Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 May 2010, 16:24) Saptamana urmatoare cred ca o pun de-o "excursie" pana la Bucuresti, cu autocarul sindicatului din invatamant... chit ca ma pun aia de urlu din toti bojogii... Imi permiteti sa fac si o pancarta cu "WWW.DACIACLUB.RO" SOLIDARA CU PROFII, JOS BASCHIORU'! " ?? ![]() ai grija sa nu aduci aminte de usturoi ca te ia nea vladescu si te arata pe la televiziuni ca mare evazionist.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e clar ca unii percep realitatea fix pe dos:
Attached thumbnail(s) poza_zilei.jpg ( Size: 31.75k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domle, desi azi m-am cam plimbat prin oras, tocmai cand am citit stirile online am aflat ca de fapt Bucurestiul a fost paralizat de protestatari.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-a circulat mai bine decat de obicei. Concluzia e ca e bine sa strangi o parte din bugetari într-un singur loc, în cadru organizat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io am interactionat din plin cu domniile lor, protestatarii. Cu unu' chiar am interactionat chiar prea mult, in momentul in care a fluierat la metrou chiar in urechea mea si i-am urat sa si-l bage-n cur.
P.S.: Da, ati inteles bine, am mers cu metrou', ba chiar si cu autobuzu'. Oricum, am avut un soc puternic cind am vazut metrou', dat fiind faptu' ca n-am mai coborit la metrou de cel putin 5 ani. This post has been edited by Marty: 19 May 2010, 16:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa le dai de lucru in satele lor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu` furtunosu` nu ai nevoie de lucru(un job...)
![]() Pentru unii care nu stiu sau au uitat. De azi in TM apa calda se furnizeaza cateva ore pe zi dimneata si seara. Acu 20 `de ani prin decembrie faceam scandal si pentru chestia asta= au trecut 20 de ani degeaba pentru aia multi. Cei putini si alesi s-au ales cu ceva.... This post has been edited by bion: 19 May 2010, 17:53 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
cica suntem senzatia europei, ne dau astia nonstop pe euronews, pe bbc... presedintele anunta taieri masive, si 40.000 de romani se strang sa joace nonstop dansul pinguinului
![]() parca era serbare campeneasca.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Markos, cota ta de 22.5 lei pe cap de oaie prtestatara furajata e precis depasita ! Daca Dragoselul a cerut 50 de lei pe un frigider gol, cit crezi ca scoate pe un autocar plin? Cu intelectuali protestanti, de ziua a 6-a? Doar 22.5*40? Nuuuu cred ! Un om de afaceri politice nu lucreaza nici pe maruntis si nici cu oameni marunti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
nu eu stabilesc tarifu. a fost 30, acum e 75%, astea-s vremurile
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 19 May 2010, 18:17) cica suntem senzatia europei, ne dau astia nonstop pe euronews, pe bbc... presedintele anunta taieri masive, si 40.000 de romani se strang sa joace nonstop dansul pinguinului ![]() parca era serbare campeneasca.. De fapt pe cnn nu aparem deloc, pe site cel putin, la euronews suntem la "no comment" (most appropiate I should say) si la bbc suntem tot pe undeva pe la coada. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
hai ca au mai facut rost de niste banuti
![]() QUOTE Plata unor drepturi salariale castigate de bugetari in instanta va fi esalonata pe perioada 2012-2014, a decis Guvernul printr-o Ordonanta de Urgenta aprobata miercuri. Initial, prin ordonanta 71/2009, drepturile obtinute prin titluri executorii ar fi trebuit sa fie platite din 2010. Potrivit noii decizii, in 2012 se va plati 34% din valoarea titlurilor executorii, iar in urmatorii doi ani cate 33%. