Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 8 May 2010, 13:02) As mai completa si declaratiile oficialilor UE conform carora in RO contrabanda cu tigari este in jur de 1 miliard euro anual. Asa ca fiecare dintre noi contribue cat de putin la evaziunea fiscala generalizata in tara asta.Dar daca nu ar fi nici un fel de evaziune si banii s-ar aduna la buget risipa ar fi proportionala cu incasarile. |
--------------------
a
b
c
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Realitatea este ca acei functionari papa bani, in ce procent nu stiu, nu am acces la statele de plata. Dar sunt de acord cu tine ca in agentii sunt mari mari mari salarii.
(Totusi nu racneau cat ii tineau plamanii ca nici un functionar nu va mai avea salariu mai mare decat presedintele? Deja ma gandesc si la altele, astia si-au facut salariile atat de mari ca peste ceva ani, daca ii intreaba cineva sa spuna ca au economisit din salariu...averea. ) Asa ca subiect, va mai aduceti aminte de nu stiu care sefa bugetara care a fost prinsa (a rasuflat in presa) avea vreo 30 de ore pe zi lucrate? Credeti ca este singura? .....eu personal cunosc una (alta) care facea acelasi lucru. Nu spun ca astea sunt singurele motive! Inca ceva, intrebati un privatizat cat il costa un angajat si cat cumpaneste pana angajeaza sau nu unul. ![]() Radian, lasa calculele, lasa manuitul creionului....invata sa manuiesti bata si sa arunci pietre...ca o sa avem nevoie in curand. ![]() QUOTE(radian @ 8 May 2010, 14:12) Pseudonimul meu ar fi trebuit sa arate asa IPse? dar am scris simplu ipse sa va fie mai usor de tastat. This post has been edited by ipse: 8 May 2010, 14:19 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
huuuuuuoooooooooooo ....rusine.....v-am mai si votat....sunteti niste jegu_i!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Cu placere.
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 8 May 2010, 13:02) As mai completa si declaratiile oficialilor UE conform carora in RO contrabanda cu tigari este in jur de 1 miliard euro anual. Am mai auzit si la TV azi ca ar fi trebuit sa se ia masuri "nedureroase", adica sa se ocupe de contrabanda asta nu sa taie veniturile bugetarilor. Mi se pare corect: de ce sa le taie lefurile bugetarilor? Ce treaba au cu contrabanda si evaziunea fiscala bugetarii? Ce, e treaba vamesilor, a granicerilor, politiei de frontiera, politiei (mai ales de prin piete), a politiei comunitare, a justitiei, a fiscului, a crescatoriei de srvicii secrete (ca la 1 miliard...)? Ce treaba au ei cu coruptia si contrbanda cu tigari? Mai bine le-ar mari lefurile ca sa-i stimuleze sa se apuce de treaba. A, sa nu uit. Sa-i faca si inamovibili 100% pe bugetari - ca acum sunt numai semi-inamovibili, adica pot fi schimbati dupa ce le platesti nu stiu ce compensatii.... nu mai spun ca stiti si voi! |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
ipse |
![]()
|
Mai, nu au cum sa le faca pe toate odata.
Intai sa se ocupe de bugetari (in plus, ca nu am nimic cu sarmanii oameni!), apoi contrabanda, apoi evaziunea, apoi ...... dar sa-i vad odata ca se apuca de ceva, nu vrajeala. Si in paralel cu cele spuse mai sus...s t i m u l a r e a e c o n o m i e i . (prin plan de amenzi/ crestere TVA/ crestere impozit global/ cresterea taxelor cu forta de munca ![]() This post has been edited by ipse: 8 May 2010, 15:24 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Contrabanda exista pentru cu omul incearca sa-si mai salveze ceva din buget. Oricum tigarile se aduc cu tirul, si cu "voie de la politie". Sau de la garda sau alte institutii. Pica pestisori, care nu au pile si se descurca si ei cum pot. Pentru ca autoritatile trebe sa raporteze succese.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 May 2010, 16:32) Sper sa nu ai gura aurita dar sigur ne vom afunda in kkt.Nu vor lasa bugetarii ciolanul din mana nici morti.Oricum jandarmeria este inima bugetarilor care bate bate bate conform legilor statului.Eu am 50 de ani asa ca nu mai am cum sa ies in strada dar cu pustimea de azi ne mananca maidanezii 'ca cam' toata pustimea si in general tineretul sunt cam grasuti ca sa nu zic grasi. |
--------------------
a
b
c
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(bulan @ 8 May 2010, 18:12) Sper sa nu ai gura aurita dar sigur ne vom afunda in kkt. reciproca...e valabila? |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
ipse |
![]()
|
Ai crezut ca sunt frate cu Marcu ?
