % si 15 % prin asumarea raspunderi in parlament .
Cum am spus ce stiu astia tot aia fac daca tot romanul sta in casa , o sa iasa fiecare cand o sa se uite in buzunar si o sa bata vantul mai ales astia in bucuresti care o sa-i omoare intretinerea. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Markos |
![]()
|
un job la senat nu vrea nimeni? au prioritate cei cu venituri mici.
QUOTE Senatul a scos la concurs, pentru lunile mai si iunie, mai multe posturi vacante de soferi, expert parlamentar, consilier parlamentar, potrivit anunturilor oficiale de pe site-ul institutiei. Senatul urmeaza sa organizeze, in lunile mai si iunie, diverse probe pentru cele 18 posturi scoase la concurs. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Imi place asta cu "urmeaza sa organizeze diverse probe".
![]() E de coma ! This post has been edited by corbex: 19 May 2010, 15:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
o gluma proasta pentru cei ce pun botu'
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Saptamana urmatoare cred ca o pun de-o "excursie" pana la Bucuresti, cu autocarul sindicatului din invatamant... chit ca ma pun aia de urlu din toti bojogii... Imi permiteti sa fac si o pancarta cu "WWW.DACIACLUB.RO" SOLIDARA CU PROFII, JOS BASCHIORU'! " ??
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 19:46 |