Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Haideti ma ca treburile de genu' asta nu-s de ieri. Asa se face in tara asta de cenzurat de 20 de ani. Esti un primar al opozitiei(desi nu e cazul aici, sa zicem ca s-a afiliat cu ea inainte de alegeri), iei in mana fonduri, abia-ti ajunge sa furi si tu ca sa traiesti bine cum ai primit urarea, esti al puterii, iei de n-ai ce face cu ei, furi si pentru nepoti, mai faci si ceva prin comuna. Valabil mai ales in mediul rural, dar merge si-n orase, mai cu "perdea".
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 20 May 2010, 08:33) asta nu e treaba administratiei locale? Si nu cumva barbosul era (si este) prietenul lui ponta si antonescu? ![]() Ai pre numai face pe prostu ca risti sa ramai asa... Banii vin tot din sistemu economic pus pe butuci de pinguin si marinar. Asa ca, daca bani nu sunt - la bugetu local - de unde apa calda? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tăriceanu e de vină, că a risipit cu frenezie banii poporului... Și că a mărit penziile.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
TARICEANU NE-A PAPAT
APA CALDA DE SPALAT!!! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum spuneti-ne si noua, cum isi mai spala Nastase ale lui oua?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
atunci cand ploua...
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Afară ploo"
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.697 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
iar vaporu crapa'n doo
|
--------------------
...
..
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pingunii-s plini de roua...
This post has been edited by vis-a-vis: 20 May 2010, 10:02 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.697 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 20 May 2010, 10:02) Pingunii-s plini de ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.482 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si antenele aduce vesti noo...
Veeery funny... Si inapoi la chestii serioase. Cat e de adevarat ca vor sa-si bage mana si in procentele privat/stat de la pensii? Ca daca o fac... tu-le muma lor... ca banii pe care ii contribui eu la fondul de pensii acum, cat sunt tanar, au cel mai mare efect in valoarea finala a pensiei. Ca deja se vede cat de bine au administrat fondul de pensii. Ce mama naibii, n-aveam chef sa investesc intr-un fond de pensii pur privat... L.E. Sa nu se inteleaga gresit. n-aveam chef sa investesc suplimentar intr-un fond de pensii pur privat... This post has been edited by bucatzel: 20 May 2010, 11:09 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
In anul 2000...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
macar tov. era mai realist si anunta bunastarea cu 15 ani inainte, nu cu 5 minute.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 20 May 2010, 11:39) Si antenele aduce vesti noo... Veeery funny... Si inapoi la chestii serioase. Cat e de adevarat ca vor sa-si bage mana si in procentele privat/stat de la pensii? Ca daca o fac... tu-le muma lor... ca banii pe care ii contribui eu la fondul de pensii acum, cat sunt tanar, au cel mai mare efect in valoarea finala a pensiei. Ca deja se vede cat de bine au administrat fondul de pensii. Ce mama naibii, n-aveam chef sa investesc intr-un fond de pensii pur privat... e adevarat... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da' il contrazice croitoru This post has been edited by george_scala_2004: 20 May 2010, 12:00 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
am aflat adevaratul nume al lui aphophis - Marcel Hoara
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si eu care credeam ca-i Zohan Dvir..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 20 May 2010, 10:39) Si antenele aduce vesti noo... Veeery funny... Si inapoi la chestii serioase. Cat e de adevarat ca vor sa-si bage mana si in procentele privat/stat de la pensii? Ca daca o fac... tu-le muma lor... ca banii pe care ii contribui eu la fondul de pensii acum, cat sunt tanar, au cel mai mare efect in valoarea finala a pensiei. Ca deja se vede cat de bine au administrat fondul de pensii. Ce mama naibii, n-aveam chef sa investesc intr-un fond de pensii pur privat... L.E. Sa nu se inteleaga gresit. n-aveam chef sa investesc suplimentar intr-un fond de pensii pur privat... Esti optimist! Era la un moment dat o discutie despre ridicarea varstei de pensionare la 70 de ani! Eu as prefera sa nu platesc deloc contributii la fondul de pensii, ma indoiesc ca o sa ma bucur de pensie prea mult timp, pana atunci o sa ajunga varsta de pensionare 80-90 de ani! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.482 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
http://media2.gruprc.ro/photo/052010/40dd0...b3b96b4e3f7.jpg
![]() ![]() ![]() http://catavencu.ro/video/omagiu_conducato...biti-16263.html ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 20 May 2010, 12:29 |
--------------------
...