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(corbex @ 19 May 2010, 19:27) Markos, cota ta de 22.5 lei pe cap de oaie prtestatara furajata e precis depasita ! Daca Dragoselul a cerut 50 de lei pe un frigider gol, cit crezi ca scoate pe un autocar plin? Cu intelectuali protestanti, de ziua a 6-a? Doar 22.5*40? Nuuuu cred ! Un om de afaceri politice nu lucreaza nici pe maruntis si nici cu oameni marunti. ![]() ![]() ![]() ![]() Ma corbex, lasa-ma frate sa mananc halca de peste de seara, ca ma inec naibii cu vreun os... ![]() <span class='edit'>19 May 2010, 20:45:</span> QUOTE(Markos @ 19 May 2010, 20:35) Ia trage cu coada ochiului aici, uite asta era bun sa vina acuma in fruntea guvernului, da mai tare la boxe sa-l auzi pana in adancul sufletului, priviti cu cat suflet da din maini: ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 May 2010, 19:49 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
belea, asta termina metroul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.698 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
fraierii protesteaza, boc isi asuma raspunderea
![]() asta cu asumatul raspunderii nu o inteleg...adicatelea astia baga o lege sau ordonanta cu japca si daca se hotareste (de catre cine?) ca n`a fost o alegere buna vor fi pedepsiti de cineva??? eu daca imi asum raspunderea pentru o roata reparata, ma oblig la reparatie gratis si plata daunelor in urma reparatiei defectuoase. care imi explicati si mie cand plateste guvernul pentru alte asumari din trecut? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oare cat este taxa de solidaritate sociala la indemnizatia de membru in Consiliile de administratie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
cugetarea lunii:
QUOTE Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat ca premierul Emil Boc nu are, in acest moment, optiunea demisiei ceruta de sindicate in timpul mitingului de miercuri. "Primul ministru nu are, in acest moment, optiunea demisiei. Nu si-a scris demisia, nu exista nicio demisie in alb incuiata prin vreun sertar. Dimpotriva, primul ministru Emil Boc si Guvernul pe care-l conduce au ca prioritate scoaterea tarii din criza. In acest moment o demisie a primului ministru ar duce tara intr-o stare de instabilitate politica, care ar duce chiar poate la amanarea acestor masuri pe care trebuie sa le ia Guvernul acum", a precizat Muntean. voi ce întelegeti? nu-i da voie Base, nu? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca vor sa imbrobodeasca prostimea iar cu lozincile lor de c.cat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.698 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE "In acest moment o demisie a primului ministru ar duce tara intr-o stare de instabilitate politica, care ar duce chiar poate la amanarea acestor masuri pe care trebuie sa le ia Guvernul acum" pai...nu de aia se cere demisia? ca sa nu se mai aplice masurile astea? sfinte c.a.c.a.t! p.s. vb serios...rog pe cineva sa imi explice treaba cu asumarea raspunderii... |
--------------------
Ford
Focus
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica ne asigura Boc c-o sa fie bine (o sa traim bine)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
asumarea raspunderii? a mai fost, inclusiv cu varianta demiterii guvernului.
QUOTE Potrivit Constitutiei, Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in sedinta comuna, asupra unui program, a unei declaratii de politica generala sau a unui proiect de lege. Constitutia stabileste ca Guvernul va fi demis daca o motiune de cenzura, depusa in termen de 3 zile de la prezentarea programului, a declaratiei de politica generala sau a proiectului de lege, va fi adoptata. Daca Guvernul nu a fost demis prin motiune de cenzura, proiectul de lege prezentat, modificat sau completat, dupa caz, cu amendamente acceptate de Guvern, se considera adoptat, iar aplicarea programului sau a declaratiei de politica generala devine obligatorie pentru Guvern. This post has been edited by Markos: 19 May 2010, 20:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
psychoo |
![]()
|
aha...deci gargara...m`am lamurit.
multumesc Markos! |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Markos |
![]()
|
dragosele, ai pus-o...
