Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
boc ca boc, dar ia si calculeaza cam cati ani din astia 20 de dupa revolutie a fost basexu la putere si apoi mai vorbim.
PS Cine a anuntat in decembrie ca am iesit din recesiune? ca mereu uit. ![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De cand teoretic e boc?
Si te mai intreb o data: Cine anunta in decembrie ca am iesit din recesiune? |
--------------------
|
kato |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 21 May 2010, 16:17) 1. de cand vrei tu 2. iote na, ca ar fi prima minciuna pe care ai auzit la viata ta! a spus exact ce trebuia spus, ca sa incurajeze consumul. ce ar fi fost daca anunta: "fratilor e naspa, strangeti banii la saltea, investiti in aur, ca se anunta vremuri cacacioase!!"??? cum reactiona populatia si investitorii? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai lui basexu ii ierti orice si lui Johannis nu-i iertai niste calculatoare amarate?
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kato @ 21 May 2010, 16:01) Mai nene, lasa-ma cu economistii, ca eu m-am lamurit. Cand era euro 3,5... ziceau ca nu o sa mai creasca mult, maxim 3,7 si in cateva luni a sarit de 4 lei. Iar patronatele abia asteapta sa li se scada bugetarilor salariile, ca sa scada si ei salariile angajatilor, pentru ca nu mai e osul ala mare de ros. Cand au avut de unde, s-au zgarcit... si acum, cand multi dintre salariatii privati au salariul minim, vor sa mai scada si ei. Economia p.lii mele... numai experti peste tot si nimic nu merge bine. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kato |
![]()
|
pai pe cine sfantu sa intrebam colegu? pe sindicalisti? pe jurnalisti? pe oamenii de pe strada?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar ca e inceputul haosului... nu se pricepe nimeni la asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 21 May 2010, 18:02) Iar patronatele abia asteapta sa li se scada bugetarilor salariile, ca sa scada si ei salariile angajatilor, pentru ca nu mai e osul ala mare de ros. Cand au avut de unde, s-au zgarcit... si acum, cand multi dintre salariatii privati au salariul minim, vor sa mai scada si ei. In mare masura "patronatele" din romania fac un singur lucru: cumpara ieftin si vand scump. Si cand va scadea si mai mult consumul or sa beleasca si ei prazul, in rand cu toata lumea. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
acum serios, daca ajung prim-ministrul Romaniei macar 6 luni, scot Grecia din criza
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 21 May 2010, 14:10) Cool, acum trebuie doar sa fac rost de 9999 Euro! ![]() QUOTE(ady77 @ 21 May 2010, 14:15) kato ma simt dator sa iti explic de ce ma iau de tine. Daca dupa tot ce a/n-a facut tandemul Basescu-Boc, tu tot mai cauti defectele/problemele alorlalti, si nici postac nu esti, inseamna ca exista o alta explicatie pe care nu pot sa ti-o spun fara sa fiu banat ![]() Mi-a trecut si mie prin cap da' ii mai acord sanse! ![]() ![]() QUOTE(kato @ 21 May 2010, 15:01) @ady77, garett intr-un final a recunoscut, sper sa recunosti si tu. majoritatea de pe aici de pe forum sustine ca situatia cacacioasa in care ne aflam ca tara se datoreaza in exclusivitate lui base si boc. Hai sa te lamuresc: Da, sunt convins ca toti fura la fel. Diferenta, si aici intervine marea problema, este ca singurul care s-a batut cu caramida in piept ca e altfel si ca va reforma si ca va face si va drege este... guess who? Si chiar l-am crezut si l-am votat prima data. Si am tot asteptat schimbarea si reforma si "cinstea si mandria, ...escu Romania", vorba lozincii. Bun, a intervenit ruptura cu pnl, l-au suspendat si iar l-am votat, ca deh "cei 322 care sunt impotriva tarii:, blah, blah, blah. Booon! Vin alegerile din 2008, pdl castiga, si face guvernul...cu psd! Ah, WHAT???? ![]() Strike 3: Madmoazel "succesuri" devine "eurobezaidea"! Mai las-o-ncolo! Ei si m-am cam lamurit ca "marele reformator", cel care striga "hotii, hotii" de fapt era mai rau decat toti la un loc. Iar actiunile lui ulterioare nu au facut decat sa imi confirme again and again aceasta impresie: megalomanie, cult exacerbat al personalitatii, convingerea nestramutata ca e detinatorul adevarului absolut, chiar cand a gresit intotdeauna altii au fost de vina, etc, etc. QUOTE(kato @ 21 May 2010, 15:12) Din ian 2009, sau tu inca mai crezi ca boc are creier? QUOTE(cristianco2002 @ 21 May 2010, 15:24) ma, se referea la faptu ca EI au iesit din recesiune, dupa ce s-a reales baxescu si-a pus bocu la loc. Foarte corect, de fapt cand a zis "Sa traiti bine" se uita la camarila lui! This post has been edited by Garett: 21 May 2010, 19:04 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 May 2010, 20:01) Madhawk facea mai rau decat el si tot s-a trezit pana la urma, poate mai sunt sperante si pentru el. ![]() S-ă trezit pe naiba! L-au ginit ăia de la bancă că o arde numa' pe net și i-au zis: "ori te ceri banat pe DC, ori te banăm noi din bancă" ![]() Cât despre alde Boc: cât de idiot trebuie să fii (luând de bune cele spuse de el chiar în seara asta) ca timp de un an juma' (iote acușica) să nu te prinzi de kkt-ul în care te-au lăsat domnii Tăriceanu și Vosganian și de abia acu' să fii nevoit să iei măsuri dure? Da' de ce dreaq n-ai făcut nimic bun pentru economie de acu' un an? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
N-ai inteles, s-a prins si tocmai de aia a facut imprumutul la FMI, ca nu mai avea cu ce sa plateasca firmele de partid dupa ce platea salariile si pensiile. Acum a ajuns la fundul sacului si a hotarat ca trebuie sa renunte la ceva ca nu mai poate plati si una si alta. Si cum la platile catre firmele de partid nu poate sa renunte...