...
...
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() baga-mi-as...trebuia sa intru in fsn in '90... cind mi-au zis aia... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 20 May 2010, 14:24 |
--------------------
...
...
...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Garett @ 20 May 2010, 13:50) Esti optimist! Era la un moment dat o discutie despre ridicarea varstei de pensionare la 70 de ani! Eu as prefera sa nu platesc deloc contributii la fondul de pensii, ma indoiesc ca o sa ma bucur de pensie prea mult timp, pana atunci o sa ajunga varsta de pensionare 80-90 de ani! ![]() De data asta sunt deacord cu tine. Nu prea nutresc nici eu sperante sa beneficiez prea mult timp de pensie. In ritmul in care mi s-a deteriorat starea de sanatate in ultimii 10 ani de cand lucrez, nu stiu daca mai apuc inca 20 de ani, dar 35 (atat mai am de lucru pana la varsta de 67 de ani vehiculata ca varsta de pensionare)! In momentul de fata, planul de a munci pana la pensionare nu pare viabil. Si cand ma uit in jur si vad persoane de 50 de ani, sanatoase tun si mai odihnite decat mine, cum stau acasa cu o pensie de boala... ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 19 May 2010, 13:24) Trista realitate e ca au venit oile, manate de pastori. Ce li se spunea sa strige asta strigau. In loc sa vina cu un scop clar, de purificare a clasei politice, ei vin pt 25%. Facem pariu ca daca boc ia alte masuri, si le lasa 25%, totul e ok? Iar sistemul ramane putred cum e, iar oile merg fericite la stana. Asta o zic și eu de ceva vreme... QUOTE(george_scala_2004 @ 20 May 2010, 14:24) ![]() baga-mi-as...trebuia sa intru in fsn in '90... cind mi-au zis aia... ![]() ![]() ![]() Nu înțeleg ce reprezintă "indemnizație brută", "indemnizație netă" și de ce ambele coloane participă la totalul din ultima coloană. Poa' mă lămurește careva. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci cum se face ca bugetul senatului e mai mic decat al presedentiei?
la deputati nu e tanti pdlista tartora? eu zic ca e doar o aruncare pe piata al unei stiri senzationale pt a nu se mai aduce in discutie salariile guvernului, plus retributiile din consiliile de administratie.... bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
FALIMENT
România este un sat fără câini. Țara se prăbușește iar la nivel înalt nu se știe unde sunt banii furați timp de 20 de ani. Chiar nimeni nu știe unde s-au dus banii devalizați din nu mai puțin de opt bănci și două fonduri: Bankoop, Albina, Bancorex, Columna, Banca româno-turcă, Banca Internațională a Religiilor, Credit-bank, Dacia Felix, sau fondurile SAFI și Sovinvest, sau jocul piramidal Caritas? De ce nu sunt analizate aceste cazuri de delapidări? Unde au dispărut acești bani? Tovarășii tac. Nu vorbește nici unul pentru că toți sunt tovarăși în mafie. Chiar nu știu SRI și MI cine a devalizat această țară timp de 20 de ani sau Președinția se face că nu pricepe ce schimbări financiare s-au făcut în peisaj? Și apoi pe ce bani au apărut atâtea proprietăți în străinătate ale liderilor politici români când la revoluție nu aveau bani nici de trecut strada? Drept cine ne iau acești tovarăși? Alți tovarăși, la fel ca ei, au devalizat o altă țară, numită Grecia. Socialiști, ca și ai noștri. Numai că au fost loviți de ghinion. A, nu criza sau pământul care le fuge de sub picioare este ghinionul lor! Au unde fugi, și-au