![]() QUOTE Persoanele fizice care trec granita fara sa declare la vama ca detin asupra lor o suma egala sau mai mare de 10.000 euro nu vor mai fi sanctionate cu amenda si confiscarea banilor, ci vor intra in inchisoare pentru o perioada cuprinsa intre doi si sapte ani, fapta lor fiind tratata drept infractiune. Sanctiunea este prevazuta in proiectul ordonantei de urgenta privind combaterea evaziunii fiscale, care urmeaza sa fie aprobat de Guvern in sedinta de saptamana viitoare. sa moara Veta, s-a pus guvernul pe treaba. problema e ca aia trec cu tirul plin de tigari sau de usturoi chinezesc, nu cu euroi cash, dar amanuntele nu conteaza ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cand ungi usile cu ulei, nu mai scartaie...
![]() ![]() 19 May 2010, 22:40: QUOTE(Markos @ 19 May 2010, 22:23) dragosele, ai pus-o... ![]() sa moara Veta, s-a pus guvernul pe treaba. problema e ca aia trec cu tirul plin de tigari sau de usturoi chinezesc, nu cu euroi cash, dar amanuntele nu conteaza ![]() Dar daca trec de 5-7 ori vama cu cate 9999 Euro de fiecare data? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 May 2010, 21:40 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 19 May 2010, 17:46) Domnu` furtunosu` nu ai nevoie de lucru(un job...) ![]() Pentru unii care nu stiu sau au uitat. De azi in TM apa calda se furnizeaza cateva ore pe zi dimneata si seara. Acu 20 `de ani prin decembrie faceam scandal si pentru chestia asta= au trecut 20 de ani degeaba pentru aia multi. Cei putini si alesi s-au ales cu ceva.... nu-i chiar asa: QUOTE Astfel, reprezentanții Colterm Timișoara anunță că, din cauza unor lucrări la Punctul Termic (PT) Văcărescu, joi, 20 mai 2010, între orele 8.00-14.00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum în zona centrală a orașului. Mai exact, vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: 16 Decembrie, General Dragalina, Intrarea Lungă, Regele Carol I și Iancu Văcărescu. De asemenea, în perioada 25-28 mai 2010, se va opri furnizarea apei calde la mai multe puncte termice din Timișoara pentru realizarea reviziilor tehnice anuale, spune purtătoarea de cuvânt a Colterm, Laura M. Bondrilă. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.180 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 May 2010, 17:57) Io am interactionat din plin cu domniile lor, protestatarii. Cu unu' chiar am interactionat chiar prea mult, in momentul in care a fluierat la metrou chiar in urechea mea si i-am urat sa si-l bage-n cur. ,P.S.: Da, ati inteles bine, am mers cu metrou', ba chiar si cu autobuzu'. Oricum, am avut un soc puternic cind am vazut metrou', dat fiind faptu' ca n-am mai coborit la metrou de cel putin 5 ani. QUOTE(Markos @ 19 May 2010, 20:50) a , deci ati fost pe teritoriul meu ![]() This post has been edited by bygy007: 20 May 2010, 03:38 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gasira bugetarii solutia iesirii din criza: impozitarea PFA cu 30%, in loc de 16%.
Ba grecule, Base nu dezbina, doar se uita si se pisa pe el de ris cum reusesc astia sa se dezbine singuri... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cel mai trist este ca toate masurile astea se iau pentru a primi in continuare bani imprumut. Va dati seama cum o sa fie cand tre sa ne apucam sa dam banii astia inapoi?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(bion @ 19 May 2010, 17:46) Domnu` furtunosu` nu ai nevoie de lucru(un job...) ![]() Pentru unii care nu stiu sau au uitat. De azi in TM apa calda se furnizeaza cateva ore pe zi dimneata si seara. Acu 20 `de ani prin decembrie faceam scandal si pentru chestia asta= au trecut 20 de ani degeaba pentru aia multi. Cei putini si alesi s-au ales cu ceva.... asta nu e treaba administratiei locale? Si nu cumva barbosul era (si este) prietenul lui ponta si antonescu? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 13:34 |