Madhawk sa stii chiar s-a trezit in final, omul a fost chiar ok, si-a cerut si scuze pentru "epitetele" folosite, de ce s-a retras de pe forum treaba lui, poate asa a considerat ca-i corect, dupa "meciurile" pe care le-a avut. This post has been edited by Garett: 21 May 2010, 19:24 |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
@garett
1. spre deosebire de altii io nu am afirmat niciodata ca este vreo persoana imaculata (base, boc udrea videanu ponta johanis etc) 2. ca base minte nu e nici o noutate. ca este ipocrit iar nu e nici o noutate. ca e hot? nici o noutate! problema este ca si altii fac la fel si sunt iresponsabili in ura lor. ( ma refer la alternative). sunt unul din cei care au votat cu base! si stii care e partea nasoala in toata treaba asta? ca nu regret!!! nu m-au lasat antonescu si ponta sa regret!speranta ca o sa fie bine nu am avut si nici nu am!!! de aia nu sunt dezamagit de base&co. si de aia tin un ochi critic asupra alternativei, sperand sa-mi dovedeasca ca am gresit ca am votat base! degeaba! ![]() 3. din ianuarie 2009..............ok. din 20 de ani de tampenii furturi etc., 2 ani (sa fiu generos) ii are base. nu pot sa cred ca acesti 2 ANI SUNT RESPONSABILI DE TOT RAHATUL IN CARE NE ZBATEM 4. asta e ultimul meu post momentan. eu ma retrag la postura de simplu cititor, cum am fost si pana acum 6 luni. p.s. injuraturile, violentele, grevele, protestele nu fac decat sa ne descalifice ca tara, in momentul actual. si partea cu adevarat nasoala este ca nu se obtine nimic bun! ![]() cu stima, kato! p.p.s : scuze colegilor pentru disconfortul pricinuit prin postarile mele mai mult sau mai putin acide ![]() edit later! dragos care banca tati? ai inceput sa ai viziuni? daca stii ceva spune ca eu nu am nimic de ascuns! daca nu stii taci ca te faci de maro! si cica mai esti moderator............ This post has been edited by kato: 21 May 2010, 19:29 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 21 May 2010, 20:01) Strike 3: Madmoazel "succesuri" devine "eurobezaidea"! ai pomenit de vita asta încaltata, suficient cat sa-mi strici seara si începutul de uikend! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
"injuraturile, violentele, grevele, protestele nu fac decat sa ne descalifice ca tara"
Aici chiar iti dau dreptate, nu-i momentul pentru astfel de manifestari, iar situatia poate scapa usor de sub control intr-o directie periculoasa. @Markos: Nu te credeam asa impresionabil! ![]() This post has been edited by Garett: 21 May 2010, 19:33 |
--------------------
No
Reno
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 May 2010, 19:01) Cool, acum trebuie doar sa fac rost de 9999 Euro! ![]() Cool...buna dimineata...asta se fumeaza de mult si de multi...se pare ca tie nu ti-au spus-o |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Garett |
![]()
|
Pai nici nu m-a interesat ca oricum n-am bani de scos din tara!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(kato @ 21 May 2010, 19:26) injuraturile, violentele, grevele, protestele nu fac decat sa ne descalifice ca tara in fata cui? |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
cred ca a ugandezilor.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
kato |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 21 May 2010, 21:53) asta e ultima exceptie!!! colegu, daca garett, cu care ma contrez de atata timp, a dat dreptate la afirmatia mea, ar trebui sa-ti puna niste mici intrebari! regret ca nu ai gasit raspunsul corect singur! sa ai parte numai de bine si sa te aud ca o duci asa de bine incat nu te mai intereseaza ce tampenii fac alesii nostri! ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kato @ 21 May 2010, 22:04) asta e ultima exceptie!!! asa a zis si Boc, de fo 20 de ori ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 May 2010, 19:01) Strike 3: Madmoazel "succesuri" devine "eurobezaidea"! Mai las-o-ncolo! Ei si m-am cam lamurit ca "marele reformator", cel care striga "hotii, hotii" de fapt era mai rau decat toti la un loc. Iar actiunile lui ulterioare nu au facut decat sa imi confirme again and again aceasta impresie: megalomanie, cult exacerbat al personalitatii, convingerea nestramutata ca e detinatorul adevarului absolut, chiar cand a gresit intotdeauna altii au fost de vina, etc, etc. pai daca vorbim de eurosuccesuri, de ce nu vorbim de tanti ponta, care mai toata viata ei a fost bugetara? Si inca una de lux, fiind secretar de stat , presedinta a autoritatii romane pentru sport, parlamentar, europarlamentar.Te pomenesti ca o fi realizat asta de una singura si nu pentru ca a fost fata lu' tata. SI ghici.. ce a mancat cat a fost pe pozitiile astea? Salariu de 800 lei? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 11:55 |