cumpărat din timp refugii prin Munții Alpi sau țări exotice. Ghinionul lor este altul. Au dat de un popor al dracu'! Grecii sunt în stradă. Incendiază bănci. Amenință cu nesupunere civică. Tovarăși, unde sub banii furați timp de 20 de ani?! Spre deosebire de România, Grecia are infrastructura pusă la punct, iar venitul din turism este cotat al doilea din Europa după Italia. Bani au fost. Tovarășii au furat. Ca și ai noștri. Dar, în timp ce Atena este în flăcări, Bucureștiul se face mic, este trist și resemnat. Grecia explodează, România intră în implozie. România a falimentat. Președinția a amânat anunțul oficial inducând o falsă și ipocrită proiecție a unei posibile reveniri. România era însă este de mult în situația Greciei. Se văd deja semnele anarhiei: bâlbâiala tovarășilor și tremuriciul responsabilității care-i macină pe zi ce trece. Între timp, un medic se aruncă de la etajul unui spital, un tânăr se aruncă în fața metroului, un altul își dă foc după ce a fost disponibilizat, parcurile s-au umplut de cerșetori, suflete ale nimănui; mii de familii își pierd casele scoase la mezat de bănci. Totul se prăbușește, iar peste această derivă privim la sarabanda tovarășilor întru mafie, care dau sfaturi fără remușcări, fără scrupule, cinici și cu aere de mari capitaliști. Unul dintre ei, care a primit gratis de la stat Petromidia, îmbogățindu-se vânzând ceea ce nu i-a aparținut de fapt, oferă soluții din poziția de om al succesului: “Afară cu 600.000 de bugetari!”. De ce nu începem cu gașca lor de faliți? Să înapoieze statului banii devalizați din privatizările dubioase! Din furturile masive din industria scoasă la fier vechi, rafinăriile și zăcămintele petrolifere vândute pe nimic, flota dispărută peste noapte, parcă furată de argonauți! Și peste toate acestea, peste destinele noastre, tronează hăhăiturile pline de satisfacție și râgâiturile de mascul împlinit ale unui zeu ce și-a închiriat iluzia unui mandat de nemuritor. Dacă Nicolae Ceaușescu ar fi prins pe vreunul dintre ei cu delapidări cu mult mai mici l-ar fi împușcat pe stadion. Iar dacă vreun fanariot din vremea turcilor ar fi delapidat tezaurul vilaietului valah, i s-ar fi rezervat un eșafod elegant la Stambul. Ipsilanti a fost decapitat pe scările Curții Domnești din București. Undeva poetul Radu Gyr scria „trist urinez pe propriu-mi dezastru”. Acesta este sentimentul dureros al unei vieți care merge în gol, fără perspective, cu speranțe hrănite de idealuri eșuate. Ani inutili într-o libertate disimulată. Dacă ar fi să luăm structura vârstelor în societatea românească, observăm asemănări în sentimentul inutilității. Adolescenții nu reușesc să spere în viitorul mediu sau îndepărtat, șomeri cu bacalaureat sau licență; comunicare trunchiată, abia gesticulată cu cei apropiați. Societatea respinge dialogul deschis, totul se desfășoară tăinuit, în peisaje care trebuie decriptate cu ajutorul șpăgii sau printr-o intervenție de sus. Lipsa alternativelor din prezent, a soluțiilor pentru viitorul imediat și realitățile trecutului încă palpabile oferă o stare generală de disconfort, care induce pe mari eșaloane sociale o periculoasă stare de indiferență. Indiferență față de neajunsurile celor lipsiți de putere, și apoi indiferența celor puternici față de propriul destin. Iar cercul istoric se închide la fel cu fiecare veac. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 19:37 |