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Delegatia FMI a confirmat duminica dimineata ca reducerile de salarii si de pensii se vor face uniform si nediferentiat, indiferent de nivelul veniturilor, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, dupa discutiile purtate intre delegatia Fondului si conducerea camerei superioare a Parlamentului. Fostul presedinte al PSD a precizat ca delegatia FMI a confirmat si faptul ca masurile de austeritate au fost avansate de partea romana si nu au fost cerute de Fond: "E clar ca in acest moment FMI nu a facut din proprie initiativa varianta de reducere a salariilor si pensiilor. FMI a acceptat propunerea politica facuta de dl. Basescu si de PDL". In plus, a spus el, FMI va cere guvernului punerea in practica a masurile anuntate inainte de eliberarea transei de imprumut: "Cred ca e mai degraba o masura de neincredere" in actualul Guvern, a comentat Mircea Geoana. deci acum e clar, da?.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai avut dreptate ! Nu-si mai pun ei pupilele din ministere sa faca calcule complicate, care sa le depaseasca nivelul de scolarizare. Procentele se fac usor cu calculatorul de buzunar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ipse |
![]()
|
Eu nu am vazut pe nici un post o discutie, de ce se poarta dicutiile cu FMI in secret?
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Acum iesi cu concluziile fmi-u
![]() Dar detaliile le aflam maine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
ipse>Ca sa nu ii auzi cum se critica unii pe altii, in loc sa caute solutii, de asta. Acum se lauda Micky cum le-a zis celor de la FMI ca doar cu PSD au avut un acord convenabil, ca nu e corect ce face PDL samd. Penibili. La fel au zis si PNListii ca au de gand sa faca. In loc sa le propuna celor de la FMI alte solutii geniale, pe care cica le au, ei "se dau in gat" unii pe altii. Cretini.
LE: Deci sper ca ascultati declaratia lui Crin. Au vbit cu FMI despre Boc, despre Basescu, despre politica PDL in 2009, ca cica FMI a fost folosit de PDL pt ca sa castige alegerile. Si ce pisici vor sa faca cei de la FMI? sa le voteze motiunea de cenzura sau ce? Ce oameni de rahat, nu ii intereseaza decat de interesul lor, iar apoi plang pt. pensionari. This post has been edited by eXtenSion: 9 May 2010, 11:30 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
ipse |
![]()
|
Asta vad, vreau sa vad masa discutiilor, ce zic aia, de banuit, banuiesc ce au spus, dar as fi dorit sa vad discutilie dintre Base-FMI si Boc-FMI. Nu vedeti ca guvernul Tariceanu (umflat) a mintit referitor la starea in care ne aflam, iar guvernul actual ar fi acoperit...s-au nu si-au dat seama...cica. ! Bine, asta pe langa incompetenta. Nu vedeti ce secretomanie pe capul guvernului...
This post has been edited by ipse: 9 May 2010, 11:35 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
CatalinKtz " totusi mai avem o sansa sa scapam de coruptie si mizerie! sa declaram razboi germaniei si sa ne lasam cuceriti"
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Asta cu mitraliatul guvernului era la figurat?
![]() Ce naiba ati vrea sa faca opozitia sa dea dovada de solidaritate cum vrea basescu si sa fie de acord cu toate rahaturile servite de maniacul ala de la Cotroceni? Eu zic ca daca n-ar mai fi nici opozitia sa mai latre din cand in cand ne-ar lua dracul de tot la cat de incompetenti, corupti si incapabili sunt portocalii! Da, de acord, si ei au fost la fel, dar rolul opozitiei este sa traga de urechi guvernul nu sa faca sluj in fata lui! This post has been edited by Garett: 9 May 2010, 12:50 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Micky Mouse. Daca avea guvernul o intalnire cu PSD sigur totul era rezolvat.
![]() This post has been edited by eXtenSion: 9 May 2010, 13:08 Attached thumbnail(s) Image_0509_1404_CH_103_.jpg ( Size: 44.85k ) Number of downloads: 206 Image_0509_1404_CH_103__1_.jpg ( Size: 51.27k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
facebook
groups
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca dublezi postarea te crezi mai credibil?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Cred ca un citat e mai relevant decat un rezumat facut de o persoana. Asa ca v-am dat citatul, sa nu cititi doar rezumatul facut de mine. Nu era vorba de cat de credibil ma cred.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:23 |